Doğal ve güzeli bir araya getirebilmek

cansu02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
43
2
18
35
Ankara
Arkadaşlar bazı burunları görüyorum doğal diyoruz tamam ama o kişiye giden daha güzel bir burun varken doğal kavramının arkasına saklanmak ne kadar doğru doğal ve güzel kavramlarını bir araya getirirsek zaten kusursuz bir burun oluyor ama sadece doğal olunca pek bir farklılık olmuyor eski burundan, bu konuya dikkat çekmedim istedim.

Son düzenleme:
Doğal diyince gördüğüm kadari ile beklenti ve pismanlik az oluyor. Kavis isteyince o kavis abartılıp kaydırak gibi yapılıyor. Kavis bazı insanlara yakışıyor ama bence genelde kavis yakismiyor. Bana göre yuvarlak yüzlü arkadaslara kavis daha şirin oluyor. Benim için ideal burun ucu az kalkık düz ve kısa bir burun. Güzellik anlayışı da herkese göre değişiyor zaten. Deneyimli doktorlara fazla müdahele etmeden isteklerimizi belirtersek sonuç daha iyi olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisiniz. Bir burnun guzel olmasi o yuze ne kadar yakistigi ve ne kadar dogal gorundugu ile ilgili. Ama biz elimize bir resim alip falanca kisinin ki gibi olsun istiyorum deyince bazen olmadik sonuclar cikabiliyor. Doktorunuz size en yakisacak burnu dogru olculerle zaten onerecektir. Hasta ve doktor arasinda guven cok onemli.

Back
X