Maddi Baskı Altındaki Bir Kadın İçin Dayanışma ve Yardım Önerileri”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahıslara olduğu için kadını sıkıştıriyorlarmış cnm .. Kadın baya kötü günden güne eriyor.. Sessizce çığlık çığlığa yardım arıyor.. Üretken bir kadın aslında evde ürünler yapıp satıyor onurlu bir duruşu var gerçekten.. utanıyor yardım istemekten.. bende elimden geldiğince naçizane yardım ediyorum ama tek başıma yetemiyorum
Sıkıştırsınlar,kendini ezdirmesin, polise verin istiyorsanız beklerseniz çalışıp öderim beklemezseniz dava açın kapıma gelmeyin desin
Naapsın canını mı alacaklar kadın nerden getirsin

Yani evet denesin derim.. ama sanki biraz umudu kırıldı gibi.. hep boş dönmüş

Tam ne anlatmak istediğinizi anlayamadım, şahıs borcu ne demek? Borcun kaynağı tam olarak nedir? Kim kimi sıkıştırıyor?
Yani kişilerden almış borcu banka falan değil.Borç aldığı kişiler sıkıştırıyor

Sonuç olarak sonuç yok sanırım ☺️ belki fikri olan vardır diye düşünmüştüm...

Sıkıştırsınlar,kendini ezdirmesin, polise verin istiyorsanız beklerseniz çalışıp öderim beklemezseniz dava açın kapıma gelmeyin desin
Naapsın canını mı alacaklar kadın nerden getirsi

Naapsın canını mı alacaklar kadın nerden getirsin
Yani insanlar zalim cnm benim düşene vurmayı seviyoruz maalesef

Sonuç olarak sonuç yok sanırım ☺️ belki fikri olan vardır diye düşünmüştüm...
Burada herkes dili döndüğünce fikir sunup yol göstermiş ama sanırım beğenmediniz.Ne sonuç bekliyorsunuz? Ne diyelim aramızda toplayalıp ödeyelim falan mı?

Burada herkes dili döndüğünce fikir sunup yol göstermiş ama sanırım beğenmediniz.Ne sonuç bekliyorsunuz? Ne diyelim aramızda toplayalıp ödeyelim falan mı?
Estağfurullah farklı bir bilgi alabilirmiyim diye düşündüm.. Aramızda toplama imkanımız yok maalesef.. o kadar kişiyi bir arada toplamak imkan dışı.. bunun için emek ve zaman gerekir.. bu da şuan için imkansız benim için de..ben yasalar veya böyle bir bilinen daha önce bu tarz kişilere yardım eden kuruluşlar varmı diye konu açtım

Kaç yaşında bu hanım, 800 bin lirada elden almak için büyük bir miktar, verenler neye güvenerek vermişler,bilmediğiniz başka şeyler olabilir mi?
46 yaşında hastalık olduğu için vermişler.. Uzun bir süre ödeyemeyince malûm altın dolar hepsi artınca meblağ bu raddeye gelmiş... Benim danışmanım olduğu için onu bir çok yere yönlendirme yaptım ama sonuç alamayınca birde burada konu açtım belki daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldumu diye... Tamamen fikir alışverişi..

46 yaşında hastalık olduğu için vermişler.. Uzun bir süre ödeyemeyince malûm altın dolar hepsi artınca meblağ bu raddeye gelmiş... Benim danışmanım olduğu için onu bir çok yere yönlendirme yaptım ama sonuç alamayınca birde burada konu açtım belki daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldumu diye... Tamamen fikir alışverişi..
Tefecilere mi borclanmis? Sahis borcu diyorsunuz altina dovize endeksli mi bu borc? Kizi buraya getirip tedavi ettirme sansi olmamis mi? Issiz kadina kim bu kadar borc verir? Ben anlamadim bu isi siz emin misiniz kizin hastane dokumanlarini gordunuz mu?

Tefecilere mi borclanmis? Sahis borcu diyorsunuz altina dovize endeksli mi bu borc? Kizi buraya getirip tedavi ettirme sansi olmamis mi? Issiz kadina kim bu kadar borc verir? Ben anlamadim bu isi siz emin misiniz kizin hastane dokumanlarini gordunuz mu?
Aynen katılıyorum. Bu şekilde hiçbir yardım kuruluşu yardım etmez ki havadan gideyim ben de 1 milyon TL’ye ihtiyacım var diyim versinler

Kadın çalışıyor dedim ya evde üretim yapıp satıyor dikiş oyuncak bebek bez çanta toka vs. Yok rapor görmedim sadece danışan olduğu için olayı detaylı anlattı.. kızını kaybetmiş olan bir anne olarak geldi daha sonra bu konular çıktı... Ben sadece acı çektiğini görüp onu bazı kuruluşlara yönlendirdim.. Tefeci değil eş dost yakın akraba diyor tabiki öbür kısmını bilmiyorum inanın..

Şu an ne ile geçiniyor bu kadın, çalışıyor mu hiç çalışmış mı, evi var mı , başka çocuk eşi var mı , ana baba kardeş teyze falan, konu çok eksik, ne yorum yapacağım bilemedim,Allah yardımcısı olsun.

Kadın çalışıyor dedim ya evde üretim yapıp satıyor dikiş oyuncak bebek bez çanta toka vs. Yok rapor görmedim sadece danışan olduğu için olayı detaylı anlattı.. kızını kaybetmiş olan bir anne olarak geldi daha sonra bu konular çıktı... Ben sadece acı çektiğini görüp onu bazı kuruluşlara yönlendirdim.. Tefeci değil eş dost yakın akraba diyor tabiki öbür kısmını bilmiyorum inanın..
Evde bebek canta yapan birisi size gore 800 bin verilecek teminatli bir iste calisiyor yani anladim peki...

Es dost yakin akraba hasta kizi icin yardim isteyen birine doviz altin endeksli borc vermis evet...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X