- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
E hayir demedin mi? Annene, babana sigorta yaparsin kv'ye kadar. Alninda enayi mi yaziyor?
Ay hayir de ya kizdim gercekten. Niye hayir diyemiyorsun? Esin niye hayir diyemiyor. Hayir deyin arkadaslar. Bir kelimecik ya. Hayir.
Seni büyütmüş okutmuş galiba bu beklentiye girdiğine göreEşimin haberi yok, onun yanında ağzını açmıyor. Beni yalnız buldu mu ya da telefonda konuşurken kurdu bu cümleleri.
Eşim kaynımın olayında çok kızdı. Parayla mı bakacaksın torununa diye.
Sen bizimkine de parayla bakmaya kalkarsın dedi.
Bende direk daldım, bizim bakıma ihtiyacımız yok, ben bakarım çalışmıyorum dedim.
Ama kadın kafayı bozdu bu sigortalılıkla.
Soyle bilsin. Cocuk bakarken para talep edebilir. Sonucta yasli insanlar bir de torununa bakmak da zorlanir genc insanlar icin bile zor ve agir bir yuk ama oylesine istenmez. Bu devirde kim kime her ay 600 tl veriyor?Eşimin haberi yok, onun yanında ağzını açmıyor. Beni yalnız buldu mu ya da telefonda konuşurken kurdu bu cümleleri.
Eşim kaynımın olayında çok kızdı. Parayla mı bakacaksın torununa diye.
Sen bizimkine de parayla bakmaya kalkarsın dedi.
Bende direk daldım, bizim bakıma ihtiyacımız yok, ben bakarım çalışmıyorum dedim.
Ama kadın kafayı bozdu bu sigortalılıkla.
Soyle bilsin. Cocuk bakarken para talep edebilir. Sonucta yasli insanlar bir de torununa bakmak da zorlanir genc insanlar icin bile zor ve agir bir yuk ama oylesine istenmez. Bu devirde kim kime her ay 600 tl veriyor?
Esi odesin bir zahmet ya da cocuguna baktigi oglu. Atarsa atsin trip ayip yani oyle para istenir mi? Kizlar evlenirken su kadar altin istiyorum deyince demedigimizi birakmiyor muyuz? Kv ne akla hizmet istiyor gelinden?Yahu bir de eşi çalışıyor kamuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?