Dogru gece hamilelik

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaslar mrb cok merak ettigim bir konuyu sizinle paylasmak istedim yardimci olurrsaniz sevinirim
Bugun benim yumurtlama gunum biz esimle dun gece yarisindan sonra iliskiye girdik acaba etkisi olur mu yoksa bugun gece yarisindan once yine iliskiye girmelimiyiz artik anne olmak istiyorum

hamile kalmak için ilişkiye girmeyin hersey beyinde biterr..unutmayın

Benim otamatik hesap.gore 31 aralik yumurtlama günüm.biz 27 sini degerlendirdik.bir de bugün 29 unu ve 31 aralık tam yumurtlama gününü degerlendirelim diyoruz. sizce dogru mu boyle mi olmali.yoksa 30 31 1 i mi olmali iliski acaba

Benim otamatik hesap.gore 31 aralik yumurtlama günüm.biz 27 sini degerlendirdik.bir de bugün 29 unu ve 31 aralık tam yumurtlama gününü degerlendirelim diyoruz. sizce dogru mu boyle mi olmali.yoksa 30 31 1 i mi olmali iliski acaba

canım vücut otomatik hesaplara göre işlemez 31 der ama sen 28inde yumurtlarsın 1inde yumurtlarsın vücudunu iyi bilmelisin takip etmelisin doktorlar derki yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonra siz öncesini değerlendirmişsiniz yumurtlama gününüde değerlendirin 2 gün sonrada ilişki olsun

Biz dun gece esim rahatsz ve yorgn oldgu icin yapamadk bugn yapsak olur mu normalde benim ki dundu bizde gece saat birde yapmistik bugun yapsak oluyr mu ya

olur canım olur sperm içinde 3 gün yaşıyor

Bir garip oblomov cevabın icin teşekkürler.ya ben pek anlamıyorum .akintim cok olmuyor.31 aralik yumurtlama gunu diyor.o yuzden 27 ve 29 aralik degerlendirdik.31 aralik ve 2ocak degerlendirirsek sanirim olur insallah.bir dolu bir bos seklinde yani.

aynen canım bir dolu bir boş olsun.. benimde akıntım bir ay olur bir ay olmaz hiç anlamıyorum en güzeli gün aşırı değerlendirmek.. sanırım daha ilk deneyişiniz unutma ilk seferde hamile kalma olasılığın %25 daha sonraki aylarda artıyor.. olmazsa hiç üzülme benim bu ay 6. ayım aylar geçtikçe tecrübe sahibi oluyor insan.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

ya çok güldüm bu topikte, Allah da sizi güldürsün
buarada ilişki sırasında orgazm büyük etkenmiş..kadındaki kasılmalar spermin hızlı ilerlemesini sağlıyormuş..
demem o ki saatleri falan boşver, gün aşırı ve kaliteli ilişkiyi dene
ilişkiden sonra 20 dakika yataktan kalkma, hatta popona yastık koyup bekle..

Amin canım.cok şükür bir oglum var.8 yasinda.benim yasimda 37.kasimda basladik 2.bebis calismalarina ama olmadı.oglumda istedik ve korunmasız ilk iliskimde hamile kalmistim.beklememistim.insallah rabbim saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…