• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğru insan olduğundan nasıl emin oldunuz?

annemde karşı taraftan babamı görünce ayy keşke bu benim eşim olsa demiş vee olmuş ki babamın o zman nşanlısı varmış ne kadar içten diledi kimbilir.şimdi keşke demeseydim diyor ayrılar şuan..arkadaşım o da 1 senedir birlikte çalışıyoruz yani yan yana delikanlılın biri bakıyor benim dikkatimi çekti bak bu sana bakıyor dedim ksmet oldu tanştılar ve 8.ayda nişan yaptılar ama rüyasında görmüştü arkadaşım daha ilk buluşma olmadan yeşil gömlek üzerinde görmüş..yani hissetmiş bi şekilde

uyuyan güzel güzellik kalmıyormuş 20 den sonra ya bana denmedi ama başkası üzeriden direk olarak konuya dahil oldum..

lavanta sen bu sözlere aldırma canım bende 24 yaşındayım o zaman ben evde kaldım bu işler nasip olmayınca olmuyor

evlilik kumar işi derler doğru insan olduğunu evlendikten sonra anlayabiliriz istisnalar hariç tabi. Şans işi diye düşünüyorum ne demişler bi sofrada kaşık takırdatmadıkça tanıyamazsın.

birlikte ömür geçireceğim dedin insanın kriterleni kafanda belirle bence, atıyorum aile önemli yaşı önemli eğitim durumu işi fiziği önemli bunları bi düşün.ilkokul mezunu işi sizin geçiminizi sağlamaycak biriyle görüşme mesela yada ünv. mezunduu ama çok tutucudur falan filan. sonra değişir düzelir hallederizle olmuyo bu işler. ince ele sık doku demiyorum yanlış anlaşılmasın. ne istediğini bil umarım karşına çıkar en yakın zamanda.

21 yaş ne kartı ne evde kalmışı en güzel yaşların kulak asma bence kendi bildiğini yap hayatını yaşa

sanki evlenenlerin başı göğe mi eriyor.zaten evlilere sorarsan 30undan önce sakın evlenme diye de bastıra bastıra söylüyorlar..o kadar güzel birşey olsa herhalde onlar söylemez bunu değilmi..

bu yöreden yöreye yaşadığımız şehirden şehire değişiyo.mesela burda bir kıza ayakları üzerinde durması yani mesleğini eline alması önemlidir evlilik her zaman olur derler.30undan önce evdde kalmış gözüyle bakmazlar.hem bu devirde evde kalmak diye birşey varmıdır yaa.kafama uymadı beklentilerimi karşılayamadı evliliğe hazır değilim çok seçiciyim vs. herkesin kendine göre bir nedeni vardır.

hem 20sinden sonra çirkinleşmek de ne demek,ben 15ime 20 yaşıma göre şu an çokdaha güzelim.kendimi daaha çok beğeniyorum.şuan 27 yaşındayım.herkes de bunu dile getiriyor.
ama anlattığın kadarıyla orada şartlar böyle değil.evlilikler küçük yaşta yapılıyor.sen bence illaki biriyle evlenmek zorundayım diye düşünme,ama az çok da etrafına bakın ben de herkesle yapamam mesela çok seçiciyim en ufak hareketi soğutur beni ama bazısıda o kadar incelemiyor.biraz da kumar gibi,sonunun nasıl olacağını bilemiyosunki.senin için hangisi uygun olacaksa ona karar vermeye çalış ama sakın geç kaldım diye düşünme derim.

Onun bunun söylediğini takma canım ya salla gitsin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin.
Doğru insan olduğunu nasıl anladığıma gelirsek. Çocuklarla biraradayken tepkilerine, tavırlarına, davranışlarına baktım ve evet doğru insan dedim. Gerçi bunu dedikten 7 sene sonra evlendim ama sen bunu gözardı et :D

ben 28 yasındayım daha yeni evlenicem , bu karar için bile bin kere düşündüm ki 21 yas ne yani...
ayrıca güzellilğimden hiçbirsey kaybetmedim , o zaman da cok güzeldim hala da öyle ..Sen kompleksli insanlara aldırma ve özgüvenin hep tam olsun

20 sinden sonra 21 yaşında kartlaşılıyormuymuş :)))))))))) Tuzlu suya yatırsınlar o zaman..

ben eşimi gördüğüm an bu benim eşim olacak dedim...
iyikide olmuş. o benim doğru insanım tek doğrum. allahım bozmasın kimsenin mutluluğunu.
bideee kusura bakma ma sizinkiler hangi devirden kalmalar. 20 den sonra kartlaşmalar fln. şimdiki bayanlar 40 da 20 gibi görünüyo walla. siz aldırmayın onlara. ben gençliğimi yaşıcam nasıl olsa doğru insan çıkınca karşıma evlenirim. gelinliğide elalem görsün diye değil eşim için giyinicem diyin.
20 yaşından sonra kartlaşmak zuhaha :roflol:

canım sen sıkma o güzel canını. hem 21 yaş evlenmek için çok erken. insanlar ne derse desin. hem hep demezler mi kısmetin ya küçüktür büyüyecek ya uzaktır gelecek. sen takma kafanı. mahalle baskısı yüzünden hayatını zehir etme kendine:2:

Ya ne kartlaşması Allah aşkına gençliyin başlanqıcı bir yaş. Ben 26 yaşəndayım ama herkez en fazla 20 veriyor. Çocuk gibi duruyorum. 21 yaşında kart olurmu. kaydirigubbakcemile3 ben hep ablama diyorum abla biz bizim köye gitsek aaaa evde kalmışlar diye bakarlar. Küçük ilçelerde köylerde çabuk evlendirmeye çalışıyorlar. Evlenmek için evlenmem sevdiyim saydiğım için evlenirim evlenirsem eğer.

sacmalamayin allah askina yasinizi yasayin en güzel yaslariniz
böyle seyler icin bu yaslarin kiymetini bilmemezlik yapmayin
bekarligin tadini cikarin!!

20 yaşındayım,21 olmama da çok az kaldı. sorsalar evlenmeyi düşünüyor musun diye dalga mı geçiyorsun sen benle derim. Daha yapcaklarım var,daha önümde bekar uzunnn günlerim var.

Sende takma kimseyi. Canın ne zaman gerçekten evlilik istedi o zaman evlen. Zaten sırf başkaları istedi diye gerçekleştirdiğin evlilik de mutlu olamıcaksın ki.

bu arada bende eşimi ilk gördüğümde iş yerinde bu benim eşim olucak diye geçmişti içimden. :nazar::asigim:

Bende boşandığım eşimi ta uzaktan ( başka bir sitenin balkonunda babasının eviymiş orasıda, sonra birdaha görmedim taşındık o mahalleden ) işte bu evleneceğim erkek diye bir düşünce gecti aklımdan, çok garip bir his saniyelik birşey gecti bu aklımdan.. sonra bir daha görmedim. Ta ki 2 yıl sonra bir arkadaşım vasitasıyla tesadüf pastanede karşılaştık.. karşılaşmaz olaydımmmmmm akannehir

Aklıma geldi sizler yazınca, :kahve:
Seçimlerimizi bizler yapıyoruz, doğru yanlış ortada
Şans kader bunlarada inanıyorum ben, kimi mutlu kimi mutsuz oluyor
Allah kimsenin yuvasını bozmasın, mutluluklar diliyorum evli arkadaşlarıma

Yaşadığın çevre küçük olunca baskı fazla oluyo,bende 22 yaşında ve aynı dertten muzdaribim ama 24 ten önce niyetim yokbayanssulusmile bekarlık sultanlık,nişanlılık vezirlik evlilik rezillik sırnaşık şey

Back
X