- 13 Haziran 2016
- 50
- 21
- 8
- Konu Sahibi Sevdalim olurmusun
-
Nasil yani iliskiye girneyince hamile mi kaliniyor beynimizle mi hamile kaliyrzhamile kalmak için ilişkiye girmeyin hersey beyinde biterr..unutmayın
Arkdaş. Onu dememiş bebek için girmeyin demiş sebep bebek olunca beyin onu ters anlıo malsf normal girin bebeği düşünmeyin sitrese girmeyin olay buNasil yani iliskiye girneyince hamile mi kaliniyor beynimizle mi hamile kaliyrz
Benim otamatik hesap.gore 31 aralik yumurtlama günüm.biz 27 sini degerlendirdik.bir de bugün 29 unu ve 31 aralık tam yumurtlama gününü degerlendirelim diyoruz. sizce dogru mu boyle mi olmali.yoksa 30 31 1 i mi olmali iliski acaba
Biz dun gece esim rahatsz ve yorgn oldgu icin yapamadk bugn yapsak olur mu normalde benim ki dundu bizde gece saat birde yapmistik bugun yapsak oluyr mu ya
Bir garip oblomov cevabın icin teşekkürler.ya ben pek anlamıyorum .akintim cok olmuyor.31 aralik yumurtlama gunu diyor.o yuzden 27 ve 29 aralik degerlendirdik.31 aralik ve 2ocak degerlendirirsek sanirim olur insallah.bir dolu bir bos seklinde yani.canım vücut otomatik hesaplara göre işlemez 31 der ama sen 28inde yumurtlarsın 1inde yumurtlarsın vücudunu iyi bilmelisin takip etmelisin doktorlar derki yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonra siz öncesini değerlendirmişsiniz yumurtlama gününüde değerlendirin 2 gün sonrada ilişki olsun
olur canım olur sperm içinde 3 gün yaşıyor
aynen canım bir dolu bir boş olsun.. benimde akıntım bir ay olur bir ay olmaz hiç anlamıyorum en güzeli gün aşırı değerlendirmek.. sanırım daha ilk deneyişiniz unutma ilk seferde hamile kalma olasılığın %25 daha sonraki aylarda artıyor.. olmazsa hiç üzülme benim bu ay 6. ayım aylar geçtikçe tecrübe sahibi oluyor insan.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınBir garip oblomov cevabın icin teşekkürler.ya ben pek anlamıyorum .akintim cok olmuyor.31 aralik yumurtlama gunu diyor.o yuzden 27 ve 29 aralik degerlendirdik.31 aralik ve 2ocak degerlendirirsek sanirim olur insallah.bir dolu bir bos seklinde yani.
Amin canım.cok şükür bir oglum var.8 yasinda.benim yasimda 37.kasimda basladik 2.bebis calismalarina ama olmadı.oglumda istedik ve korunmasız ilk iliskimde hamile kalmistim.beklememistim.insallah rabbim saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder hepimize.aynen canım bir dolu bir boş olsun.. benimde akıntım bir ay olur bir ay olmaz hiç anlamıyorum en güzeli gün aşırı değerlendirmek.. sanırım daha ilk deneyişiniz unutma ilk seferde hamile kalma olasılığın %25 daha sonraki aylarda artıyor.. olmazsa hiç üzülme benim bu ay 6. ayım aylar geçtikçe tecrübe sahibi oluyor insan.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?