- 10 Aralık 2017
- 80
- 19
- 8
- 29
- Konu Sahibi Can sagligi
-
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Doğum sonrası bebeginin kalbindeki sağlık sıkıntısı nedeniyle ameliyat olan biriyle tanışmıştım. Bebek ameliyat olmuş ve su an gayet iyi sadece takip ediliyor düzenli kontrole gidiyoruz demişti..Meraba arkadaşlar ben yeni uyeyim bu konuyu açmak için tekrar üye oldum aslında konum çok uzun ama özet geceyim 27 haftalık hamileyim bebeğim başından beri sorunlu önce herşey yolindaydi ikili test riskli çıktı CVS yapıldı kesin sonuç için normal çıktı ayrıntılı ultrason normal çıktı herşey iyidi ama fetal eko cektirmende fayda var dedi riskli hebelog doktoru ve çektirdim bebeğimin kalbinde delikler görüldü ve normalde bebeklerde kapanrmis ama sizdeki kapanmaz dedi geniş bı kaç delik be kalbi tek kapak üç ayrı doktor gördü beyninde de yer yer su toplaması varms doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olacak bir yada daha fazla ve ameliyatlar çok çok riskliymis başına böyle bişey gelen varmı bu sebepten bebeğini kaybeden varmi sürekli araştırma halindeyim nedir nasıl olur sizin bir yorumunuz bile bana bilgi verir şimdiden teşekkürler
erken dogum riskim var sadece acil sifalar dilerim sizedeCanım çok geçmiş olsun. Kız kardeşim şimdi üniversiteye gidiyor. Annem hamileyken tek kapakçık sorunlı dediler. Yani kalbimiz üç odalıydı. Bir delik vardı epeyce büyük. Yaşamaz dediler çok üzüldük, o zamanın şartları çok imkan da yok çocuk halimle ben bile çok etkilenmiştim.
Doğdu, kalpte hala üç odacık var. Çok iyi bir kardiyologa gittik çocuk kardiyolojisinde uzmandı. Hiçbir şey yapmayacağız büyüdükçe kapanacak dedi.
Hatta şöyle demişti: kalbi bi ev gibi düşünün siz odalardan birini açık bırakmışsınız ama zaman geçtikçe rüzgarlardan esintilerden o odanın kapısı kapanacak..
umudunuzu kaybetmeyin. Doğumda problem olacak mı? Hayırlısıyla bir doğsun siz de iyi bir doktora görünün. Ama müsterih olun, bizim kız şuan çok iyi, bazen nefes daralması yaşıyoruz. Ama dikkatli bir yaşam sürüyor hiç sıkıntı yaşamadık 20 yıldır
Lütfen kendinizi üzmeyin bebeğiniz etkilenmesinerken dogum riskim var sadece acil sifalar dilerim sizede
Tesekkur ederim başından beri öyle huzursuzum ki iki çocuğum daha var bı yanım hep buruk inanınLütfen kendinizi üzmeyin bebeğiniz etkilenmesin
Peki sadece delikmi vardı ondaÇok geçmiş olsun. Size benzer durum yaşayan bir tanıdığım var. Bebek doğar doğmaz ameliyat oldu. Bir de okul çağında olacakmış. Gayet sağlıklı herşey yolunda. Siz de kötü düşünceleri kafanızdan silip Bebişiniz ve diğer evlatlarınızla yaşayacağınız güzel günlere odaklanmaya çalışın.
Umarım herşey siz ve bebeğiniz için iyi olur
Allah razı olsun ama kaç doktora gittim ve üç prof imceledi ama hepsi ayni söylüyorOncelikle sunu soyleyeyim bu duyduklarinin hicbiri olmadan dunyaya da gelebilir bebegin.belki bu soyledigim sacma gelir ama olmayacak birsey degil.bir arkadas hamileydo ve o kadar kotu seyler duydu ki o soyledikce inanamiyordum ve bebegini kaybedecegine emindim.ailesi aldirmasini bile istiyordu.bir arkadas da boyle soylemisti belki de sorunsuz olacak merak etme diye bana sacma gelmisti.ne gerek var boyle bir teselliye onu umutlandirmaya diye. ama o bebek dogdu ve gercekten cok onemsiz sorunlarla.nasil o soylenilenlerin hicbiri olmadi dedim inan.insallah senin de oyle olur ki soyledikleri halledilmeyecek sorunlar da degil.su toplamasi olayi da bir arkadasimin cocugunda olmustu birkac aylikken farkedilmisti, gecti simdi 5 yasinda.dua et insallah sikinti olmayacak umutsuz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?