Doğmamış bebeğim

Raporu size yarın yazayım şuan yanımda değil avsd geniş delikler tek kapakçik ve kalp kapağı yetersizliği dendi açık kalp ameliyatı şart dediler

Raporu size yarın yazayım şuan yanımda değil avsd geniş delikler tek kapakçik ve kalp kapağı yetersizliği dendi açık kalp ameliyatı şart dediler
Vsd demek ıstedın sanırım canım, sen bana raporunu ozelden at yarın ben sana hem belkı daha ıyı bır dr hem de bızım arkadaslara gostereyım.bırden fazla mı delık var dedıler? Yanlıs mı anladım.
Acık kalp amelıyatı tek kapakcıkla alakalıdır delıgın cınsıne gorede kapama yapabılırlsr vrya bıraz zamana bırakıp kapanıp kapanmamasını takıp edebılırler.. Allah yardımcınız olsun, allah beterınden saklasın.

Birde bana hangı sehırde hangı hastaneye gıttıgınıde yazarsın. Doktorun adı vs olursa doktorun bılgısınede bakarız

Evet birden fazla geniş delikler dendi ve bu ameliyat slnrasi başka hastalıklar çıkabilir dediler çok teşekkür ederim siz eğitimcimisinz aceba

Birde bana hangı sehırde hangı hastaneye gıttıgınıde yazarsın. Doktorun adı vs olursa doktorun bılgısınede bakarız
Ankara Yuksek ihtisas hastanesine gidiyorum orada fetal eko çekiliyor ayın 22snde tekrar gidicem bundan öncede Ankara zekai Tahir Hastanesi'ne gittim orda da fetal eko çekildi ama o hastanede ameliyat yapılmiyomus bu yüzden şuan Yuksek ihtisasa gidiyorum

Çok.cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim insalah sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsın arkadasim

Benim hamileliğim de çok sorunlu geçti kızımda gelişim geriliği vardı kalbinde delik de vardı Hatta en başından betahcg iki katı artmıyor diye alalım dediler ama doğdu ve sorun olmadı çok şükür delik de bir yaşına kadar kapandı
Plasentada kanama vardı kan sulandırıcı kullandım plasentada tıkanma olursa bebek beklenemez diye
Ayrıca doğar doğmaz bebeği kalp ameliyatı olan tanıdığımız var gayet de iyi sadece kontrole gidiyorlar

Allah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli birsekilde bebeğini kucağına almayi nasip etsin...
كُنْ فَيَكُونُ " ol der ve olur..."

Canım benim bebegimin de suyu fazlaydi erken doğum olur dediler. Patates,şekerli gidalar,hamur işi,pilav yeme. Tam buğday ekmegi ye, 1 veya 2 çeşit meyve ye. Ben dikkat ederek normale döndü 38. Hafta doğum oldu. Kalp konusunda da herşey yoluna girer inşallah

Normal doğum mu oldu aceba sancinizmi geldi kanama mi oldu

Bebeğinizin şimdiki durumu nedir aceba gelişiminde herhangi bir problem varmi

Gebeligimi takip eden doktor bebegimin kalbinde parlama gördü ve fetal eko çektirdim Ankara Baskent hastanesinde ;bir sorun yok deyip gönderdiler ama bebeğim doğduğunda kalbinde 13 mm kadar (vsd)kalp deligi olduğunu öğrendik.Acibadem,gata,yüksek ihtisas...kendi alanında uzman Prof doktorlara goturduk hepsi kapanmaz açık kalp ameliyatı olcak , her ay takip etcez dediler en son Hacettepe hastanesinde karar kılıp her ay orda bir Prof a goturduk.O bile ameliyat gözüyle bakıyordu. 6 aydan sonra delikte ufaktan küçülmeler olduğunu söyledi sonraki aylar dahada küçüldü şu an oğlum 2.5 yasinda ve kalbindeki delik toplu igne basi kadar kaldı.Artık ameliyat olmasına gerek kalmadı. önümüzdeki haziran ayında yine kontrolü var inşallah o zamana kadar tamamıyla kapanacak.
Sizi ve endişelerinizi çok iyi anlıyorum Allah bebeginizi sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin

Cok çok geçmiş olsun çok sevindim ne güzel iyileşmiş rabbim acısını göstermesin inşallah peki bu delikten dolayı bı sıkıntı yaşadınzmi kalbi delik olan bebekler down sendromlu olur diyolar dogrumu

Daha önce kan testi yaptirip yurt dışına gönderdim sonuç temiz geldi.Ultrasonda ve gelişiminde herhangi bir sorun yoktu onun için down sendromundan bahsetmedi bile doktorum
Doğduktan sonra morarma,meme emerken yada ağladığında sorun yaşasaydı hemen ameliyat edeceklerdi.Sukur yaşamadı

Daha önce kan testi yaptirip yurt dışına gönderdim sonuç temiz geldi.Ultrasonda ve gelişiminde herhangi bir sorun yoktu onun için down sendromundan bahsetmedi bile doktorum
Bende de bebekden yani Kordon'da parça alındı 20haftalikken normal geldi sonuç korkma dedi ama kalbindeki delik böyle bebeklerde görülür diyolar şimdi

Lütfen erken doğum riski sebebi ile ,iyi bir hastaneye yakın biyerde ikamet edin,gerekirse sınırlarınızı zorlayın.bebek için yoğun bakımı olan iyi bir hastane olsun.her ihtimali düşünüp riske atmamalısınız.ayrıca kalbinizi ferah tutun ,merak etmeyin doğduktan sonra beklediğiniz kadar kötü bir tablo ile karşılaşmıcaksınız.

Benim bildiğim cvs en garanti yöntem.
Belki ilerleyen aylarda o delikler kendiliğinden kapanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…