- Konu Sahibi bembeyazz00
-
teşk cnm ama kalıcı mı ? bide masaj tekniği ile mi yaptın yoksa öyle gelişi güzel sürüwerdin mi?
önerdiğin masaj tekniği warsa söyler misin ? ben bi tane buldum ama bi işe yaramıyo gibi :S
kesinlikle katılıyorum canım sana iş inanıp sabırlı ve azimli olmakta.. 1 haftada sonuç bekleyip göremeyince bırakmakta değil...
ben hep bi haftada sıkılıyodum eskidenhatta ne haftası 2 gün ya 2 gün !
aynen canım ya max 1 hafta yapıp bırakıyordum ben de ama geçen ay ilk defa tam 1 ay yaptım:) ama 4-5 gündür onu da bıraktım 2-3 gün içinde tekrar başlıcam inş bırakmamak üzere...
inşallah :) kötü düşünenlere, işe yaramaz yarasa da eski haline döner diyenlere laf anlatamadım, moralleri bozmayın dedim :) anlamadılar :44: o yüzden biz birbirimize destek olalım Allah yardımcımız olsun ♥
bende anason yağını kullandım. çok düzensiz kullanmıştım pek bi etki etmedi. baştan hepsini denemek lazım yapıdan yapıya fark eder nede olsa.. sizde denediklerinizi yazın gerçekten çok yardımcı oluyor yorumlarınız :)
ben de şuanda üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum o bitince rezene yada anasonyağı almayı düşünüyorum ben de.. Aslında çemen en etkilisiymiş ama çk kötü kokuyormuş o yüzden onu kullanamam sanırım...
ben de şuanda üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum o bitince rezene yada anasonyağı almayı düşünüyorum ben de.. Aslında çemen en etkilisiymiş ama çk kötü kokuyormuş o yüzden onu kullanamam sanırım...
Ay keşke kokusu olmasaydı daÇok faydalıymış ya çementozu falan
sen kullandın mı ? biliglendirsene azıcık bizii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?