Büyük şehir çok kişi neden komik geldi ki 100 personel var şuan hastanede hepsi evliOkuduğumda komik gelmişti, öyle çok da ilgilendiğimden değil.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük şehir çok kişi neden komik geldi ki 100 personel var şuan hastanede hepsi evliOkuduğumda komik gelmişti, öyle çok da ilgilendiğimden değil.![]()
Demek ki kendinizle ilgili bir şeyleri değiştirmeniz gerekiyor.Hep atanınca bulurum diye erteledim sabrettim yine yok evet hayatımda tek sorun bu şuan yalnız olmak
Ee hastaneden bulmak zorunda değilsiniz ki size önceki konuda da dendi sosyal medya kullanın çoğu kişi artk öyle tansyor instgram profiline hemşire yaz bir sürü erkek ekler seniBüyük şehir çok kişi neden komik geldi ki 100 personel var şuan hastanede hepsi evli
Tamam deneyeceğimEe hastaneden bulmak zorunda değilsiniz ki size önceki konuda da dendi sosyal medya kullanın çoğu kişi artk öyle tansyor instgram profiline hemşire yaz bir sürü erkek ekler seni![]()
Bence mantıklı bir hareket olur. Sonra işsiz kalma, geçim derdi falan gibi dertleri olur koca bulma geri planda kalır.En beteri de şey, ilçe beni mahvetti demesi, orada koca bulamadığı için istifa etmeyi düşünmesi.![]()
Slm .konuyla alakasız ama size ôzel mesaj atmıştım sanırım görmediniz,bakabilir misinizSeyahate cik, Tolstoy boşuna dememiş "Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”
Şehrin, ilcen küçük olabilir ama dünya büyük:) ben böyle buluyorum valla
Binlerce işsiz insan varken koca için istifa etmek...En beteri de şey, ilçe beni mahvetti demesi, orada koca bulamadığı için istifa etmeyi düşünmesi.![]()
Ben de henüz bulamadım ama herkes bulacak diye bir şey yok. 20 yaşında evlenen akrabam şimdi trilyonluk borç içinde yüzüyor. Hemen evlenmek değil düzgün biriyle evlenmek marifet. Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ama muhtaçlık psikolojisine giren insan her zaman kaybeder.Bulamıyorum kimseyi
Hemşirelerin genelde talibi çok olur aslında, aynı hastaneden olması gerekmez biraz sosyal olun. Ben atandığımda taze kan gelmiş gibi bir sürü teklif gelmiştiHemşireyim 26 olucam sorunum yalnızlık . Sevilmek değer görmek istiyorum Erkeklerle nasıl nerde tanışabiliirim nasıl sevgili olabilirim
Ay bu gerçek miiBinlerce işsiz insan varken koca için istifa etmek...![]()
Büyük şehirde eğitim araştırmada çalışmak istiyorum ilçe hastanesi bi şey katmıyor bana artıkAy bu gerçek mii
İl içi tayin ver sakın istifa etmeBüyük şehirde eğitim araştırmada çalışmak istiyorum ilçe hastanesi bi şey katmıyor bana artık
MaalesefAy bu gerçek mii
Tayinim yok 3 1 li atanıyoruzİl içi tayin ver sakın istifa etme
E tamam bekle o zaman 1 senen dolsun görevlendirme istersin. Bunun için istifa edilir mi çok pişman olursun. 3+1de görevlendirmede veriyolar özellikle yoğun yeri seçersenTayinim yok 3 1 li atanıyoruz
Ay ama her gün ayni konuyu aciyosunHemşireyim 26 olucam sorunum yalnızlık . Sevilmek değer görmek istiyorum Erkeklerle nasıl nerde tanışabiliirim nasıl sevgili olabilirim
Sorunum aynı çünküAy ama her gün ayni konuyu aciyosun![]()
Bana bı Koca lazım o da bu gece lazım :) bir sürü konu açtı herkes öneri sundu , artık kimsenin önerisi kalmadı kiAy ama her gün ayni konuyu aciyosun![]()
Sürekli nasıl bir öneri istiyorsun . Bı rahatla , sal. Hangi sehirdesin ?Sorunum aynı çünkü