Saç Rengi ve Saç Boyama DOĞAL (saf) kına saçtan çıkar mı

merve92merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
9
0
36
Samsun
arkadaşlar benim bir sorunum var saçıma 6 ay önce SAF kına yaktım HİNT FALAN DEĞİL ve şu ana diplerim geldi bu renktende sıkıldım saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama herkes kınanın üstüne boya olmaz açıcı tutmaz diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olun kuaför arkadaşlar varsa cevap versin

kınanın üstüne boya tutmaz demişti bana kuaför ben sarı istemiştim mümkün değil demişti söyle yapalım kahveye boyayalım sacını bir hafta gecsın sonra araya röfleler atalım sık sık demişti öyle yaptırmıstım olmustu o zaman.

saç açılırmı bilemem ama bende 1 yıl kına yaktım ve geçen ay saçlarımı mavi siyaha boyadm gayette tuttu hiç bir kızıl yansımada kalmadı yıpranmadıda saçlarm. ama ben amonyaksız boya kullanıyorum

koyu renkler tutarda ,saçın rengı açılmaz kestire,kestire kurtulucaksınız ancak

arkadaşlar benim bir sorunum var saçıma 6 ay önce SAF kına yaktım HİNT FALAN DEĞİL ve şu ana diplerim geldi bu renktende sıkıldım saçımın rengini değiştirmek istiyorum ama herkes kınanın üstüne boya olmaz açıcı tutmaz diyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olun kuaför arkadaşlar varsa cevap versin

Boyada tutuyor açıcıda oluyor. Ama koyu tonlarda boya yaptığında hep hafif bi kızıllık kalıyor malesef. Oreal le açarsanız bir kaç açmaya sapsarı yaparsınız. Bakınız ben yaptım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...igini-yaptim-d-kinali-sac-oykusu-resimli.html

kuaföre gidip aralara ışıltı katmak istedim ama yapamadığı gibi uçlarını çok yıprattı :( kestirdim uçlarından baya baya sarı oldum $72852_10151528250743559_1862712092_n.webp $72852_10151528250743559_1862712092_n.webp

kusura bakma arkadaşım kendi konuma yazıcam diye yanlışlıkla senin konuna yazdım. Bak ben bu saçı kınalı saçtan sonra elde ettim

arkadaşlar ben saçıma geçen hafta kına yaktım saçım koyu olduğu için sadece rengi açıldı biraz dün de yaktım rengim kızıl oldu biraz ve şunu söyliycem kına saçtan zamanla çıkar mı yoksa ömür boyu uçlarında kalır mı

Back
X