Doğru dürüst hoca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serapsbnc85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
2
0
1
40
Merhaba arkadaşlar,
Ben 15 yıldır evliyim birde oğlum var. Evliliğimiz 15 yıl boyunca sorunsuz sıkıntısız sevgi saygı çerçevesinde bugünlere kadar geldik. Ne olduysa 6 ay önce oldu ve kabusumuz başladı. Yok yere tartışmalar kavgalar aldatmalar yatağı ayırmalar. Daha neler neler . Sonra birgün yatağın altında bir avuç toplu iğne buldum. Yine yatakodasında muska geçti elime. Dualar okudum düzelmedi. Allah rızası için bildiğiniz büyü bozacak bir hoca var mı? Çok sıkıntılıyım lütfen bilen yazsın

Hoca ... Lütfen yapma aşk bitmiştir, sevgi tükenmiştir, saygı azalmıştır.. bir çok sebebi olabilecek birşey bu mesele..

canım karacabeyde bir hoca var birde istanbul çapada nur var nur çok parada almıyor

İnanmayan arkadaşlar dilerim başınıza gelmez çünkü gerçekten zor çok zor hemde. Kirada oturanlar için sölüyorum eve taşındıgınız zaman her yeri araştırın kapı kilitlerinş bile sökün bakın. Benim kız kardeşim kekeme kaldı. Büyük dayım büyü yüzünden öldü o kadar doktorşar bir çözüm bulamadı sapa sağlam dediler. Sizde ilk önce cami hocasına gidin o size daha iyi bilgi verir. Başına gelmeyen dalga geçer sadece başka bildikleri bişey yok Allah yardımcınız olsun

Dini konular yasak fakat ben bir şey paylaşacağım bazı arkadaşlar inanmayabilir ama bakara süresinde sihir ve büyünün olduğu açıkça yazmakta başkada sözüm yok ve son olarak arkadaşa tavsiyem her hoca diyen ne yazık kı hoca değil dolandırıcı bu işi Allah rızası için yapanlar para almayanlar var umarım onlara denk gelirsiniz.

Bol bol dua oku ve sirkeli suyla dua okuyarak sil her yeri,cogu kisi inanmasada boyle seyler malesef var hocaya para kaptirma kendin oku

Biz de yok demiyoruz zaten. Böyle birşey hissediyorsan açarsın kitabını okursun. Elin düzenbazlarına para yedirmek nerede geçiyor

Biz de yok demiyoruz zaten. Böyle birşey hissediyorsan açarsın kitabını okursun. Elin düzenbazlarına para yedirmek nerede geçiyor
Pardon da ben elin düzenbazına para mı yedir yazmışım !!! yazdıklarımı tekrar okuyun anlayamıyorsanız biri okusunda anlatsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…