Dogmamis Bebegime beddua etti :((

Egeme katılıyorum :13:
Sen hatalısın .Zira karışmaman gerekirdi.
Arkadaşın hatalı.Söyleme demene rağmen ispiyonculuk etmiş.
Kadın hatalı aile meselelerine seni karıştırmış.Senden medet ummuş.Karnındaki günahsız yavrucağı alet etmiş.
Yetmemiş beddua etmiş.!
Hiç korkma arkadaşım köpeğin bedduası kabul olsa gökten kemik yağarmış.
Beddua döner dolaşır sahibini bulur.Dert etme.
Birdaha da kimsenin işine müdahil olma.
Hele böyle düşüncesiz insanlarınkine hiç.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum.

Cok sagol canim amin insallah

Sagol tweety tsk ederim...
Ya bende arkadasima söyledim cünkü söylemesem annesi kesin bi gün söylerdi diye düsündüm bu seferde arkadasim kizardi bana neden bana demedin diyeee ... Hem benim agzini aramama gerek yoktu zaten istemedigini biliyordum... Offf cok karisik isler hic karismak istemem böyle seylere ama oldu bikere bidaha kimsenin biseYine karismam beni karistirmayin derim... Hem ne olursa olsun bebegimin sucu ne?! Hem ben bebegimin üstüne söz vermedim o öyle dedi ama ben sadece tmm dedim icimden gecirdim yani bebegimin üstüne söz vermiorum diye ... Asla bebegimin üstüne bisey yapmam

canim bebeginin bir sucu yok seninde zaten o bedduayi hak edecek birsey yaptigin yok anneside acisini senden cikarmis belliki...

böyle ailevi meselelerde zaten nasıl olursa en sonunda o yardım ıstenilen dışarıdaki 3.kısı suclu olur cıkar:1: ​inşallah bedduası donupte kendi kızını bulmaz ne kadar düşüncesizce...

Son düzenleme:
böyle ailevi meselelerde zaten nasıl olursa en sonunda o yardım ıstenilen dışarıdaki 3.kısı suclu olur cıkar:1: ​inşallah bedduası donupte kendi kızını bulmaz ne kadar düşüncesizce...
Vallahi aynen öyle oldu iste arkadasim yardim edeyim dedim suclu ben oldum :/ bugun kiz ayrilmak istedigini söyledi iste sonra kiyamet koptu evlerinde bende yukarida odadaydim bunlar assagida kavga ederken söylemis benim arkadas pinari aramissin falan filan diye ... Bu cikti yukari sen nasil pislik bi insansin diye basladi bebegime bedduayla bitirdi cikti gitti :((( neye ugradigimi sasirdim valla sanki ben ayril dedim tövbe tövbe yaaaa bitek beni aradigini söyledim okadar

Vallahi aynen öyle oldu iste arkadasim yardim edeyim dedim suclu ben oldum :/ bugun kiz ayrilmak istedigini söyledi iste sonra kiyamet koptu evlerinde bende yukarida odadaydim bunlar assagida kavga ederken söylemis benim arkadas pinari aramissin falan filan diye ... Bu cikti yukari sen nasil pislik bi insansin diye basladi bebegime bedduayla bitirdi cikti gitti :((( neye ugradigimi sasirdim valla sanki ben ayril dedim tövbe tövbe yaaaa bitek beni aradigini söyledim okadar
canım boşver senin bu olayda bence hiç art nıyetin yok kı bedduası tutsun.. keyfini boyle insanlar için kacırmaya değmez hiç.. sen ne hissedersen onu hisseden bı bebegın var su an:emir_bebek:​hiç keyfını kacırma beddua bu kadar basıt bısey değil..

Dilin kopsun deseydin sende,korkma canım sen kötü bişey yapmamışsın ki bedduası tutsun Allah'a sığın için rahat olsun,beddua döner dolaşır söyleyeni bulur o masum yavruya beddua ederek kendisini cezalandırmış zaten vicdanı rahat edecek mi acaba terbiyesiz..

o kadının sacına yapısırdım :41: ne olmuda boyle bir laf soylemiş insan korkar yahu ortada birsey yok ararda kızım ben sana deme dedim niye soyledin diye sitem eder ama bu kadarıda fazla Allahı olanı goruyor cnm sen sıkma canını o oyle bir laf etti diye olucak hali yok..

Son düzenleme:
Hic canını sıkma. O kadinin terbiyesizligi.
Asıl o kadin korksun, haksiz yere ettigi beddua
kendisine ya da kizina döner.
Allah hayirla saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin.

Hiç korkma canım sen.
Haksız beddua gökte yedi kere dolaşır geldiği yere geri dönermiş.
Vicdanın rahatsa sıkıntı yapma ki zaten yaptıgın kötü birşeyde yok.

ne kadar ayıp birşey ,nasıl içi rahat etmiş öyle bir beddua ederken ne insanlar var.merak etme her beddua edenin bedduası hemen tutmaz öyle.bu konuda da şunu söylüycem.annesi sana böyle dediğinde niye ben yapamam demedin.tamam yaparım deyip de arkadaşına söylemen hoş olmamış sadece.annesine olmaz diyebilirdin.kadın sadece kızsa haklı bulabilirdim ama beddua falan abartmış yani.

Bedduaya sormuşlar nereye diye,geldiğim yere demiş...

Hic canını sıkma. O kadinin terbiyesizligi.
Asıl o kadin korksun, haksiz yere ettigi beddua
kendisine ya da kizina döner.
Allah hayirla saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin.

Hiç korkma canım sen.
Haksız beddua gökte yedi kere dolaşır geldiği yere geri dönermiş.
Vicdanın rahatsa sıkıntı yapma ki zaten yaptıgın kötü birşeyde yok.

ne kadar ayıp birşey ,nasıl içi rahat etmiş öyle bir beddua ederken ne insanlar var.merak etme her beddua edenin bedduası hemen tutmaz öyle.bu konuda da şunu söylüycem.annesi sana böyle dediğinde niye ben yapamam demedin.tamam yaparım deyip de arkadaşına söylemen hoş olmamış sadece.annesine olmaz diyebilirdin.kadın sadece kızsa haklı bulabilirdim ama beddua falan abartmış yani.

Ya kadın agladı yalvardı bende olayı bildigim icin tmm dedim kırmamak ıcın nebılım böyle olucanı :((

her beddua tutsaydı dünyada mutlu dertsiz kimse kalmazdı.
allaha emanet olsun bebişin..bunları düşünüpte streslenme cnm..

O arkadasım olacak kişiye ms attım demin , annene söyle ettigi bedduayı geri alsın fln dedim...
Annem o bedduayı ederken sinirliydi tutmaz o beddua diyo bana utanmadan

O arkadasım olacak kişiye ms attım demin , annene söyle ettigi bedduayı geri alsın fln dedim...
Annem o bedduayı ederken sinirliydi tutmaz o beddua diyo bana utanmadan

Neden kendini bu kadar uzup yipratiyorsun kendini dusunmuyorsan karnindaki bebegini dusun ,sen kendini uzersen bebegin de etkilenir,arkadasina mesaj atarak hatali davranmissin,annesi bedduayi alsa ne olur almasa ne olur tutmayacagi icin,icini ferah tut beddua doner dolasir sahibini bulur,dusunsene butun beddua edenlerin duasi kabul olsa dunyada saglam insan kalmaz,Allah in izni ile sag salim bebegini kucagina alacaksin hic kafana takma.

Back
X