Dogru doktoru buldugumuzdan nasil emin olabilirz? (Burun ameliyatı)

Nnewis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
126
28
48
Almanya
Selam kizlar bende yurtdışında yasayanlardanim.maalesef doktorlarla yuz yuze gorusme sansim yok.doktoruma karar verdim fakat korkularim var😔 ayrica ameliyat oncesi hastaneye yanimizda neler götürmek gerek? yardimci olursaniz cok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende yurtdisindan geliyorum 5 ay önce Antalyada Dr.Mahmut Ulvi Kayalida Burun Estetigi oldum ve cok cok memnunum. Bence karar vermeden önce Doktoru bi iyice arastir (Internette, belki tanidiklarina falan). Ben mesela Doktorumu cok arastirdim cok iyi bi Doktor dedi herkes.. Ve gercektende Doktorumdan cok memnun kaldim.. Cok sükür ameliyatta cok iyi gecti sonradan hic agrim falan yoktu. Tavsiyem iste dedigim gibi Doktorunu iyi bi arastir. Iste benden bi TC Kimlik Numarami istediler ameliyattan önce baskada aslinda biseye gerek duymadim hatirladigima göre. Insallah dogru bi karar verirsin canim. Simdikten gecmis olsun :)

Selam kizlar bende yurtdışında yasayanlardanim.maalesef doktorlarla yuz yuze gorusme sansim yok.doktoruma karar verdim fakat korkularim var😔 ayrica ameliyat oncesi hastaneye yanimizda neler götürmek gerek? yardimci olursaniz cok sevinirim

Hoş geldin bizim kulübe :))) benim araştırmam 2 sene sürdü.. Çok övülen doktorlarlada görüştüm ismi pek geçmeyenlerlede.. En önemlisi foto görmen.. Kendi burnuna yakın kişileri bulup onun doktoruyla görüşmen.. Neyse gelelim hastaneye.. Sadece burunsa bir gece kalıyorsun.. Bence o gün saçlarını tepeden bağla derni toplu bir topuz yap( toka kullanma sırf lastik) eşofmala git en rahatı.. İçinde kısa kollu badi atlet gibi birşey, tekrar giyinirken çok zorlanma diye.. Veee basket..haa çorabı unutma ayakların üşüyor :)
Sen nerden gideceksin türkiyeye.. Nerde kime ameliyat olacaksın? İnşallah herşey gönlünce olur

Canim bende yurtdisindan geliyorum 5 ay önce Antalyada Dr.Mahmut Ulvi Kayalida Burun Estetigi oldum ve cok cok memnunum. Bence karar vermeden önce Doktoru bi iyice arastir (Internette, belki tanidiklarina falan). Ben mesela Doktorumu cok arastirdim cok iyi bi Doktor dedi herkes.. Ve gercektende Doktorumdan cok memnun kaldim.. Cok sükür ameliyatta cok iyi gecti sonradan hic agrim falan yoktu. Tavsiyem iste dedigim gibi Doktorunu iyi bi arastir. Iste benden bi TC Kimlik Numarami istediler ameliyattan önce baskada aslinda biseye gerek duymadim hatirladigima göre. Insallah dogru bi karar verirsin canim. Simdikten gecmis olsun :)

Tc kimlik numarası mecburi deil,, pasaportta olur.. Benim türk kimliğim yok, sigortamız olmadığı için zaten gerek yok.. Giriş işlemlerinede yabancı kimliğin yada pasaportunda oluyor.. Bu arada sanada geçmiş olsun hep memnun kalırsın inşallah burnundan

Tesekkur ederim kizlar oncelikle size.nihayet sesimi duyan birileri cikti yaa😊 ben Almanyadan gelecegim istanbula.tanidik kimse yok maalesef hic bilmedigim bi sehir zor olacak benim icin.

Capoeira canim sen kimde oldun ? Memnunmusun ? Umarim hersey yolundadir

Capoeira canim sen kimde oldun ? Memnunmusun ? Umarim hersey yolundadir

Ben izmirde can kopal a oldum cnm .. Evet çok memnunum şimdilik herşey yolunda şükür.. Albümüm açık bakabilirsin :)

Sevindim her ikinizin adına umarim bende sizler gibi mutlu sonuc alirim😊

Telden bakamadim resimlerinizi henuz göremedim.ilk firsatta bakcam merak ettim.

Canim yurtdisindan nerden? Bn avusturyadanim , ve Dok. TUGRUL MARAL a iletisime gectim .kombi oldum ona hem burun hm gögüs cok memnunum vallaha.Önemli olan en basta doktorun soeularina sabirla cvp vermesi ve elbete kaninin bisekilde kaynasmasi!Anliycan dok. Hasta iletisimi cok önemli.

Sehnaz canim ben Almanyadan gelicem.plastik cerrahi Teoman Dogan ile maillestik resimleri yolladim goruslerini bildirdi bana.ne zaman mail atsam hep cvp verdi saolsun.videolarini izledim Teoman beyin dogal burunlar yapiyomus yapay olmayan benim istedigim de dogal olmasi.ancak kendisiyle hic konusamadim henuz cok yogun oldugu icin.hayirlisi artik 😕

Ameliyat tarihini asistani ile belirledik.gittigim gun gorusup konusucam kismetse😄 bu sitede teoman beyin bir tek hastasina rastlamadim isin tuhaf yani hep sordum cvp veren olmadi.

Bu arada sanada cok gecmis olsun canim.her aynaya baktiginda yuzunuzden gulumseme eksik olmaz umarim😊

Back
X