Doğmamış bebeğe don biçmek... KV.

Ne degisik kadinmis ya oldu baskada istegi varmiymis

Bence imkanim olsa kendime bireysel sigorta yatiricam kendime yatirmaya bile durumum yok de

7.senede atanmış biri olarak söylüyorum o KPSS öyle kolay kazanilmiyor. Kendi çocukları ödersin SGK parasını bir zahmet.ya da diyelim 3 kardeş 200 er paylassinlar.

Ne munasebet aa
Senın sıgortan olduda kv eksık kalsın

Atanırsan ve ısterse.. şaka yaptıgınızı dusundum ciddiye almadım benım kendı planlarım oncelıklerım var deyın

Ay kv'niz çok komik. Gerçekten sürekli bunu söyleyip duruyor mu Eşiniz ne diyor bu söylemlerine? Açık açık söyle canım senin ne mecburiyetin varmış ki? Cocukları dururken sana mı düştü

Evet evet de geç ise başlayınca ev yada araba kredisine gir para kalmadı de daha çok çıldırsın bu ne böyle

Çözümün basit, diyeceksin ki, aşkım annene yazık, sigorta parası ödensin diye benim atanmamı bekliyor, sen ödemeye başla istersen.
Eşin de doğal olarak didikleyecek, sen de anlatıverirsin.

Bir daha drse diye alternatif cevapları pat diye yapistirmaniz lazim ki anca dussun.(yok artik daha neler, sakasini bile yapma bence, hic oyle bi niyetim yok, tabi ki hayir) Bu ne canim illa birinden isteyecekse oglundan kizindan istesin gelinin maasa goz koymak ne.

Okumak kolay mı ya o annen baban ne zorluklarla okutmuştur seni. Kendi mi okutmuş ki seni tutup da sigortasını yatıracaksın. Bunu sadece kendi anne baban hak eder. O gözü açık kv ne söyle kendine başka kapı bulsun.

ay kusura bakmayinda böylesini ilk kez duydum sigorta borçlarini gelinine mi ödetecek? bir yaşıma daha girdim ayrıca sizin karşı çıkmayıp susmanıza da ayrı bir şaşırdım

Kv niz kac yasinda? Daha once bir sigorta girisi yoksa en az 15 yil prim odemek zorundadiniz. 600x12x15 ne yapar? Ben diyim sana.. bunun yasal faizini de koy bir ev parası yapar. Bu yatirim kv deye yapilir mi yahu ohaa

Kusura bakma kv benimki kadar igrenc bir kadin bunlarin tanrilari para olmus sana guvenip mi emekli olmaya kalkmis cocuklari varken gelini mi doyuracak k.b. ayni seyi yasadigim icin cok sinirleniyorum baskasinin zorluklarla yetistirp buyuttugu emek harcadigi bir insandan hak sahibi gibi para dilenmek rezillik otesi

Ev de alayım mı diyeydin. 600 daha koysan kredi çeker araba alırsın çalışıp sigortalı olsaymis madem ne alaka sen niye odeyeceksinki
Merak etme canim onu da isteyen dingiller var sen sadece hayir dedin diye adini kiskanca malini kiskaniyora cikartip esine sikayet eden haysiyetsiz insanlar

Hayır diyemiyosan da çocukların eşin varken geline düşecekse öderim tabi anne de bari.Ki hayır niye diyemeyesin ya de gitsin atar yapar yapar geçer

Hayir diyemememe kizan arkadaslar, hepiniz de haklisiniz.
Yani zaten atansam vermem, belki de bu yuzden rahatligim.
Ama surekli bu tarz cumleler kurmasi beni strese sokuyor, bugun yine kurdu.
Bi sonrakinde soyleyecegim artik insallah.
Baska kapi bulsun sahiden de.

kocana söyle çok mu zor birşey anlamıyorum, eğitimli bir insansınız nasıl söyleyemiyorsunuz şaşırdım yani

Kv ile araya mesafe şart. Atansan da kendineeee atanmasan da kendine bu ne biçim kv hıyyyy. Ben tatlı tatlı ay annecim çok hoşsun ben memurlukla bozmuşum kafamı senin sigortanı yapana kadarrr piyuuwww bi sürü harcamam olur yetmez maaş derim ayrıca çok bişey değil memur maaşı kimse kimseye kendini bi ittirmesin de derim. Olmadı mı yapamadın mı.. Sevgili annecim bize bi ev al bana şahsi bi araba al sigortan benden der çekilirim daha da sigorta konusunu açamaz bana. Bla bla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…