- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Düğüne yakın bu çok zor gerçekten ve babanemde biraz pintilik var sırf bu yüzden sökmek istiyoruz. Yoksa rahat rahat orayı kullanmayı çok isterdik.
+1Vallahi billahi anlamiyorum su ulkem insanini. Eger adam muhurlemeseydi de allah korusun siz yokken evde bir yakininiz olseydi bu sefer cikip birada ihmal var, dogalgaz gorevlisi geldigi halde muhurlemedi filancam oldu diyecektiniz. Sahsen ben boyle bir ihmalde her seyi yaparim pesini birakmam. Yillar once arkadasimi kaybettim ben bu ihmal yuzunden. Simdi cikmis dugunumuz vardi 16 gun daha idare ederdik diyorsunuz. Senet mi imzaladiniz olumle 16 gun gelmemesi uzerine? O 16 gunde ya hepiniz olseydiniz. Adamin gorevi o, adama ne sizin dugununuzden. Su ulkede meslegini yapsan suc yapmasan suc vallahi. Muhuru bozmanin suc oldugunu biliyorsunuz, bile bile bozun bakalim neler oluyor.
Cok uzuldum tamda dugun zamana paraya ihtiyac var havalarda soguk insallah en kisa zamanda cozulur.Malesef radyatör borular kombi artı proje ücreti 5 6 bin tutuyo. Para sıkıntısı var üstelik zaman da yok. Bi süre idare etmek zorundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?