• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğal taş kaplama

SiyahBeyaz

Kitaplıklarını görene kadar insanları yargılamam..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
132
36
123
47
arkadaşlar tv ünitesinin arka duvarına doğal taş kaplama ve niş uygulaması yaptırmak istiyorum.yerler sapelli lamine. kahverengi.doğal taş olarak ne renk ve şekil tercih etmeliyim? fikir verebilecek ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.netten çok fazla baktım ama bi sonuca varamadım.en kısa zamanda karar vermeliyim

bu öncelikle odanın büyüklüğüyle de alakalı bence.küçük odalarda koyu renkler (özellikle siyah çok güzel duruyor) şık olmasına rağmen içeriyi kapatıyor.beyaz veya bej renk bu lamineye uygun olabilir diye düşünüyorum.gördüğüm kadarıyla iç mekanda ince şeritli olan modeller güzel görünüyor.iri iri olanlar dış cephede iyi duruyor.ama bunlar havada kalan sözler.çünkü özellikle şekil konusunda tamamen alacağınız yerdeki çeşitlerle sınırlısınız.şeklini beğendiğiniz taşın rengi uymayabiliyor ya da alacalı bir renk olabiliyor.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ha bir de taşa mutlaka açık havada bakarak almanızı tavsiye ederim.ben süt beyazı diye aldığım taşın simli ve çok uçuk da olsa grili kremli gölgeleri olduğunu döşendikten sonra gördüm.kötü bir sürpriz oldu

Guzel olmustur eminim bende cok begeniyorum. Tv unitesinin arkasina yaptirmak istiyorum. Temizliğini nasil yapiyorsunuz kullanim acisindan tavsiye edermisiniz

Back
X