Doğalgaz Faturası!

Ocak faturasi gelmedi ama aralikta 380 gelmisti ona gore bakinca ocakta 500 gelir diye dusunuyorum, su 70 geldi, elektirik 2 aydir gelmiyor o da en az 150 gelir, telefon faturalarini da ekle etti bir asgari ucret...

Ooo size aralıkta da çok gelmiş. :KK43:

doğalgaz faturası herkese ne kadar çok gelmiş. Benim fatura sizlere bakarak çok ucuz geldi gözüme :)
Geçen ay yüklü ödeme yaptıktan sonra bu ay denemek için kullanmadığımız petekleri kapattık,gece yatarken kombiyi kapattık onun dışında gün içinde en kısık derecede yaktık 170 tl geldi. En kısık derecede ısındık mı ? Tabiki hayır ! battaniyelerimiz sagolsun..

Geçen ay 350 ödedik bu ay 353 ödicez Allah başımızdakilere zeval vermesin

selam kızlar konu biraz saçma gelebilir ama kafama takıldı ben 1 hafta evde olmadığım ve her zaman en düşük derecede yaktığım halde doğalgaz faturası 330 lira geldi! Her zaman gününde öderim evim küçük ve zaten tek başımayım 1 haftada yoktum, en fazla 180 gelirdi görünce şok oldum. Ben daha nasıl kısıtlıcam ki en düşü derecede yanıyor zaten. Gündüz yakmayıp akşam yaksam o zaman değişen birşey yok ilk ısınırken çok yakıyor diyorlar. Elektrikte çok geldi kazandığımız faturalara :KK43:
Haberleri izlemediniz sanırım :KK48:kademeli olarak özellikle de suya %90'a kadar zam yapılmış...

Bende 60m2 tek başıma yaşıyorum 80 lira ödediğim fatura bu ay nedense 140 a çıkmış. Ki ısınmıyorum da petek kendini ısıtıyor sadece. Demek ısınmak istesek 500 lira cıkacak cebimizden. Bu ay elektrik ve doğalgazda bir gariplik var, kimi görsem aynı konudan bahsediyor.

Tek başına yaşıyorsan tek oda veya kullandığın odaları açarsan daha az gelir, ben tek oda yakıyorum akşamları da 4 -5 saat yatak odasını yakıyorum 80 geldi. Hem de en yüksek ayarda çok güzel ısınıyorum.

Bizde oyleyiz merkezi sistem birde 435 geldi gecen ay 370 geldi gecen yil bu ay 200 gelmisti bizde odemiyoruz yonetici hergun pesimizde :)

Geçmiş olsun, bu ay faturalar uçmuş durumda. Sakıncası yoksa sorabilir miyim 1 hafta evde olmadığınız halde neden açık bıraktınız? Ve ayrıca daha önce de denildiği gibi, tek başınıza yaşadığınıza göre yalnızca oturduğunuz odayı falan ısıtabilirsiniz her yeri ısıtmak yerine.

arkadaş tek oda ısıtmak ne,oldu olacak soba yaksın millet, Doğalgazlı evde oturuyosam insan gibi de yaşamak isterim zamlardan korunma yolu mu bu yani: tek odayı yakın banyoya lavaboya mutfağa gidince totonuz donsun
alenen çalınan çırpılan kaçak göçek yapılan herşey vatandaşa fatura ediliyor bugün tek oda yaktın çözüm olacak mı seneye daha da binecekler tepene faturalardaki KDV lere bi bakın faturanın 54 lirası vergi bizim yuh yaa laf çokta işte neyse

Ulaşım Bakanı diyo ya benzin fiyatlarını indirirsek trafik zaten yoğun daha da yoğun olur, böyle zeki adamlar yönetiyo ülkeyi

Back
X