Anket Doğaüstü bir gücünüz olsaydı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi oona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğaüstü bir gücünüz olsaydı...

• görünmezlik

OY: 64 32,7%
  • zihin okuma

OY: 88 44,9%
  • telekinezi (beyin gücüyle nesneleri hareket ettirme)

OY: 15 7,7%
  • uçma

OY: 17 8,7%
  • duvarlardan geçiyim ben her yere girip çıkiyim :)

OY: 4 2,0%
  • anam benim böyle şeylere ihtiyacım yok

OY: 8 4,1%

• Ankete Katılan
    196

oona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
Biraz fantastik bi anket oldu ama, merak ettim bakalım siz ne tercih ederdiniz? Ben karar veremedim fisfisfis

İstediğim an,istediğim yere kendimi ışınlama yeteneğine sahip olaak isterdim.:içelim:

ben şıklarda görünmezliği işaretledim...sevgilim napıyo bakmak isterdim ona gözükmedenkaydirigubbakcemile4 birde zihin okuma gücüm olsaydıı hiç fena olmazdı bee:delphin:

ewet ışınlanma iyiymiş o benim aklıma gelmemişti... ben de görünmezliği işaretledim sositososito

kaydirigubbakcemile4görünmez olmak isterdim ben.hakkımda kimler ne düşünüyor neler konuşuyor öğrenirdim o zaman..

İstediğim an,istediğim yere kendimi ışınlama yeteneğine sahip olaak isterdim.:içelim:

bu daharika bi fikir:)eğer şıklarda olsaydı işaretlerdim
önce zihin okuma o olunca görünmezliği pek ihtiyaç yok sanırım ama olsa fena olmas tabi:)(yok ya var var hıncımı almak istediğim biri var...yolmaya yolamıyom millet adam sanacak başım derde girecek...sırf onu yoluk yoluk etmek için görünmez olmayı isterdim..ya en azından birgün olsam:(hıncımı alsamrahatlasamm:):)kötükedihüso
ve ışınlanma:):)

Beyin gücü ile cisimleri hareket ettirmek isterdimkaydirigubbakcemile3

Zihin okuma kaydirigubbakcemile3 edfırt gibi :asigim: :1closedeyes:

Ben de görünmezliği seçtim yani bazen böyle kafamı kuma gömsem de kimse benimle konuşmasın kimse bana bakmasın dediğim de oluyor. insanlardan sıkıldığım zaman. o yüzden heralde

Güldüğümde yanaklarımda çiçekler açmasını,yürüdüğüm yerlerin yeşermesini,ağladığımda gözlerimden inciler saçılmasını isterdim isterdim.Çocukken okuduğum masallardaki bu tasvirlere bayılırdım.
Günümüze uyarlayarak,tuvalete oturduğunda altın yumurtlamak da olabilir tebi naniknanik

kendimi ışınlama yeteneğine sahip olmak isterdim ama ne yazık kı sıklarda olmadıgı için uçmayı ısaretledim :)

çok kararsız kaldım ama zihin okuma dedim
uçma da olabilir duvarlardan geçebilme de :lepi:

Kara listeye aldıklarım var heralde onların canına okurdum sabır taşım çatladı da:)))))))))

Back
X