Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Sakın ol allah yardım etsin çünkü babası istediği ismi yazdırır ve sen hiç birşey diyemezsin sen güzellikle halletmeye çalış mesela deki çocuk ismine benzermis baban gibimi olsun de mesela babasının kötü yönlerini one sürerek sen Koçani kafala once

9 ay karnında sen taşı ,zorluğu sen çek.doğum yaparken bile canın yansın.bunun gıbı daha fazlası zorlukları yaşa.isim konusunda ise 3 ncü şahısların karışması saçma geldi bana.fikirlerini söylebilirler ama bu konuda sen eşinle beraber ortak ısım koymalısınız.hamilelik süreciniz gergin geçmesin buna izn vermeyin.

Sakın ol allah yardım etsin çünkü babası istediği ismi yazdırır ve sen hiç birşey diyemezsin sen güzellikle halletmeye çalış mesela deki çocuk ismine benzermis baban gibimi olsun de mesela babasının kötü yönlerini one sürerek sen Koçani kafala once

9 ay karnında sen taşı ,zorluğu sen çek.doğum yaparken bile canın yansın.bunun gıbı daha fazlası zorlukları yaşa.isim konusunda ise 3 ncü şahısların karışması saçma geldi bana.fikirlerini söylebilirler ama bu konuda sen eşinle beraber ortak ısım koymalısınız.hamilelik süreciniz gergin geçmesin buna izn vermeyin.
biraz sakknleseyim konusurum 9 ay var onumde sonucta simdi konusursam ya o beni girtlaklar ya ben onu öldürürüm

:KK66: İnşallah canim saglikli sihhatli olsun ds erkek dr olsa o ismi koydurmuycam zaten de kiz olursa isim bulayım zaten bunkara cinsiyetini demiycem

Deme kız valla catlasinlar ogrenemesinler son ana kadar cinsiyetini... sağlıkla alalım kucaklarimizada inşallah...

Benim kvdem e........ ismini cok seviyomus dedim ismi belli Hasan olcak iyyy o ne bicim isim ayrim yaparak bilmem kimlerin ismi gibi (problem olmasin belirtmicem) dedi. Insan ayrimimi yapiyoruz dedim benim dedelerimin ismi o isim dedim. Modern bi isim bulamamismiyim oglunun cocuguymus dedim oglun razi kararim kesin degismicek sordun soyledim dedim. Basta mirin kirin simdi de dalga gecer gibi ismini soylerken komiksiyolar. Dogmayan cocuguma ismiyle hitap ediyolar gulerek hasana soyle yapcam fln diyip bidahakinin ismini oglum koycak diyo. Ben anlamiyorum peygamber efendimizin torununun ismi nasil olur da kucumsenir. Torunlarinin isimleri hep yeni nesil isim saygim var tabiki ama bana neden saygi duymuyorlar bence onemseme ben de basta moralim bozuldu ama sonucta cocuk senin esinle tatli dille konus huyuna git ismini ikiniz koyun

Benim kvdem e........ ismini cok seviyomus dedim ismi belli Hasan olcak iyyy o ne bicim isim ayrim yaparak bilmem kimlerin ismi gibi (problem olmasin belirtmicem) dedi. Insan ayrimimi yapiyoruz dedim benim dedelerimin ismi o isim dedim. Modern bi isim bulamamismiyim oglunun cocuguymus dedim oglun razi kararim kesin degismicek sordun soyledim dedim. Basta mirin kirin simdi de dalga gecer gibi ismini soylerken komiksiyolar. Dogmayan cocuguma ismiyle hitap ediyolar gulerek hasana soyle yapcam fln diyip bidahakinin ismini oglum koycak diyo. Ben anlamiyorum peygamber efendimizin torununun ismi nasil olur da kucumsenir. Torunlarinin isimleri hep yeni nesil isim saygim var tabiki ama bana neden saygi duymuyorlar bence onemseme ben de basta moralim bozuldu ama sonucta cocuk senin esinle tatli dille konus huyuna git ismini ikiniz koyun
Ben de eski isimleri severim tam aksine berke falan bu tür isimleri sevmiyorum hasan ismi de gayet güzel benim takıntım recep ismi de degil var ola ola tekrar koymak istemeleri

Ben de eski isimleri severim tam aksine berke falan bu tür isimleri sevmiyorum hasan ismi de gayet güzel benim takıntım recep ismi de degil var ola ola tekrar koymak istemeleri
Bebise en yakisan isim anne babanin icine sinen isimdir icine sinmeyen nir ismi kesinlikle koyma. Esini ikna et baskasina soz hakki kalmaz

Ben kendi isteğimle kp ismini koyuyorum ama herkes bunu yapmak zorunda değil. Ne zorluklarla bebeğini taşıyan, dünyaya getiren, 24 saat aynı vücudu paylaşan anneleri ne kadar saçma sapan şeylerle üzüyolar ya. Bunu yapan da yine anne olmuş birisi. Anne olmuş ama insan olamamış, bu duyduğum kaçıncı olay bu şekilde. Siz eşinizi ikna edin onlarla hiç muhattap olmayın, eşiniz açıklasın illa konu açılırsa. Bebeğin ismini koymak annesine yakışır, onlar kim oluyo ya

Peki siz ne hakla doğacak olana isim koyuyorsunuz ona sordunuz mu:)))))
Şaka bir tarafa haklısının
Ama bende haklıyım

Merhaba bizde de buna benzer bir durum olmuştu özetle bizde eşimle ortak karar aldık ben talha eşimde poyraz ismine karar verdi. iki isimli oldu.sonuç eşimin ailesi poyraz diyor benim ailem talha diyor böyle bir isim karmaşası.kimliğe senin istemediğin bir isim yazılsa bile bir dilekçeye bakar iş.Kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsiniz.Gönül kırmadan biz karar verdik diyip geçin.Bu kv ler herşeye neden bu kadar karışıyorlar anlamış değilim.stresten uzak durman gerek.yoksa çocukta sinirli oluyor.

Millet kafayı yemiş 7 haftalık hamilesin galiba bir 20 lere gelmeni bekleselermiş saçmalamak için!!!

Sakinleşme , ne münasebet de. Kendiniz doğurun 100 tane çocuğa da Recep koyun buna ben karar vericem de. Küsen küssün kessin ilişkiyi sen de rahat edersin. 9 ay çekilmez bu insanlar

Benim oglumun ismini de Oguz Kagan koyduk. Kayinpeder poyraz istiyordu ama oyle bir duvar orduk ki teklif bile edemedi ama koyacagimiz ismi duyunca isimle dalga gecti Kagani soylerken bogazdan soyluyor falan. Ben de dedim Kagan arapca degil turkce bir isimdir...

Ahh ahh ben hamileligimde ne sorunlar yasadim bu isim yuzunden kaynanam kerem diyor digeri cinar babasi adim olsun Osman koyun bana soran yok nerdeyse
Esim ilk biz koyucaz diyordu babasi Osman diyince Osman olucak dedi ben varya o halde evde nasil kiyameti kopartmisim hatırlamıyorum.
Valla sana sunu söyleyeyim ya simdiden acacaksın agzını ya da ebediyen susup oğlunu recep diye seveceksin.
Merak etme kavgada etsen 2 gün sonra kaynana görumce hicbirsey olmamis gibi gelir konusur senle emin ol ben yasadım.
Hatta kaynanama açtım telefon çok isim koymak istiyorsan evlendir kızlarını ne istiyorsanız koyun benim çocugumdan çekin elinizi dedim açik açık noldu kanlı bıcakli mı olduk şimdi görsen canımlı cicimliyiz.
Eşinle aran biraz sogur kavga da çıkar arada ama yıllarca recep diye sevecegine icine sinen olsun öyle düşün göze al bazı şeyleri
Sert olabilir bu lafım ama burda sinirlenip söylencegine onlara söyle daha etkili olur
Benim oglumun adı Çağrı oldu yani o kadar kavgaya gürültüye değdi onu demek istiyorum
İkinci Osman olcak babamı iyi kötü severim ama onu da 2.ad olarak koymak niyetim

Benim oglumun ismini de Oguz Kagan koyduk. Kayinpeder poyraz istiyordu ama oyle bir duvar orduk ki teklif bile edemedi ama koyacagimiz ismi duyunca isimle dalga gecti Kagani soylerken bogazdan soyluyor falan. Ben de dedim Kagan arapca degil turkce bir isimdir...
Sadece moral bozuyorlar cok da umrumuzdaydi begenip begenmemeleri sanki kendi cocuklari gibi koymak istemeleri. Cocuk anne babaya aittir o da belli bi yasa kadar bu kadar sahiplenmelerini anlamiyorum bunlarla canimizi sikmayalim.

kocanla hallet o soylesin.once onun kabul etmesi lazim. ha baktin konu acildi sanada bahsettiler recepten o zmn atla ve geregini yap. telefon acipta konuyu sen acma derim ben

Back
X