Bundan ortalama 12 yıl önce lise dönemlerinde biriyle beraberdim okul bittiğinde aileler tanıştı ve tam istemeye gelicekleri zaman arkadaş ortamında olan bi kavgadan dolayı cezaevine girdi 2 yıl bekledim sonra çok yakın bi arkadaşından benimle ilgili kötü konuşmalar yaptığını duydum ve bi daha hiç görüşmedim.Ona hiç sormadım cevap hakkı bile vermedim sonra ben evlendim fakat evliliğim kısa sürdü şuan 6 yaşında bi çocuğum var ve geçen ay açık cezaevine çıktı 10 yıldır görmediğim adamı gittim gördüm ona karşı olan hislerim ne evliliğim süresince geçti ne de boşandıktan sonra kimseye o şekilde hissetmedim şuan telefonla görüşüyoruz cezası henüz bitmiş değil ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum hala onunla bişeyler yaşayabilirim umudundan kurtulamıyorum
trafikte çıkan bir kavga malesef ölü vardı
Tahmin ettim zaten,
Kasten adam öldürmekten yargılanıyor dimi?
Eğer doğruysa ne yap et, ister aşkından öl asla birlikte olma, senin bi kızın var unutma.
Öfkesine hakim olamıyor sonuçta zarar verir bu adam size.
Yapma arkadaşım.
Kimseyi yargıladığımdan değil, insanız hata yaparız ama sen annesin evladını düşünmek zorundasın.
Tabiki seveceksin ama bu adama aşık olma. Olduysan da aşkından öl ama birlikte olma.
Bence yaşadığınız boşluğa sığınmışsınız.
Kendinize yeni bir hayat kurun çocuğunuz varmış öncelikle onu düşünmeniz gerek.
Birlikte olduğu kişiyle ayrılınca eskisi gelir ya insanın aklına sizinde öyle olmuş gibi.
Lütfen mantıklı davranın.
Ne saçma şey o öyle ya, 4 ü şu yaptı diyip, yapanı göstermedi mi?kasten adam öldürmekten tek başına yargılanmadı 5 arkadaş hepsi aynı cezayı aldı kimse ben yaptım demedi
Ne saçma şey o öyle ya, 4 ü şu yaptı diyip, yapanı göstermedi mi?
Yok 5 kişi bir olup bir adamı öldürdülerse, topu gebersin; böyle insanlardan ne medet umuyorsunuz hala?
Aynen arkadaşım hepimizin eşi ailesi çocuğu trafikte böyle manyaklar tarafından heran öldürülebilir.çürüsünler gebersinler bu katiller içerde. Birde anne olucak konu sahibi çok ama çok sinirlendim. Hemde kız çocuğu var ya !!!Ne saçma şey o öyle ya, 4 ü şu yaptı diyip, yapanı göstermedi mi?
Yok 5 kişi bir olup bir adamı öldürdülerse, topu gebersin; böyle insanlardan ne medet umuyorsunuz hala?
Bir annenin ne yaxıkki öyle içimde boşluk var , yaşanmamışlıkları yaşamak istiyorum deme lüksü yok arkadaşım. Hemde cezaevinde kasten adam öldürmekten yatan bir adamla görüşmek gibi bir lüksü hiç yok. Kalk yüzüne bir su çırp kendine gel!
Canım sen gerçekten boşluktasın. Ne olursa olsun bu tip bir insanla işin olamaz senin bir kızın var lütfen aklını başına topla . Adam mı kalmadı yahuanlıyorum da normalde birini öldürecek bi karakterde değil ki ondan onca sene yaşanan bi acı var
Aynen arkadaşım hepimizin eşi ailesi çocuğu trafikte böyle manyaklar tarafından heran öldürülebilir.çürüsünler gebersinler bu katiller içerde. Birde anne olucak konu sahibi çok ama çok sinirlendim. Hemde kız çocuğu var ya !!!
Canım bak masum bile olsa 10 sene hapiste yatan birinin psikolojisi iyi olamaz. Tamam adam evlenmesin demiyorum ama bir anne olarak sen bu riski alamazsın.anlıyorum da normalde birini öldürecek bi karakterde değil ki ondan onca sene yaşanan bi acı var
Canım bak masum bile olsa 10 sene hapiste yatan birinin psikolojisi iyi olamaz. Tamam adam evlenmesin demiyorum ama bir anne olarak sen bu riski alamazsın.
Boşluktasın, ama önüne bak lütfen, geçmişe değil. Yaşın kaç? Başka insanlarda çıkacaktır karşına. Hayata karamsar olma.
Benim arkadaşlarım var ya, 2 şer çocuklarıyla bekar insanlarla evlendiler.
o adam içeri girerken iyi bir adamdı,ama on yılda nasıl bır adama dondu bir düşün bacım,ben kapalı bir yerde çalıştım,cezaevi gibiydi,az daha cınnet geçircektim,bırde cezaevınde yatanları düşün,on yıl bacım on yıl,o adam istesede istemesede başka bir adammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?