Doğmamış bebeğe don biçmek... KV.

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kizlar...

Yillarimi heba ettim okuma ugruna, aranizdaki bir cok kisi gibi.

Ve oyle lanetimsi bir bolum okudum ki atamasi cok az. Devlete atanma takintim yuzunden yillarimi kpssye verdim. Bu eylülde atanabilme ihtimalim yüksek gözüküyor.

Kv ve don biçmek bunun neresinde diyeceksiniz?

Kv diyor ki ( ki bunu 3 yil icinde en az 4-5 kez soyledi ).
"atanirsan benim sigorta parami yatirirsin,
senden umutluyum benim sigorta parami yatirirsin,
insallah bu yil olur, benim sigorta param da odenmeye baslanir... "

Yahu agzımı açıp yatıramam kusura bakma diyemiyorum ya

Kadın da üç yıldır bitmez tükenmez şekilde sürekli dilinde...

Ya gün gelir atanırsam her ay 600 tl ben nasıl ödeyeyimmm??? Hem de bir yıl değil üç yıl değil beş yıl değil...

Daha bir evimiz bile yokken, ikinci kira mı ödeyeyim??

Bu arada kvm, kaynımın çocuğuna yani kendi torununa bakmak için sigortasının ödenmesini şart koştu. Kaynım kabul etti
Bazı sebeplerden dolayı gerçekleşmedi gerçi.

Allahımm nasıl bi şeyin içine düştüm.

E hayir demedin mi? Annene, babana sigorta yaparsin kv'ye kadar. Alninda enayi mi yaziyor?

Diyemedim ağzımı açamıyorum saf gibi.
Kendi kocasına kızıyor ödemiyor falan diye. Her defasında diyorum imkanı olsa neden ödemesin? Ama yok yok yook. Sürekli aynı noktaya geliyoruz.

Oo piti piti yapıyor resmen.

Ay hayir de ya kizdim gercekten. Niye hayir diyemiyorsun? Esin niye hayir diyemiyor. Hayir deyin arkadaslar. Bir kelimecik ya. Hayir.

Eşimin haberi yok, onun yanında ağzını açmıyor. Beni yalnız buldu mu ya da telefonda konuşurken kurdu bu cümleleri.

Eşim kaynımın olayında çok kızdı. Parayla mı bakacaksın torununa diye.
Sen bizimkine de parayla bakmaya kalkarsın dedi.
Bende direk daldım, bizim bakıma ihtiyacımız yok, ben bakarım çalışmıyorum dedim.

Ama kadın kafayı bozdu bu sigortalılıkla.

Agzini acip bise diyememek nedir bilirim. Simdi he de geç, ataninca da borcumuz var dersin yada bir yere borclanirsin

Seni büyütmüş okutmuş galiba bu beklentiye girdiğine göre

Ne munasebet neden siz ödeyesiniz? Bunun önünü almazsaniz karsi taraf bunu 'kabul etti' olarak algilayacak. Ödenmedigi taktirde de sözünü tutmadin olacak. Acik, net ve en kisa zamanda soylemenizde yarar var.

Esinize de soyleyin bunu sizden istedigini. Birden fazka oldugunu da vurgulayin. Bu kadar sacma bir istek olamaz ya Allah askina susmayin sustukca siz ezilirsiniz. Kimin kalbi kirilirsa kirilsin sen sesini cikar. Alttan alan altta kalir.

Oof normalde hayır diyemeyen biri değilim.

Ama kv tam bir trip makinesi yeminle.

Ona karşı normal bir cümle kurarken bile ağzım yüreğimde atıyor.

Şimdi neye kafayı takacak acaba diye.

Soyle bilsin. Cocuk bakarken para talep edebilir. Sonucta yasli insanlar bir de torununa bakmak da zorlanir genc insanlar icin bile zor ve agir bir yuk ama oylesine istenmez. Bu devirde kim kime her ay 600 tl veriyor?

trip atarsa eşinizde size trip atıyor mu? kusura bakmayın işe başlarsam şunu yapıcam bunu yapıcam diye planlarınızı sayın. kendi kocanız, çocuklarınız varken bana düşmez zaten ayıp olur de.

Canim insallah ataman olur
Kvdene acik acik soyle burda yazdiklarini arti cocugunuzun olacagini ve masraflarin artacagini belirtebilirsin
Kadin baya rüya aleminde hayret bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…