Doğal yollarla hamile kalmaya çalışan anne adayları

merveahmt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
36
12
8
29
6 yıldır bebeğim olmuyor 26 yaşımdayım eşim 28 eşim de sperm sayısı ve ileri hızı düşük benim horman değerlerim iyi ama çok fazla yumurtam olduğu için yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor her ay düzenli bir şekilde adet görüyorum sadece 4 gün falan oynuyor günleri kilom 70 1.70 boyum var siz evde doğal yollarla yada yaptığınız bitkiler var mı arkadaşlar bu arada başımdan 2 aşılama geçti ama hiç g belki elde edemedim sizden yardım bekliyorum bitki ilaç aklınıza ne geliyorsa

6 yıldır bebeğim olmuyor 26 yaşımdayım eşim 28 eşim de sperm sayısı ve ileri hızı düşük benim horman değerlerim iyi ama çok fazla yumurtam olduğu için yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor her ay düzenli bir şekilde adet görüyorum sadece 4 gün falan oynuyor günleri kilom 70 1.70 boyum var siz evde doğal yollarla yada yaptığınız bitkiler var mı arkadaşlar bu arada başımdan 2 aşılama geçti ama hiç g belki elde edemedim sizden yardım bekliyorum bitki ilaç aklınıza ne geliyorsa
Kafana göre bence bitkiler kullanma canım çünkü her vücut farklı ve farklı tepki veriyor soğan kürü diyorlar ben kullandım hormonlarımi bozdu ama bir çok kişi soğan küründen hamile kaldı eşine gelirsek keçiboynuzu bitkisini kullan erkekler için çok faydalı eşine atom yapabilirsin affedersin ilişkiye girdigin zaman kalçanın altına yastik koy öyle uyu 2 saat sonra çıkar yastığı Allah'ın izniyle olur bebisiniz yumurtan catlamiyorsa mecbur tedavi olman lazım 🙂

Merhaba. Sogan kürünün etkisini çok duydum yengemde sogan kuruyke hamile kaldi. Ben bekarim ama evlenirsem bende denerim diye dusunuyorum 😇

Back
X