Doğalgaz Faturası!

Orbii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.267
1.797
178
selam kızlar konu biraz saçma gelebilir ama kafama takıldı ben 1 hafta evde olmadığım ve her zaman en düşük derecede yaktığım halde doğalgaz faturası 330 lira geldi! Her zaman gününde öderim evim küçük ve zaten tek başımayım 1 haftada yoktum, en fazla 180 gelirdi görünce şok oldum. Ben daha nasıl kısıtlıcam ki en düşü derecede yanıyor zaten. Gündüz yakmayıp akşam yaksam o zaman değişen birşey yok ilk ısınırken çok yakıyor diyorlar. Elektrikte çok geldi kazandığımız faturalara :KK43:

Bence igdasa bi dilekce yaz biz 200 metrekareye 350 verdik

Bizde en düşük derecede yakıyoruz devamlı yanıyor 280 geldi. Normalde 180 190 filan geliyordu çoştu iyice neden bilmiyorum. Daha elektriği görmedim nasıl bir şok yaşayacağım bilmiyorum herkese çok gelmiş bi de ben ufoda açtım kar varken.

selam kızlar konu biraz saçma gelebilir ama kafama takıldı ben 1 hafta evde olmadığım ve her zaman en düşük derecede yaktığım halde doğalgaz faturası 330 lira geldi! Her zaman gününde öderim evim küçük ve zaten tek başımayım 1 haftada yoktum, en fazla 180 gelirdi görünce şok oldum. Ben daha nasıl kısıtlıcam ki en düşü derecede yanıyor zaten. Gündüz yakmayıp akşam yaksam o zaman değişen birşey yok ilk ısınırken çok yakıyor diyorlar. Elektrikte çok geldi kazandığımız faturalara :KK43:
zam geldi hepsine bize de bu ay elektrik ve doğalgaz az geldi ki akşamları sdce 2-3 saat yakıyoruz doğalgazı

en düşükte yakmanız değil ki öenmli olan yoğuşma var ise ne zaman yoğuşmaya geçiyorsa o noktada yakmak daha önemli.

bizede 90 metre kare ev hep 45 yaktık(yoğuşmaya o noktada geçiyorbizimki) 318 geldi
evde 7 petek var hepsi açık 24 saat yandı
bizim evde kaçaklar var yani pencerelerden hava geçiyor yaptıramadık bir türlü o çok etkiliyor

Çok gelmiş, ben 24 saat yakıyorum üstelik kar yağdiği dönemde dereceyi de hayli yükselttim 250 lira geldi.

Bu ayki doğalgaz faturası geldi mi? Biz geçen ay hep kısılta yaktık 440 geldi. Asıl soğukları yaşadığımız bu ayı merakla ve endişeyle bekliyorum :KK17:

Bizede çok geldi bu ay ve bende şoka girdim. Evimiz 78 m. 280 geldi bizde en düşük derecede yakıyoruz ilk kez bu kadar geldi. Bu kadar zam olur mu ya doğru düzgün ısınsak içim yanmayacak...

Bu ayki doğalgaz faturası geldi mi? Biz geçen ay hep kısılta yaktık 440 geldi. Asıl soğukları yaşadığımız bu ayı merakla ve endişeyle bekliyorum :KK17:
ayy çok gelmiş sanada..bize ne gelecek acaba:KK53:330 elektirik klima ile ısınıyoruz hepsi içinde:KK14:

Ocak faturasi gelmedi ama aralikta 380 gelmisti ona gore bakinca ocakta 500 gelir diye dusunuyorum, su 70 geldi, elektirik 2 aydir gelmiyor o da en az 150 gelir, telefon faturalarini da ekle etti bir asgari ucret...

Bu ay çok duydum böyle doğalgaz faturasından şikayet bence bu ayda bir şey var :KK14: Bize de normalde 200-250 civarı gelir bu ay 330 veya 310 falandı biz de şaşırdık :) Elektrikte bu ay çok gelmiş.:KK37:

Sorma sermayeyi kediye yükledik :KK53: Alttaki de yakmıyo yerler buz gibi. Yaz gelsin artıkkkk
kızkardeşim rahat okonuda:)alt katta yaşlılar varmış..üsttede bebekli komşusu..bizimki arada:))240 verdi ama geçen ay yinede:KK64:

Bu fatura islerinde bir is var.. resmen kazik.
Toptan sikayet etmek lazim..kimbilir neler cikar ortaya..

50 metre kare ev 3 petek acik en kisikta yakmakla 300 lira fatura odedim bu ay.
Ayni sekilde yakarak bundan 2 ay once 120 lira odemistim.
Ben anlamiyorum bu işi artik.
Bi de maximumda yakip isinmak istesem milyarlar odeyecegim herhalde

Sorma sermayeyi kediye yükledik :KK53: Alttaki de yakmıyo yerler buz gibi. Yaz gelsin artıkkkk
bak herkes 250..300 diyor..hayat çok pahalandı bence..evlenmeden önce kışı severdim..masraflar çok yükseliyor kışın okadar sevmiyorum artık..:)

Yalnız yorumlara bakılırsa bu ay çoğu kişiye eskisinin 2 katı gelmiş, az önce sayın bakan açıkmala yaptı zam yok diye. Allah yardımcımız olsun valla. Bir an önce yaz gelsin. :KK52:

Back
X