Doğal saç şampuanı bulamıyorum

Deterjanlarınız ne marka

otacı lab ı tavsiye ederim. Fiyatı biraz tuzlu o yüzden otacı nın diğer şampuanlarını kullanıyorum arada. Doğal olup saçlarımı sertleştirmeyen ürün olarak kendi deneyimim olarak otacıyı tavsiye ederim.

Krijen katı şampuan
Olea Vera katı şampuan
Mediflora katı şampuan
Remos.kati sampuan

Baboon natural Instagram sayfası da var. Trendyol satışı da var. Zeytinyağlı katı sabun bana çok iyi geldi. Ve uzun süre gidiyor. Katı saç kremleri de var.

çok uzun zamandır tresan kullanıyorum ve memnunum.
değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ben katı şampuan kullanıyorum. En son estaqua markasını almıştım. Memnunum. Bitince krijeni denemeyi düşünüyorum.

En doğalında bile ya sülfat var ya parfüm Doğal şampuan yok mu bildiğiniz memnun kaldığınız ?
Yves rocher bitkisel ve ogx collagen kullanıyorum.
Revox biotin collagenden de memnunum silikon paraben yok revoxta ama sülfattan emin değilim yine de memnunum uzatma ve yoğunlaştırmasında. Bu 3 şampuanı 3 senedir filan dönüşümlü kullanırım. Saçlarım gayet uzun bebek saçlarım da mevcut.

Bu arada yves rocher’in katı sabunlarından da memnun kaldım. Şampuanlarım bitince yeniden alacağım katı sabundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…