- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ilkine asla dönme.. Ikincisi icin de bu kadar cabuk hukum ve karar verme, başlarda herkes iyidir..Hep bu forumda bir sürü konu açmama sebep olan biri vardı.Ayrılalı baya zaman geçti.Ben kafamda artık bitirdim ama kafam karışık biraz.Ayrıldıktan 3 hafta sonra aradı.Bulusmak ıstedı bulustuk.Karşımda hüngür hüngür bırakma diye agladı.Ben yanında olursam içkiyi bırakırmış.O sevgi görmemiş hiç.Bu yüzden bana da sevgisini gösteremiyormuş.Annesi falan beni arıycakmış aratmamış.Yemek yemiyormuş.Sadece içiyormuş.Buluştugumuzda da görmüştüm.Çok zayıflamış.Bana gel evlenelim diyo.Bana hep küfür etti, ezdi.Şimdi çok pişmanım diyo.Herşeyini dondurmuş.Bu çocuktan ayrıldıktan sonra karşıma başkası çıktı.Zaten aynı yerde çalışıyorduk.İkinci çocuk bana hayatımda kimsenin davranmadıgı gibi davranıyo.Kimsenin söylemedigi sözleri söylüyo.Benden 5 yaş büyük.Olgun, önüne geleni hayatına almaz, içkisi küfürü falan yok.Ailesiyle bagları çok kuvvetli.Ben ilkiyle daha çok egleniyordum ama mantıgım ikincisi daha iyi baba olur diyor.Ben ikincisiyle devam etmeyi düşünüyorum ama digerine de üzülüyorum.Sizce dogru mu yapıyorum?
Şuan cok uzgun yemek falan yemıyormus.Bana gel evlenelım dıyor .Sadece kafamı karıstırıyoOoo aile problemi, icki problemi, sizin gormediginiz neler neler daha vardir kim bilir..
Bir insan pat diye degismez, degisemez.
Tanistiginiz diger kisi olur veya olmaz bilemem ama; bundan bir cacik olmaz.
Ay allah korusun ne evliligi, aman diyim sakin haŞuan cok uzgun yemek falan yemıyormus.Bana gel evlenelım dıyor .Sadece kafamı karıstırıyo
Agzı çok iyi laf yapıyo.Az daha konuşsa beni ikna ederdi yani.Onunla mutluyum ama baba evıne de dönemem ben babam kabul etmez.Hem ben ksps dusunuyorum.Ondan sonra evlılık ıstiyorumAy allah korusun ne evliligi, aman diyim sakin ha
+1Ilkine asla dönme.. Ikincisi icin de bu kadar cabuk hukum ve karar verme, başlarda herkes iyidir..
Mok yesin. Sana küfretmiş, ezmiş. Neler yapmış; hala üzülüyorsun. Değer mi?Şuan cok uzgun yemek falan yemıyormus.Bana gel evlenelım dıyor .Sadece kafamı karıstırıyo
Haklısınız.Digeriyle 1 ay oldu şimdilik bir problem yok bakalım ilerde nolcakAyrılmak çok iyi yapmışsın asla arkana bakma asla...
Diğer adam için ise sakın bir şey hissetme.
Dur ve izle.
Zaten aklın karışık.
Ve erkekler asla ilk zamanlar gerçek yüzlerini göstermezler, el üstünde tutarlar.
Kadın tav olduğu anda başlarlar gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaya...
Ben aılemden sevgı gormedım bu yuzden dıyo.Hazırım evlenelım dıyo.Suan yalnız kaldı.kımsede çekmez onu ben gıbı.Yemek yemıyo zayuflamıs uzuldum bu yuzdenMok yesin. Sana küfretmiş, ezmiş. Neler yapmış; hala üzülüyorsun. Değer mi?
Ben aılemden sevgı gormedım bu yuzden dıyo.Hazırım evlenelım dıyo.Suan yalnız kaldı.kımsede çekmez onu ben gıbı.Yemek yemıyo zayuflamıs uzuldum bu yuzden
Hep bu forumda bir sürü konu açmama sebep olan biri vardı.Ayrılalı baya zaman geçti.Ben kafamda artık bitirdim ama kafam karışık biraz.Ayrıldıktan 3 hafta sonra aradı.Bulusmak ıstedı bulustuk.Karşımda hüngür hüngür bırakma diye agladı.Ben yanında olursam içkiyi bırakırmış.O sevgi görmemiş hiç.Bu yüzden bana da sevgisini gösteremiyormuş.Annesi falan beni arıycakmış aratmamış.Yemek yemiyormuş.Sadece içiyormuş.Buluştugumuzda da görmüştüm.Çok zayıflamış.Bana gel evlenelim diyo.Bana hep küfür etti, ezdi.Şimdi çok pişmanım diyo.Herşeyini dondurmuş.Bu çocuktan ayrıldıktan sonra karşıma başkası çıktı.Zaten aynı yerde çalışıyorduk.İkinci çocuk bana hayatımda kimsenin davranmadıgı gibi davranıyo.Kimsenin söylemedigi sözleri söylüyo.Benden 5 yaş büyük.Olgun, önüne geleni hayatına almaz, içkisi küfürü falan yok.Ailesiyle bagları çok kuvvetli.Ben ilkiyle daha çok egleniyordum ama mantıgım ikincisi daha iyi baba olur diyor.Ben ikincisiyle devam etmeyi düşünüyorum ama digerine de üzülüyorum.Sizce dogru mu yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?