Arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ilk iki yıl kendim pol.overle mücadele ettim sonra eşim de sperm kalite değerleri düşük çıktı şimdi onda herşey normal bende polikistik o. devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım 20 gün oldu dualı hurma yiyoruz eşimle bende 12 gündür incir kürü yapıyorum öylesine başladım. regly her ay olan gününden 1 hafta önce oluyor yani her ay günü değişiyor 21 günde bir oluyor neler önerirsiniz lütfennnnnnnnnn paylaşın bizede umut olunnn
Arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ilk iki yıl kendim pol.overle mücadele ettim sonra eşim de sperm kalite değerleri düşük çıktı şimdi onda herşey normal bende polikistik o. devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım 20 gün oldu dualı hurma yiyoruz eşimle bende 12 gündür incir kürü yapıyorum öylesine başladım. regly her ay olan gününden 1 hafta önce oluyor yani her ay günü değişiyor 21 günde bir oluyor neler önerirsiniz lütfennnnnnnnnn paylaşın bizede umut olunnn
Oncelıkle mrb geçmiş olsun. Bende bekarlıgımdan berı pko yum.
5 ay kadar klomen kullandım 3 ay kadar da glukofen kullandım bayada kılo verdım Pko derdi kilo ne kadar kilo giderse o kadar iyi
Drların bana dedğine gore rahım ıncelıgım vardı yanı ovulasyon gunumde bıle 3 4 mm anca oluyordu
tuylenme ve prolaktın hormonum yuksetı
bu sekılde hamıle kalamazsın dedıler benı ınfertılıteye yonlendıreceklerdı ama ben tesadf eserı o ay kendılıgımden hamıle kalmısım
ki hamıle kaldıgım gunlerde dr kontrolunde yumurtam yoktu Rabbimin mucızesı ol deyince oluyor
Suan 4 aylık gebelım Rabbime şükür.
İncir kürü çörek otu bal tarcın herseyı yaptım olmadı son hamıle kldıgım ay sadece Rabbimden istedim
Bol bol dua ettim Hamdolsun ki Bebeğim geldı umarım fazla bekletmez sizi
Size umut olmak ıcın yazdım umudunuzu ve ınancınızı yıtırmeyın
Canım çok sağollll.....Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağınada almayı nasip etsin İnşallah(Amin) kızmı bebeğin :) bende 5 senedir pek öyle böyle şeyler denemedim ama yenice incir kürüne başladım bakalım hayırlısı tabikide herşey nasip en iyisini Rabbim bilir.
Bendede aşırı tüylenme var artık tüyden felan geçtim yeterki hayırlısıyla bebişimiz olsun bazen garip garip düşünüyorum buda bi hastalık demekki diyorum Rabbim böyle istedi diyorum yani böyle işte
Rica ederim.ne demek :)) valla bende rahim.inceli gi.vardi ben %100nar suyu ictm gnde bir bardak iyi geliyor demislerdi
Rabbime.dua et umudunu yi ti rme. Ben iliskiden snra yarm saat ayaklari dikip yatyordmve sicak tutuyordum
Ve bolbol.dua rabbim.istedikten sonra hersey oluyor hic tedavi uygulamadilarmi hastaneye gitmwdinmi
Canım gittim uzun bi serüvenimiz var. Ama ben özetleyim İlk 1 yıl istememiştik bebek 2. yıl 1.5 sene sürecek pol.overden dolayı tedavi gördüm bebeğin benim yüzümden olmadığını düşünerek. Eşim çekiniyordu bu konularda sonra baktıki klomen vs fayda etmiyor dr illa eşinde spermiyogramını istedi varikosel çıktı eşimde. ameliyat oldu sperm sorununu bir türlü çözemedik. 2013 Martta Kaan Aydos beye gittik Marrtan beri eşim tedavi gördü faydası oldu ama ilaçları düzenli içmedi sigarayı bırakmadı bu konuda çok kızdım hiç destek olmadı bana bu yönden bi ara 4 ay bırakmıştı sigarayı ama olmuyor diye ümidi kesti yeniden başladı. işte son iki aydırda ilaçsız bende oda yolumuza devam ediyoruz ben pazartesi regly nin 3 günü özel bi hastaneden dr a gideceğim ya merak ediyorum yumurtalarım oluyormu acaba pol.over varya bende . bakalım....
5 yıl oldu dile kolay tuhaf bi duygu. bu arada ilişkiden sonra ben 15 dkdan fazla dayanamıyorum kalkıyorumfaydası oluyomuş demekki
tabiki umudumu yitirmedim güzel günler gelecek güneşli günler :)) bebeğin cinsiyeti belli değilmi ayyy minik :))
Yoj teyzesi :) daha beli deil sali gunu kontrlm var gosterirse o zmn gorecegim yazarim burayads
Hmm senn surecin daha degisik yabi esnn sana destek olmasi gerekiyor ama sanirim kabullenemiyor rabbimden gelen seyler tedavisi vae hamdolsun bence once esinle sureci paylasmali ona kabulendirmelisin. Tedavisini yarim birakmamali.
Pki da yenilmeyecen bisi deil hormon tahlillerine baktirdinmi ? Ordads degerlern nasi cikiyo
Drun sana ilc vermeai gerekiyp bence tedaviyi birakma
Benim esim de evlendgmizden bu yana isteyince bebek.olmaynca 7. Ayda vermisti sanirim sonucumz iyi.cikmisti
Aslinda drun her dedigine ben gercekten inanamiyorim cunki beni direk tup bebek bolimune.sevk etmisti megwr o zaman hami le ymisim
Rabbime xok dua ettim sende dua et senn icin dua wdiyorum rabbm isteyen bekleyen herkeze versin
Cnnm naptin hastaneye gittinmi
Bizde 6 aydır deniyoruz ama olmuyor, doktora gittim herhangıbır sorun yok psıkolojık deyıp gonderdı.Doktorun bu sozlerıne ragmen hala bende bı sorun oldugunu dusunmem normalmı sızce?
Gittim canım (bildiri gelmeyince farketmedim yazdığını ) doktora moralimi bozmaktan başka hiç bi işe yaramadı LH değerim çok yüksek çıktı %18bana diane35 verdi ve 3 ay kullanmamı istedi LH değerim düşecekmiş eğer kullanırsam bu aynı zamanda doğum kontrol hapı biliyorsundur ben çok kullanmıştım bundan duyunca çıldırmış gibi oldum hamileliği 3 ay daha erteliycez demekti bu ayrıca bi tv programında İbrahim Saraçoğlu kesinlikle ismi D ile ve Y ile başlayan doğum kontrol hapını kullanmayın demişti anlayacağın hayallerim yıkıldı bende soğan kürüne başlayacağım reglinin 7 gününde şimdilik böyle
anladim cnm coj geçmiş olsn. Eğer içine sinmediyse bende başka bi hst git derim bazen drlar ugrasmak istemiyor cunki. Bn yerine olsam dr degistiririm
Benmde kontrollerim normal cıktıkiz gibi görünüyo ama emin olamiyorum ayrıntılı ult bakalım dedi drm çok şükür sagligi yerine böyle cnm
Hoşgeldin Kurabiyelim öncelikle geçmiş olsun kaç yıllık evlisin hangi tetkik ler yapıldı hem eşine hem sana ona göre yorumlandırayım ben 5 yıllık evliyim çünki
Teşekkür ederim öncelikle, birbuçuk yıllık evliyiz.Gerçektende psikolojikmiş bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyımmmmmm :)
hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin nasıl psikolojikmiş ne yaptınki :))
Sağolun :) aslında psikolojik derken dikkat etmediğim bazı seyler varmıs.Klasık yumurtlama donemı hesaplama yontemını kullanarak bırlıkte oluyoduk.Ama bu ay 2 gunde bır duzenlı olarak bırlıkte olduk ve adetımın bıttıgı gunun ertesı hamıle kalmısım demekkı o yumurtlama donemı kısıden kısıye degısebılıyor :) bıde piyasadakı meshur kayganlastırıcı jellerı kullanıyoduk, onların ıcındekı bır madde spermlerın hızını yavaslatıyormus.Bu ay onuda bıraktık oldu :))
bahsettiğin jel preseed mi yoksa onu herkes kullanıyorda :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?