Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Saç Rengine Dönüş

Normal de kaç numara almam lazım açık kestane olması için bi de kendim boyayablrmiyimki ?

videoları izle boyarsın zor değil.. senin saçın açık kestane değil yalnız koyu kumral gibi görmüştüm ben.. varsa foton bir daha atar mısın

Ben dogalina çabucak dondurdum pixie kesim ile. Tabii uzatmasi da ayrı dert. 6 ay olacak hala kısa. 1.5 senede normal bir boya gelir diye düşünüyorum ama 2 renk saçla dolaşmak bana göre bir şey değildi. Hiç kısa saç deneyimim yoktu. Değişiklik oldu. Tüm Hollywood kısa saçı kullanıyor. Bence hayatta bir kez denemek lazım. Bakımsız ve 2 renk saçla dolaşmaktansa tavsiye ederim.

Ben de malesef oryal yüzünden saçı kazık gibi olanlardanım saçımı katlı küt kestirdim marttan beri de boyamayı bıraktım saçlarımın ucu sarı dipleri simsiyah ama sıkıcam dişimi en azından kasıma aralığa kadar sonra kısa da olsa sarıların hepsini kestiricem ve bu süreçte boyamıcam çünkü boyamanın gerçekten de sonu yok

Saçlarımı özledim...Vallahi özledim...Doğal saç gibisi yok...kalitesiyle yumuşaklığıyla...Saçlarımı boyatmayı bıraktım şuanda sarı renk ve yer yer turunculuklar var ama direnicem...2 ay kadar oldu diplerinden çıkmaya başladı...birbirimize destek olalım ve saçlarımıza geri kavuşalım o_O:110:

Back
X