- 28 Şubat 2018
- 1.363
- 4.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Deterjanlarınız ne markaYumuşatıcı almıyorum
evi sadece sirkeli su ile siliyorum
Bulaşık makinası ve elde yıkama deterjanların degistirdim hepsi bitkisel ve doğal olanından aldım.
Okadar minimum deterjan kullanıyorum ki hele ki şu durumda dünya para olmuş hepsi kimyasal.
Deterjanlarınız ne marka
Bulaşık makinesinde deterjan ve parlaticiyi moms green alıyorum, bulaşık makinesi tuzu mayii tuz dan almıştım yemeklik tuz alırken hala onu kullanıyorum.Şuan boron kullanıyorum sıvı olanlarından.
Şuan boron kullanıyorum sıvı olanlarından.
Teşekkürler cevaplar içinBulaşık makinesinde deterjan ve parlaticiyi moms green alıyorum, bulaşık makinesi tuzu mayii tuz dan almıştım yemeklik tuz alırken hala onu kullanıyorum.
Otama Pika Pika kullanıyorum. Saçlarım deli gibi çoğaldı.En doğalında bile ya sülfat var ya parfümDoğal şampuan yok mu bildiğiniz memnun kaldığınız ?
Ben de deneyeceğim onu. Bulması alması zor hemen bitiyorOtama Pika Pika kullanıyorum. Saçlarım deli gibi çoğaldı.
Ben saç dökülmem için cildiyeye gitmiştim bana doğal şampuanlar kullan saç kremi kullanma demişti. Otacı önermişti. tamamen bitkisel şampuanlarıEn doğalında bile ya sülfat var ya parfümDoğal şampuan yok mu bildiğiniz memnun kaldığınız ?
Yves rocher bitkisel ve ogx collagen kullanıyorum.En doğalında bile ya sülfat var ya parfümDoğal şampuan yok mu bildiğiniz memnun kaldığınız ?
ben lavantalı şampuan aldım idalavender.com dan çok memnun kaldım doğal gayetEn doğalında bile ya sülfat var ya parfümDoğal şampuan yok mu bildiğiniz memnun kaldığınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?