BAKIM TARİHLERİNİ http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkinden edinebilirsiniz..!
ah ahh nemlendirici sürme alışkanlığım hiç yokEskiden vardı aslında güneş kremi kullanırdım,cildimi temizlerdim,peeling,maske her bir şeyi yapardım ama bir zamanlar işte ....hatta yaşı 45 olupta 35 gösteren bir iş arkadaşım vardı.aferin geleceğe yatırım yapıyorsun ihmal etme derdi bak ben genç gösteriyorsam sebebi cildimi ihmal etmemem derdi ah ah sonra bir bıraktım pir bıraktım.elimi ayağımı çektim bunlardan bu el ayak çekme dönemim evlilik dönemime rast geliyor.farklı giderler çıkınca listede kendimle alakalı olan sadece parfüm kullanmak kaldı
1. nemlendirici her cilt için uygulanabilir mi?
benim birkaç sorum daha olacak:)) bugun gidip kremleri aldım bu akşam uygulayacağım inşallah:) el ve ayak için de kullanılır mı bu krem? bir de kuru el-ayak vs. içi gliserin önermişsin. gliserini el ve ayağa nasıl uygulayacağız.
Merhaba; kremi hazırlarken e vitaminini ne kadar kreme koymalıyız. belli bir ölçüsü var mı?
melekcim alakasıs olabilir ama bulamadım havlu konusunu nerde konuştuğunusu, neden kullanmamıs gerekiyor öğrenmek istiyorum bende, bu arada bilgiler için teşekkrler
canım bu kremi her cilt tipi için kullanabiliyormuyuz ? Benim cildim karma şuan kremim var ama bitince denemek isterim :)
perişkom ben iki kremi karıştırmadan sadece kayısı çekirdeği kremini kullanmak istiyorum. yağlı ciltler için de uygun mu? bazı kremlerle çok parlıyor benim yüzüm :26: bir de tüyleri falan beslemez değil mi, kurtulalım derken beslemeyelim
bacım benim cildim karma ve bana hiç bir şekilde parlama yapmadı. ablamın cildi yağlıdır onda da böyle bir sorunla karşılaşmadım. düzenli şekilde cilt temizliğini yaparsan ( sabah kalkınca ve akşam yatınca sabunla veya cilt temizleyicinle temizlersen ) yağlanma bile yavaş yavaş geçer bacım sen al kullan
aldım bile şekerim bugünama kayısı yağı kremi dedim, kayısı kremi verdi. aynı şey mi? :26:
kayısı çekirdeği kremi diyecektin deliiüzerine bak belki kayısı çekirdeği kremi yazıyodur, başka türlü yazıyorsa bilmiyorum bacım ya hiç kullanmadım. eğer açmadıysan da gidip değiştir :26:
pardon yanlış yazmışım buraya. kayısı çekirdeği kremi dedim evet. ama üstünde kayısı kremi yazıyor sadece :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?