Doğmamış bebeklerimizi kaybetmenin korkusunu en iyi bizler biliriz

Bu gün 10 Kasim ...

2 sene önce ( daha dün gibi ) gördügüm ( bilmem kacinci ) tüp bebek denemem de hamile oldugumu ögrenmistim ..

Yillarca bekledigim bir andi . Hamileyimmmmmmmm diye haykirmak ...

Gercek olmustu ..

Ücüz bebeklerim olcakti .. Derken biri bize veda etti ... Hepsini de istiyorduk ama riskli oldugu icin birinden zaten ister istemez kopmak zorundaydik ..

Biraz kanamam vardi .. Bazen durup , bazen kendini gösteren ..

Bebeklerim iyi mi diye SIK SIK görmeye gidiyorduk ..

Kalp atislari , ilerlemeleri gayet güzel gidiyordu ...

8 haftalik olmuslardi bilee ... Transferden sonra günler gecmek bilmiyor ya .. 8 haftaya gelmek mucize gibi bizler icin ..

Kendiliginden hamile kalanlar farkina bile varmadan geliyorlar o raddeye ..

Bi gece cok yogun kanamayla uyandim ... Acilen hastaneye kaldirildim ..

2 hafta boyunca hastanede yasam mücadelesi verdiler resmen benim miniciklerim ...

Ama yenildiler bu acimasiz hayata ...

Simdi olsalardi .........

Hayal edemiyorum , düsünemiyorum bile ne kadar mutlu olacagimi ...

Artik hayal etmek bile coooook uzak geliyor bana ...

Cünkü bu yasadigim ilk kaybim degildi ...

Kendimi ne kadar da güclüyüm diye kandirsam daa ...

Hala yasadigim o günlerin acisini unutamadim ...

Ah be canım neler yazmışsın..Çok üzüldüm inan...Kendini kandırmıyosun geçekten çok güçlüsün. Az şey mi yaşadıkların..Allahım bir daha göstrmesin....Yavrunu kucağına versin...

bu siteyi bulmadan önce kendimi yanlız hissederdim tek benim bebeklerim benden gidiyo sadece bu acıyı ben biliyorum sanıyordum sebebsiz infertil sorun yok sonuç yok ama neden neden neden bu nedenlerle boğuşuyordum şimdi keşke diyorum keşke hiç hamile kalmasaydım onları hiç hissetmeseydim daha 20 gün önce doğdu bebeğim ama çok erkendi dayanamadı 5,5 ay boyunca kanamalar sancılar iğneler serumlar hastanede geçen günler evde yatak hapisler her gün uyandığımda bu günde benimle kızım derdim ama bi sabah uyandım ve bebeğim pes etmişti doğum başlamıştı bebeğimin yüzünü göremedim kokusunu duyamadım kundakta vericeklerdi bana onu ama olmadı kefene sarılmış bir kutu içerisinde verdiler büyük dedesinin yanına gömdük ve dedemize emanet ettik yavrumuzu o gece en acı geceydi yağmur yağıyodu üsütne ben hayaller kurarken onu yere göğe koyamıycaktım nazlı şımarık kızım olucaktı ama şimdi hiç yaşamadım sanki tekmelerini hissetmedim rüyadı geldi geçti acımı sorarsanız bu ilk değildi ama son olucak rabbimden gelene razı olmaktan başka çare yok ne kadar çaba harcarsak harcayalım rabbim ol demeden olmuyomuş şimdi sadece mutlu olmaya çalışıyorum artık doğsa şu kadar olucaktılarımda bitti ben kendimi rabbimime bıraktım artık verende allah alanda son olarak herşeyde bir hayır vardır bunu unutmayın rabbim isteyen herkezin koynunu yavrularıyla doldursun (amin)

Ben de bir tek benim başıma geldi sanmıştım...Bizim bebeklerimiz en nazlı olucaktı..Öğretmenim...Öyle öğrencilerim var ki..;;O kadar bakımsız, ilgisiz..Yüreğim parçalıyor inan..Allahın takdiri, sual olunmaz diyorum......

sağol canım..Darısı sizlere İnşallah..hamilelik değildi benimkisi..saatleri saydım resmen..her geçen gün kardı benim için..millet 38.haftada doğum yapmaya erken korkuyorum derken 36.haftaya ulaşabilmek bile mucizeydi..doğana kadar tek birşey almadım yavrularıma.giderlerse eğer dayanamam diye...İnşallah sizler güzel hamilelikler yaşayacaksınız...

36 hafta bile hayal gibi geliyor..Rabbim bizlerede göstersin.................

Ah be canım neler yazmışsın..Çok üzüldüm inan...Kendini kandırmıyosun geçekten çok güçlüsün. Az şey mi yaşadıkların..Allahım bir daha göstrmesin....Yavrunu kucağına versin...

Cok tesekkürler canim dualarin icin .. Cani gönülden amin diyorum ..

Rabbim bana ve bütün evlat özlemi cekenlere en kisa zamanda nasip eder insallah ...

Bu zor günleri unutturacak güzell evlatlarr ... :emir_bebek:

kızlar yemin ederim beni ağlattınız.müminin mümine duası tutarmış inşaallah rabbim en yakın zamanda sizleride anne yapar.kucaklarınızı doldurur.benimde ilk tüp bebek denememdi.size moral olsun die yazıyorum.ilkınde tuttu 3.gun tek emriyo idi.ilk 3 ay çok kanama geçirdim ama bişe olmadı şimdi 4.5 aylık hamileyim allahıma binlerce kez şükürler olsun.kızım olacak.

kızlar yemin ederim beni ağlattınız.müminin mümine duası tutarmış inşaallah rabbim en yakın zamanda sizleride anne yapar.kucaklarınızı doldurur.benimde ilk tüp bebek denememdi.size moral olsun die yazıyorum.ilkınde tuttu 3.gun tek emriyo idi.ilk 3 ay çok kanama geçirdim ama bişe olmadı şimdi 4.5 aylık hamileyim allahıma binlerce kez şükürler olsun.kızım olacak.

Sen benim yol arkadaşımdın..Aynı gün tedaviye başlamıştık...allahım tamamına erdirsin...Seni okuyup çok seviniyorum inan...Sen ohss yüzünden geç transfer olmuştun..Benim şimdi 24 haftalık olmam gerekiyordu..............Kımet değilmiş...

şimdi olsaydı doğal hamile kaldığımdaki bebeğim 2 yaşında olacaktı ama çok dayanmadı 5.5 haftalıkken bıraktı gitti....şimdi yaşasaydı tedaviyle hamile kaldığımdaki bebeğim 4 aylık olacaktı ama o da 8 haftalıkken bıraktı gitti...
ilk hamileliğimde anlamamıştım zaten ama tüp bebek tedavimde gözüm gibi bakmıştım ona her gün defalarca karnımı onu hissederek sevmiştim konuşmuştum..onunla geleceği paylaşmıştım..kendimi çok özel hissetmiştim...bizden bir parçayı karnımda büyütüyorum diğe çok mutluydum..ama gitti ve beni acılarımla başbaşa bıraktı tam 1 yıl oldu bebeğim benden gideli...
şimdi geçmişte kaldı desemde düşünmediğim 1 günüm yok..hep aklımda belki bir bebeğim olsa daha umutla bakıcam yarınlara...ama şimdilik yılmadım her ne kadar yaşım 36 ya gelsede içimde yine umutlarım var...nereye kadar sürer bu umutlar bilmiyorum ama hep dua ediyorum benim ve bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun diğe...inşallah dualarım hepimiz için bir gün kabul olur...
1 aşılama 3 tüp bebek 4. denemesi iptal olmuş ve yeni tüp bebek denemesini aralıkda yapmayı düşünen biri olarak yaşadıklarımızın çok zor olduğunu biliyorum hemde çok zor...
hayat bir şekilde devam ediyor ama hep eksik bir şeyler var işte.............

Back
X