Merhaba kizlar,
Vallahi nerden baslicami bilemiorum !
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti

(( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı

(((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim