Doğduktan bir gün sonra kafa şişliği lütfen bakın.

Delimineey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
15
5
1
Selam aleyküm...

Cumartesi günü sancım geldi ve hastaneye gittim suni destekli ikinci normal doğumum gerçekleşti.

Pazar günü gayet normaldik. Hatta hiç saçı yok diye kayınvalidemin ile bebeğimin kafasına bakıp 'kelmiş babasına çekmiş, kafası çok tatlı ' gibi şeyler söylüyorduk.
Yani hiç bir yamukluk yoktu..

Pazartesi yani bugün öğlen şapkasını çıkardım ve sağ tarafının cevizden büyük yumurtadan küçük şişlik gördüm..
Ve doktor rontgene gönderdi. Ardından sonuçlarıına bakmaz için beyin cerrhisi geldi. Bebeğimin kafasına baktı ve ben daha büyük sandım ama şimdi tomografi çekmicem günah dedi. Normal olabilşyor doğumda zorlandığı için olablir. Ve olştupundan beri bi anormallik varmı dedi emmede ağlamada gibi hayır dedim çok şükür...

Dikkat et büyüklüğünü takip et dedi ve hareketlerini. Dedi. Yani nornal dedi sonuç olarak sadece gözlemle dedi.

Yumuşak içi su dolu gibi.

Görümcem de bebekken öyleymiş vr 40 güne geçmiş.

Lütfen içimi rahatlatın. Napıcağımı bilmiyorum sürekli ağlayasım geliyor. Musmustlu gelicektim elime.. Ama hüzünlü geldim dua edşn lütfen psikolojim iyi değil..

anlik mudahale edilmesi gereken bir durum olsaydi dr bebegin gozunun yasina bakmaz o mudahaleyi gerceklestirirdi ama icinize sinmiyorsa birde baska dr a danisin derim

İçiniz rahat değilse başka bir doktora daha götürün bence. Ama kötü bişiy yoktur. Normal Doğumda oluşabiliyor böyle şeyler. Geçicidir yani

iyi dusunun iyi olsun kotu birsey olsaydi dr birakmazdi yollamazdi diye dusunuyorum insallah gecer

Ya normal doğumda olabiliyor böyle durumlar.Ama soru işareti kalacaksa aklınızda başka doktora gösterin isterseniz

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla büyüyecektir bebis. Şişlik için başka doktora götürün olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…