• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru erkek kaç yaşında bulunur?

dogru erkek diye bisey olduguna inanmiyorum
erkegi dogru yapan kadindir zaten, erkekler evlenmeden once pek biseye benzemezler

Üstteki yoruma bayıldım:))) Kadın bir hamur gibi şekillendiriyor erkeği, zamanla huyları bile değişebilir, bu kişilik yapısına ve size bağlı:jeyyar:

ben 13 yaşında buLdum 17 deyik şimdi :D:D:D dediğiniz gibi bi erkeği vezir de yapabiLirsiiniz reziL de :D:D:D

bence bunun yaşı yok ilkokulda da bulabilirsiniz 40 yaşında da.. ama evlilik gibi ciddi kararlar kesinlikle 20 yaşından sonra alınmalı cunku insanın karakteri o yaşlarda tam olarak oturuyor. 15 yasında istediginiz şeyle 25 yasında istediginiz cok değişiyor.

bence en az 25 olmalı.herşeyi görmüş geçirmiş olmalı.gözü doymuş olmalı.iş sahibi olmuş olmalı.zaten daha sonra gerisi gelir.ayrıca askerden gelmeden ciddi kararlar almayınız.inanılmaz değişiklik olabiliyor

Ben bu tip genellemelere inanmiyorum..
Kimisi erken yasta bulabilir kimisi 30 u gecer bulamaz..
Hersey yas a gore olmuyor.. Kosullar, yasi tasiyan kisi, yas sahibinin karakteri herseyi etkiler..
Kismet isleride buna dahil.. Biraz genel bakiyorum yani konuya..

Biz birbirimizi 15 -16 yasinda bulduk :)
ilk asik olduk birbirimize 5 yil gecti aradan halaa deli gibi asigiz
gun gectikce artiyor askimiz allahim bozmasin
Yani bu isler hic belli olmuyo kimi derki o yaslarda ask olmaz diye
ama bakiyosun oyle olupta evlenen ve cok mutlu olan birsuru insan var
siz aramayin ask sizi bulur kaydirigubbakcemile4

Back
X