Evet, kararınız doğruMerhaba ben nişanlıyım bir senedir nişan günümden bir hün önce sabahlara kadar ağladım nişanlım başkalarının yanında beni küçümseyen bir şaka yaptığı için , şaka seven bir insan değilim ama o gün içime şüphe düştü . Zaten nişan nasıl olsun diye bir türlü karar vermemiştik ve onun isteği üzerine bizim evde olmuştu , nişanlım ile evlerimiz karşılıklı , ailesi çok rahat her gün bizdeler, esas önemlisi sürekli tartışıyoruz biz ben ona sürekli yapma diyorum o ise sürekli yapıyor , ağır bir üslubu var , söyleyiş tarzı üslubu , depremden sonra sürekli bağırmaya başladı tartışmalarda , daha önce bir tartışmada yüzük atmıştım , ona göre sürekli dikte eden bir insanım kendimden ödün vermiyormuşum . Bardağı taşıran son damla ise evlenince soy adımı değiştirmek istemiyorum dediğim için çıktı ve o zaman sözleşme yaparız demeye başladı ? Bu arada sıklıkla aile apartmanında oturmak istediğini söylüyor ben ise bir o kadar istemiyorum diyorum. Her neyse , ayrılmam gerekiyor gibi hissediyorum ama bu düşünce kaburgamı parçalıyor , napmalıyım ?
Merhaba ben nişanlıyım bir senedir nişan günümden bir hün önce sabahlara kadar ağladım nişanlım başkalarının yanında beni küçümseyen bir şaka yaptığı için , şaka seven bir insan değilim ama o gün içime şüphe düştü . Zaten nişan nasıl olsun diye bir türlü karar vermemiştik ve onun isteği üzerine bizim evde olmuştu , nişanlım ile evlerimiz karşılıklı , ailesi çok rahat her gün bizdeler, esas önemlisi sürekli tartışıyoruz biz ben ona sürekli yapma diyorum o ise sürekli yapıyor , ağır bir üslubu var , söyleyiş tarzı üslubu , depremden sonra sürekli bağırmaya başladı tartışmalarda , daha önce bir tartışmada yüzük atmıştım , ona göre sürekli dikte eden bir insanım kendimden ödün vermiyormuşum . Bardağı taşıran son damla ise evlenince soy adımı değiştirmek istemiyorum dediğim için çıktı ve o zaman sözleşme yaparız demeye başladı ? Bu arada sıklıkla aile apartmanında oturmak istediğini söylüyor ben ise bir o kadar istemiyorum diyorum. Her neyse , ayrılmam gerekiyor gibi hissediyorum ama bu düşünce kaburgamı parçalıyor , napmalıyım ?
Ozaman biz ailemize daha büyük saygısız okuyoruz.20 küsür sene babamın soyadını taşı kocayı bulunca babayı sat.Soy adını almamam ona ve ailesine saygı duymadığımı gösteriyormuş
Ayrıl.Merhaba ben nişanlıyım bir senedir nişan günümden bir hün önce sabahlara kadar ağladım nişanlım başkalarının yanında beni küçümseyen bir şaka yaptığı için , şaka seven bir insan değilim ama o gün içime şüphe düştü . Zaten nişan nasıl olsun diye bir türlü karar vermemiştik ve onun isteği üzerine bizim evde olmuştu , nişanlım ile evlerimiz karşılıklı , ailesi çok rahat her gün bizdeler, esas önemlisi sürekli tartışıyoruz biz ben ona sürekli yapma diyorum o ise sürekli yapıyor , ağır bir üslubu var , söyleyiş tarzı üslubu , depremden sonra sürekli bağırmaya başladı tartışmalarda , daha önce bir tartışmada yüzük atmıştım , ona göre sürekli dikte eden bir insanım kendimden ödün vermiyormuşum . Bardağı taşıran son damla ise evlenince soy adımı değiştirmek istemiyorum dediğim için çıktı ve o zaman sözleşme yaparız demeye başladı ? Bu arada sıklıkla aile apartmanında oturmak istediğini söylüyor ben ise bir o kadar istemiyorum diyorum. Her neyse , ayrılmam gerekiyor gibi hissediyorum ama bu düşünce kaburgamı parçalıyor , napmalıyım ?
Neden iki soyadına sahip olmalıyım bugüne kadar bu isimle var olmuşum ?Ozaman biz ailemize daha büyük saygısız okuyoruz.20 küsür sene babamın soyadını taşı kocayı bulunca babayı sat.
İki soyadınına sahip olabilirsiniz.
Emin olamıyorum artıkKaburganiz seviyor sanirim adami?
Sadece sorunlarınızdan 1 tanesine 1 öneri.Neden iki soyadına sahip olmalıyım bugüne kadar bu isimle var olmuşum ?
Ailem arkamda bize karşı saygısızlığı yok ama senin mutluluğun önemli diyorlarbak ne güzel akıllı bir kızsın ailen bu konuda ısrarcı değillerse
1 sanıye bile bekleme yüzüğü ver koy kapıya ,
önce o sana saygı duysun ondan sonra ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?