• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru Kararı Zorda Olsa Verdim...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

Bu evliliğin bitmesi evet canımı acıtıyor.İnkar edemem.Yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen.Ama en çok canımı acıtan nokta bana hiçç değer vermemesi.Bitecekse bile oturup son kez konuşarak bitmeliydi.Ama ben açtım davayı eşyalarımı aldırdım eşim son derece tepkisiz hala.Aman biterse bitsin gibi tınlamıyor açıkça.Koca 5 ay geçti 1 kere bile aramadı.Demekki hiçbişey verememişim demekki hiç sevmemiş.Yazık çokkk yazık...

kıyamam sana.. yalnız değilsin. bak burda bir dünya dert ortağın var

Canlarım sizin bana yazdığınız mesajlar sayesinde biraz olsun acım hafifliyor.İyi ki varsınız...Teşekkürler...Allahım kimsenin yuvasını bozmasın ve iyi insanlarla karşılaştırsın...

canını yakan ne şu anda. ayrılıyor olmak mı onu hala sevdiğini özlediğini mi hissediyorsun yoksa davayı sen açtığın için mi pişman oldun
seni aramasını pişman olmasını geri dönmesini istiyor mu kalbin

canını yakan ne şu anda. ayrılıyor olmak mı onu hala sevdiğini özlediğini mi hissediyorsun yoksa davayı sen açtığın için mi pişman oldun
seni aramasını pişman olmasını geri dönmesini istiyor mu kalbin

sevgili rouges, canımı yakan beni hiç önemsememesi.Aman bitiyorsa bitsin havası.Davayı açtığıma pişman değilim.Neden dersen 5 aydır aramayan sormayan adamın niyeti barışmak değildi olsaydı 1 kere arardı.Pişman olup dönmesini isterdim ama sadece egomu tatmin etmek için ve bana hergün söylediği sevmiyorum sevgim bitti üzgünüm sözlerini ben ona söylemek isterdim.Bunun imkansız olacağını biliyorum hayatta aramazda afda dilemez.Davayı açmışım eşyalarımı almışım insan yerine koyup bir aramadı bile....

davayı açarak en güzel dersi vermişsin haklısın.
bence senin bunu yapamayacağını düşünüyordu. ne de olsa kadınlar pek yanaşmaz dava açmaya. öncelikle şok olmuştur.
ilk tokatı yemiş zaten merak etme.
zaten eşyanı da almışsın ve helal olsun ki sana 5 ay hiç aramamışsın. bunları hiç hafife alma. bir çok kadın sabredemez arar mesaj gönderir bişekilde karşılaşmaya çalışır falan da falan. sen çok cesur ve kararlı bir tavır sergilemişsin. aslında o tokat üstüne tokat yemiş.
senin bu halin onu korkutmuştur. ne yapacağını şaşırmıştır.
ne yüzle arayacak ki. arayıp da ne diyecek.
özür mü dilesin seni tebrik mi etsin arkadaşça ayrılalım gel şurda bi çay içelim mi desin.... yani söylenecek bişey yok ki.
ama aldırmıyor görünecek elbette. serde erkeklik var. ağlayıp zırlayacak hali yok be güzelim. sanma ki aldırmıyor. mümkün mü..
kaçsanalik evliydiniz bilmiyorum ama onun için de zor olduğundan eminim.

davayı açarak en güzel dersi vermişsin haklısın.
bence senin bunu yapamayacağını düşünüyordu. ne de olsa kadınlar pek yanaşmaz dava açmaya. öncelikle şok olmuştur.
ilk tokatı yemiş zaten merak etme.
zaten eşyanı da almışsın ve helal olsun ki sana 5 ay hiç aramamışsın. bunları hiç hafife alma. bir çok kadın sabredemez arar mesaj gönderir bişekilde karşılaşmaya çalışır falan da falan. sen çok cesur ve kararlı bir tavır sergilemişsin. aslında o tokat üstüne tokat yemiş.
senin bu halin onu korkutmuştur. ne yapacağını şaşırmıştır.
ne yüzle arayacak ki. arayıp da ne diyecek.
özür mü dilesin seni tebrik mi etsin arkadaşça ayrılalım gel şurda bi çay içelim mi desin.... yani söylenecek bişey yok ki.
ama aldırmıyor görünecek elbette. serde erkeklik var. ağlayıp zırlayacak hali yok be güzelim. sanma ki aldırmıyor. mümkün mü..
kaçsanalik evliydiniz bilmiyorum ama onun için de zor olduğundan eminim.

Canımcığım daha 1 senelik evliyiz.Evet ben ona davayı açıcam derdim ama açmazdım.Evet canım 5 ay boyunca hiçbir şekilde aramadım.İletişime geçmedim.Benki onun sesini duymadan yapamazdım.Onunlaykende son zamanlarda iş için şehir dışına giderdi beni hiçç aramazdı hep ben arardım aradığımdada isteksiz konuşurdu.Ben onun bana söylediği sözlere aldırmadan arar dururdum.İlk defa 5 ay aramadan durabildim benki gün içinde defalarca arardım.Sadece tebligatıma ve tebligatta belirttiğim isteklere ne cvp vericek merak ediyorum.Çünkü maddi manevi tazminat ve nafaka talep ettim.Aslında hiçbişey istemeyecektim ama beni bukadar hafife alması beni dahada kinlendirdi.

hiç üzülme çok doğru bi karar bu işin oluru yok hiç bi şekilde olumlu olumsuz senı etkılemelerıne ızın werme komsularınada sert bı dil kullanmadıkca konusurlar canım..

Allah belalarını versin kadına şiddet uygulayan erkeklerin hepsinin... Boşver diycem ama biliyorum olmuyor etrafındaki komsu fitneci insanları uzak tut cep telefonunuda kapat açmak zorunda değilsin yada değiştir... Kurtulumuşsun oyle insanlarda midem bulandı resmen ama nasıl eşyalarını çalmışslar yüzsüzler.... Ne diyim sana hiçbir lafım teselli vermez cok feci yaşadıkların sakın boşta durma çalış kursa git spora git kendine vakit ayır ve kendinden çok kimseyi sevme ve değer verme... Kime iyilik yaptıysan kimi sevdiysen onlardan kork herzaman...

hiç üzülme çok doğru bi karar bu işin oluru yok hiç bi şekilde olumlu olumsuz senı etkılemelerıne ızın werme komsularınada sert bı dil kullanmadıkca konusurlar canım..

Sevgili cindy16, evet doğru kararı zorda olsa verdim mantıklı olanda buydu.Yazdığım gibi canımı acıtan insan yerine konulmamak...

Allah belalarını versin kadına şiddet uygulayan erkeklerin hepsinin... Boşver diycem ama biliyorum olmuyor etrafındaki komsu fitneci insanları uzak tut cep telefonunuda kapat açmak zorunda değilsin yada değiştir... Kurtulumuşsun oyle insanlarda midem bulandı resmen ama nasıl eşyalarını çalmışslar yüzsüzler.... Ne diyim sana hiçbir lafım teselli vermez cok feci yaşadıkların sakın boşta durma çalış kursa git spora git kendine vakit ayır ve kendinden çok kimseyi sevme ve değer verme... Kime iyilik yaptıysan kimi sevdiysen onlardan kork herzaman...

Sevgili ebrumelek 12, Evet defalarca şiddet gördüm.Cepten özelden arayan var ama kim bilemiyorum.Eşyalarımıda çalmışlar evet.Okadar düşmüşler yani.Haklısın kimi sevsem değer versem onlardan kötülük görüyorum...

Sevgili cindy16, evet doğru kararı zorda olsa verdim mantıklı olanda buydu.Yazdığım gibi canımı acıtan insan yerine konulmamak...

evet canımızı acıtan hep bu oluyor kendımıze deger werılmemesı ınsan yerıne konmamamız yada aldatılmamız ama butun bunlar bu hırs bu hazımsızlık bize egomuzun bir oyunu bunu yenmeyı basardıgımız zaman huzur bıızm olucak.aslında hırslanıcak birşey yok bu bızım sorunumuz yada eksıgımız deıl karsıdakının karakterı o yuzden bana bunu nasıl yapar yerıne,boyle dawranan bir adam için üzülemicem güle güle demek lazım...

seni adam yerine koymadığını nerden çıkartıyorsun. karşıdan bakınca son tavırlarınla sen onu adam yerine koymamışsın.
ne yapmalıydı insan yerine koyduğunu düşünmen için onu anlayamadım hala. ne konuşacak ki artık senle. ne demesini bekliyorsun ne derse rahat edeceksin. kendini yıpratmadan onurlu bişekilde boşan gitsin. onun canı acısın istiyorsan çirkinleştirmeden inatlaşmadan ayrıl. olayı kavgaya dökersen nefret bırakırsın arkanda ve hemen siler seni.
zaten maya tutmamış. bir senede yaşandıysa bütün bunlar bitsin bir an evvel daha iyi. sen ne kadar dik ve onurlu olursan o okadar pişman olacaktır.

canım Allah yar ve yardımcın olsun. boşanmak Allah' ın en sevmediği şeytanın ise en sevdiği kötü olay imiş.ben eminim ki evliliğinin yıkılmaması için elinden geleni yapmışsındır. ama tek taraflı nereye kadar? birde dayak olayı kolay hazmedilir bir durum değil.evlilik mutlu olunursa cennet bahçelerinden bir bahçe aksi durumda cehennem çukurlarından bir çukur olurmuş. huzura ve mutluluğa kavuşman nasip olsun inşallah.

canim insallah cok yakinda mutlu olan taraf, huzurlu olan taraf sen olacaksin.
Ayni seyleri bende su an yasiyorum, 1 senelik evliyim, esim beni terketti ve 7 aydir ses seda yok. Ne esimden, nede ailesinden. Bende dava actim, nafaka talep ettim. Bende senin gibi onun sesini duymadan tek dakika yasayamazdim ama su an 7 ay oldu onun sesini duymayali, ve ben hala ayaktayim.
Allah yardimcimiz olsun. Insallah bunu da atlatacagiz, ve sonunda üzülen taraf onlar olacak!

seni adam yerine koymadığını nerden çıkartıyorsun. karşıdan bakınca son tavırlarınla sen onu adam yerine koymamışsın.
ne yapmalıydı insan yerine koyduğunu düşünmen için onu anlayamadım hala. ne konuşacak ki artık senle. ne demesini bekliyorsun ne derse rahat edeceksin. kendini yıpratmadan onurlu bişekilde boşan gitsin. onun canı acısın istiyorsan çirkinleştirmeden inatlaşmadan ayrıl. olayı kavgaya dökersen nefret bırakırsın arkanda ve hemen siler seni.
zaten maya tutmamış. bir senede yaşandıysa bütün bunlar bitsin bir an evvel daha iyi. sen ne kadar dik ve onurlu olursan o okadar pişman olacaktır.

Sevgili rouges, Evet dediğin gibi yıpratmadan ve yıpranmadan boşanmak istiyorum.Onun canını acıtan tek şey para olucaktır.Ben maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtım.Benim acılarımı trilyonlar hafifletmez ama belki canını para alarak acıtırım diye düşündüm.Doğrumu yaptım bilmiyorum ama o benim canımı çokkk acıttı..

canim insallah cok yakinda mutlu olan taraf, huzurlu olan taraf sen olacaksin.
Ayni seyleri bende su an yasiyorum, 1 senelik evliyim, esim beni terketti ve 7 aydir ses seda yok. Ne esimden, nede ailesinden. Bende dava actim, nafaka talep ettim. Bende senin gibi onun sesini duymadan tek dakika yasayamazdim ama su an 7 ay oldu onun sesini duymayali, ve ben hala ayaktayim.
Allah yardimcimiz olsun. Insallah bunu da atlatacagiz, ve sonunda üzülen taraf onlar olacak!

canım benim yaşadıklarımız gerçekten çok ağır.Eşin neden seni terketti sorun neydi canım?Şiddet yada ihanet varmıydı?Sende maddi manevi tazminat talep etseydin nafakanın yanında.peki davayı nezaman açtın?Tebligat karşı tarafın eline geçtimi?Geçtiyse cevapları ne oldu senin boşanma isteğine karşılık?

canım Allah yar ve yardımcın olsun. boşanmak Allah' ın en sevmediği şeytanın ise en sevdiği kötü olay imiş.ben eminim ki evliliğinin yıkılmaması için elinden geleni yapmışsındır. ama tek taraflı nereye kadar? birde dayak olayı kolay hazmedilir bir durum değil.evlilik mutlu olunursa cennet bahçelerinden bir bahçe aksi durumda cehennem çukurlarından bir çukur olurmuş. huzura ve mutluluğa kavuşman nasip olsun inşallah.

Sevgili hatres, canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet elimden gelen herşeyi yaptım bu yüzden vicdanım inanılmaz rahat.Keşke karşı tarafta yaptıklarından ötürü birazcıkta olsa pişman olsaydı.Ama nerde...Ona kalsa suçlu olan hep ben.

canım benim yaşadıklarımız gerçekten çok ağır.Eşin neden seni terketti sorun neydi canım?Şiddet yada ihanet varmıydı?Sende maddi manevi tazminat talep etseydin nafakanın yanında.peki davayı nezaman açtın?Tebligat karşı tarafın eline geçtimi?Geçtiyse cevapları ne oldu senin boşanma isteğine karşılık?

valla canim sebep su, kaybettigim bebegime agladigim icin terketti beni, daha dogrusu babami cagirdi beni almasi icin. Siddet yoktu, ihanet de sanmiyorum dicem ama artik hicbiseyden emin degilim canim. En azindan ben hissetmedim. Ben sadece nafaka talep ettim, adam bunu bile kabul etmiyor. Ilk basta kabul etmiyordu, simdi bosanmayi kabul ediyor ama tek derdi nafaka ödememek. Onunla ugrasiyorum bu ara. Tam 7 aydir avukatlarda sürünüyorum, yurtdisinda hemen dava acamiyorsun maalesef.

canım etrafımdaki konu komşu dyorki yaaa bu adam seni hiç sevmemiş istememiş değer vermemişki 1 kere bile aramadı.Ayrılmaya dünden razıymış.Bu sözler beni dahada yıpratıyor.

Sevgili hatres, canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet elimden gelen herşeyi yaptım bu yüzden vicdanım inanılmaz rahat.Keşke karşı tarafta yaptıklarından ötürü birazcıkta olsa pişman olsaydı.Ama nerde...Ona kalsa suçlu olan hep ben.

canım zaten anlaşmazlıklar en çok bu yüzden oluyor ya. karşılıklı anlayış olsaydı bu aşamaya gelmezdiniz.evlilik gerçekten zor .çünkü çok fazla feragat isteyen bir durum.en güzel anlaşan çiftlerde bile mutlaka uzlaşılmayan bir şeyler vardır .kaldı ki senin evliliğinde dayak olayı olmaya başlamış.eşinin dövmesi bile kabul edilir bir şey değilken kaynının bunu yapması çok daha çirkin bir şey.insanlar anlaşamayabilir olayları bu noktaya getirmeden ayrılmak varken böyle çirkin bir hale getirmek asla hoş karşılanmaz.onlar sana şiddet uygulamakla haklı olsalar bile kendilerini haksız durumuna düşürmüşler bence.

Back
X