21 yaş ne kartı ne evde kalmışı en güzel yaşların kulak asma bence kendi bildiğini yap hayatını yaşa
sanki evlenenlerin başı göğe mi eriyor.zaten evlilere sorarsan 30undan önce sakın evlenme diye de bastıra bastıra söylüyorlar..o kadar güzel birşey olsa herhalde onlar söylemez bunu değilmi..
bu yöreden yöreye yaşadığımız şehirden şehire değişiyo.mesela burda bir kıza ayakları üzerinde durması yani mesleğini eline alması önemlidir evlilik her zaman olur derler.30undan önce evdde kalmış gözüyle bakmazlar.hem bu devirde evde kalmak diye birşey varmıdır yaa.kafama uymadı beklentilerimi karşılayamadı evliliğe hazır değilim çok seçiciyim vs. herkesin kendine göre bir nedeni vardır.
hem 20sinden sonra çirkinleşmek de ne demek,ben 15ime 20 yaşıma göre şu an çokdaha güzelim.kendimi daaha çok beğeniyorum.şuan 27 yaşındayım.herkes de bunu dile getiriyor.
ama anlattığın kadarıyla orada şartlar böyle değil.evlilikler küçük yaşta yapılıyor.sen bence illaki biriyle evlenmek zorundayım diye düşünme,ama az çok da etrafına bakın ben de herkesle yapamam mesela çok seçiciyim en ufak hareketi soğutur beni ama bazısıda o kadar incelemiyor.biraz da kumar gibi,sonunun nasıl olacağını bilemiyosunki.senin için hangisi uygun olacaksa ona karar vermeye çalış ama sakın geç kaldım diye düşünme derim.