- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
endiseniz acayip geldi ama cevaplayim ailem memleketimde. nisanim ve kinam orada oldu ben ankarada yasiyorum esim de ankarada dugununuz burada oldu en yakinlarimiz geldi. belki de kiziniz olacak ve dugun taaaaaa trakyanun bir koyunde olacak ya da taaa igdirin bir koyunde hesap yapmayin.esiniz memlekete donmek icin bahane aruyorMerhaba
Esim ufak bir ilde akademisyen ben de hazırlanıyorum. İleride Ankara Istanbul Izmir gibi köklü üniversitelerde prof olarak çalışmak çok isteriz.
Ama eşimin şöyle tuhaf bir kaygısı var: biz ankaraya yerleşsek orada kimsemiz olmayacak çocuğumuz ileride evlense kimse düğüne gelemeyecek bu yüzden biz bizim memlekete gidelim orada akademisyenlik yapali diyor. Ben de kariyer olarak ankara istanbul un daha avantajlı oldugunu düşünüyorum. Geçen ohalden dolayi hafta içinde olan bir akraba düğününe izin alıp gidemedik çok içerledi de
Hakkaten soruyorum akrabası hic olmayan bir sehire yerleşenler çocuklarının düğününü nasıl yapıyor? Henüz hamile bile değilim ama eşim üzüldüğü için konu açtım