Dogmamis Bebegime beddua etti :((

Ben cocugumun üstüne ne söz verdim nede yemin ettim aslada yapmam böyle biseyi!! Siz yanlis okudunuz herhalde.. Bidaha asla görüsmem zaten

Sende yanlış anlamış olmalisin,
Demek istediğim, o ona söylemiş, diyeri ona, ama yinede kimse tutamamiş..
Kim olsa belki gidip sizin yaptığınızi yapardi..

Bencede birdaha görüşmemek en doğrusu. .

boşver canım takma kafana. köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. bence annesinide o arkadaşınıda hayatından çıkart. bende hayatımdan gereksiz insanları çıkarttım. oh şimdi mis gibi ne dert var ne keder....

Deli mi ne bu kadin ?!

Size ne kizindan, nisanlisindan, onu isteyp istememesinden? Sizin goreviniz mi, isiniz mi bunlar?

Bu kadinla bir daha muhattap olmayin bence, besbelli sinirinizi bozmus.

Nasıl bir insan o ya..
Yani diyecek pek bir şey bulamadım ama kadına bakma sen Allah’a sığın. Keşke başından karışmasaydın. Ama o an kestiremiyorsun tabi olay nereye varacak..
Bence bu insanlarla fazla görüşme, psikolojini bozarlar.

Beddua döner dolaşır kişinin kendisini bulur. :31: Masum bir yavruya da beddua edecek kadar kalbi kin dolu birinin içine Rabbim şu mübarek günde merhamet versin inşallah.

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardi. Bosver hic korkma o beddua doner dolaşır onu bulur rezil kadın ya nasıl sinır oldum

Sende yanlış anlamış olmalisin,
Demek istediğim, o ona söylemiş, diyeri ona, ama yinede kimse tutamamiş..
Kim olsa belki gidip sizin yaptığınızi yapardi..

Bencede birdaha görüşmemek en doğrusu. .

Evet görüsmem bidaha asla !!

sen mi aralarını yaptın?
kızına keşke gidip kendi sorsaydı. anne kız ya bunlar 3. yü katmaya ne gerek var?
git sor.

bence birşey olmaz.
eski çalıştığım yerde neler duyardım beddua diye ohooooo onlarla tutsa şimdiye daha Allaha şükür birtanesi dahi tutmadı.
hem bedduadan büyük dua var.
dua et kalbini ferah tut.

Merhaba kizlar,
Vallahi nerden baslicami bilemiorum !
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti :((( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı :((((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim

bedduası başına dolanır dert etme dua et yeter...

bu kadar komik ve basit bir sebepten gelip kavga cikariyor bide ustune beddua ediyorsa, boyle buyuk bir bedduayi allahtan korkmaz kuldan utanmaz bir sekilde rahatca agzindan cikiyorsa allah carpmis onu zaten insan cekinir boyle birseyi soylerken yahu

terbiyesiz kadın ya çok sinirlendim :KK62:doğmamış bebeğe beddua edilir mi hiç sebebi ne olursa olsun ne ayıp ya koca kadın rezil allah onun duasını kabul etmez canım sen hiç merak etme .inşallah bebişini sağ sağlim kucağına alırsın:nazar:doğumdan sonra gelmek falan ister o utanmazı alma sakın çocuğunun yanına yap yapındır çok sinir oldum çokkkkkkkkkk daha fazla yazamıyorum sinirden

terbiyesiz kadın ya çok sinirlendim :KK62:doğmamış bebeğe beddua edilir mi hiç sebebi ne olursa olsun ne ayıp ya koca kadın rezil allah onun duasını kabul etmez canım sen hiç merak etme .inşallah bebişini sağ sağlim kucağına alırsın:nazar:doğumdan sonra gelmek falan ister o utanmazı alma sakın çocuğunun yanına yap yapındır çok sinir oldum çokkkkkkkkkk daha fazla yazamıyorum sinirden
Bebek doğmuştur zaten konu mart 2013 e ait :))

ayyyyyyy kendi kendime çok güldüm kızlar valla tarihe hiç dikkat etmemişim okuyunca işte sinirlendim yazdım ..doğmuştur tabi şaşkın mıyım neyim yavv:rolleyes:

Merhaba kizlar,
Vallahi nerden baslicami bilemiorum !
Benim bi arkadasim var nisanli ama nisanlisini istemio ayrilmak istio falan, benim bu arkadasimin annesi beni bigün aradi dediki sen gülhanla bi konus dedi agzini ara dedi galiba nisanlisini istemio dedi bize söleyemio dedi falan ama benim aradigimi sakin söyleme dedi bak hamilesin karnindaki cocugun hatrina söz ver dedi, bende öylesine tmm dedim ama söz veriyorum bebegimin hatrina fln demedim ! Neyse sonra bunu ben tabiki arkadasima anlattim ondan gizli bisey yapmamak icin annen beni aradi böle böle dedi dedim ama lütfen benim sana dedigimi annene deme dedim tmm dedi... Sonra bu annesiyle kavga ederken bi gün söylemis bunu sen pinari aramissin demis fln filan... Annesi geldi bana bu kücücük seyyüzünden saydi sayistirdi bana dedikleri yetmedi karnimdaki bebegime günahsiz yavruma beddua etti :KK43:(( inşallah o cocugu kucagına alamassın dedı :KK43:(((
Size sorum bedduası tutarmı böyle bışeyde cok korkuyorum bebegıme bısey olur diye allah korusun ... Ben icimde kötülük olarak demedim hem offf napcam ben yardim edin lütfen ... Cok karisik ve uzun yazdim k bakmayin ama baska türlü nasil anlatsaydim
her kopegın bedduası kabul olsayms gokten kemık yagarmıs

Back
X