Saç Uzatma Yöntemleri doğal kınayı saçtan açmanın yolları

merve92merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
9
0
36
Samsun
arkadaşlar benim bir sorunum var saçıma 6 ay önce kına yaktım ve şu ana diplerim geldi bu renktende sıkıldım saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama herkes kınanın üstüne boya olmaz açıcı tutmaz diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olun

arkadaşlar benim bir sorunum var saçıma 6 ay önce kına yaktım ve şu ana diplerim geldi bu renktende sıkıldım saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama herkes kınanın üstüne boya olmaz açıcı tutmaz diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olun

hiçbir çaresi yok malesef ben saçıma 3 kere kına yaktım sonra sıkıldım ve üstüne koleston 9/0 sarı sürdüm fakat ren bakır rengi oldu sonra koyulaştı kızıl oldu sonra rengi sevmedim üstüne kahverengi boyadım fakat renk siyah çıktı. Boya biraz aktı şimdi siyahlı kızıllı bir renk oldu geri dönüşü yok malesef :25:

Kinayi saclardan atmanin tek yolu maalesef uzatip kestirmek.
Ben eskiden cok kina yapardim bir sure sonra rengini degistirmek isterdim Cikarmak icin internetin altini ustune getirdim ve duydugum butun yontemleri denedim. Saclari yakmadan kinayi akitmak imkansiz. Tek caresi bleach ile acmak onun sonucunda da saclar inanilmaz yaniyor. Ben saclarimi kokunden kaybetmistim acma isleminden sonra. O gun bugun kinaya hic sicak bakmiyorum.
Saclarin cok kizil duruyorsa koyu tonlarla az da olsa kapatabilirsin. Kinali bolgeleri uzadikca kestirirsin tek caresi kestirmek.

Bende yaklaşık 6 7 at oldu kına yakalı normal el kınası saçlarımın üst kısmında yok fakat alt kısımlar açık kızıl çünki boyanın üzerine yakmıştım kınayı o yüzden açık renkli oldu şimdi saçlarımı boyatmayı düşünüyorum açıcıyla açtırmak istiyorum çğnkü çok skldım renginden hiç hoşuma gitmiyo lütfen bi fikir verin ne yapmalıyım çok kararsızım ?

offf bende akıtmaya calışıyorum bakalım kimse kolay kolay acılmaz diyor ah bu kafamm bir yöntem bulan olursa haber versin allah rızası için

saçın uzadıkça kes baya uzayınca zaten ombre gibi röfle gibi duracak değişiklik istiyorsan açılan saç diplerini kınalı saçlarınla uyumlu olacak bir renkle açtırabilirsin ama kınalı kısımları sakın boyatma ha belki kınalı olan saçın kuyruğunu boyatabilirsin sorun olmayabilir asıl mesele saç dipleri saç diplerinde hala kına varsa olmaz diplerin açılmaya başladıysa hangi mesafeden itibaren açılmaya başlandı işte o kısımdan itibaren riskli ama en kötüsü saç diplerinde kına olması ozaman saç köklerine zarar veriyor çok çok değişiklik istersen saçının sadece kuyruk kısmını boyatabilirsin

offf bende akıtmaya calışıyorum bakalım kimse kolay kolay acılmaz diyor ah bu kafamm bir yöntem bulan olursa haber versin allah rızası için

Kınayı saçından çıkarmak için kil ve hindistan cevizi sütünü karıştırıp saçına sürüp beklet sonra yıkayabilirsin.

Kınayı saçından çıkarmak için kil ve hindistan cevizi sütünü karıştırıp saçına sürüp beklet sonra yıkayabilirsin.

tesekkürler cevabın için..buarada okadar sık yıkadımki sonunda birazda olsa renk degişmeye başladı..daha kırmısı degil en azından :spor:
yalnız dipten cıkan siyah saclar tuhaf dursada yapacak bieşy yok olmadııı boya deneyecem..tabi elimde saç kalırsa :110:

tesekkürler cevabın için..buarada okadar sık yıkadımki sonunda birazda olsa renk degişmeye başladı..daha kırmısı degil en azından :spor:
yalnız dipten cıkan siyah saclar tuhaf dursada yapacak bieşy yok olmadııı boya deneyecem..tabi elimde saç kalırsa :110:

Boyama canım daha çok dökülür.

valla dayanamayıp bi koşu cıkolata kahveye boyattım..ılk gözüme koyu geldi..tamam dedim kapandı o turunculuk..aaa yıkadıkca yine alttan alta reng cıkmaya başladı..kuaförüm bir ay sonra yine gel tekrar boyayalım dediii simdi o bir ay nasıl gecer hiç bilmem tuhaf geliyor gözüme batıyor resmen saclarımı yolasım geliyooo :kızgın:

Back
X