- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Selam kızlar. Sohbet etmek adina bir durumdan bahsetmek istedim. Kiz arkadas konusunda maalesef çok memnun olamayan biriyim. Değer veririm hem de fazlasiyla. Ama ayni degeri pek goremedim. Bir kisiden bahsetmek istiyorum mesela. Arada konusuruz ederiz eskiden daha samimiydik. Fakat pandemi vs. Mesafeler oldu. Bir gün bulusuyoruz toplanip. Bana sürekli iyi misin sende bir haller var diyor soruyor. ben de iyi olduğumu bir sorun olmadigini söylüyorum.(gerçekten yok bu arada) Neyse bu olay bu sekilde baska bir gün de arkadaşımla bana sizde soyle melankolik bir depresyon havasi var diyor. Hayata bu sekilde bakmamamiz gerektiğini söylüyor. Biz de boyle bir durum yasamadigimizi gayet iyi oldugumuzu soyledik. (Pozitif düşünmek gerekirse iyiligimi düşünüyor bence diye dusundum) ama genel anlamda göz önüne aldığım zaman uzerimde bir psikolojik baskinin olduğunu düşünüyorum. Bunun yaninda ben kendisine sosyal medyada hikayelerimi vs gizlerim. Çünkü ne zaman baksam bende olumsuz birsey oluyor
nazar vs gibi hani. Bu tur kisiler adina ne yapsam bilmiyorum şöyle saf temiz bir arkadaslik iliskisine rastlayamadım bir türlü.