• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru kişi

incirzeytin

sus, cahilliğin içinde kalsın..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
761
2.561
113
Merhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?

Merhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Önce doğru olmaya çalışmak lazım
Arkadaşlarım da bile şu 3 kritere bakarım
1 ahlak
2 akıl
3 ikisini sentezleyerek kullanabilmesi

Daha mikro bir örnek verecek olursam çoğu kişi ya yönetmek ya da yönetilmek derdinde. Kendiniz de hayatınıza alacağınız kişi de bu dertten uzak olmalı. Size sınırlar cizmemeli. Gelişiminizi desteklemeli, herkes ne gerek var derken , yapamazsın derken hayatınızda ki kişi hayallerinizi gerçekleştirmeniz için cesaretlendirmeli. Evlilik karşılıklı ruhen beslenmedir. Doğru insanla hiç tartışılmaz diye bir şey yok tartışmaları olur ama sonucu uzlaşma olur. Öyle tripler, kuslukler olmaz

İlk gördüğüm anda işte evleneceğim adam bu dedim, kalbim çarptı, mantığım devre dışı kaldı...

Desem de inanmayın 😂😂😂

Doğru kişi ne demek, biz doğru kişi miyiz, siz doğru kişi misiniz?
Ne yalan söyliyim ben dedim. Kesin bunla evlenirim yav dedim. Çünkü neden evlenmiyim dedim. 🤣 O iki takılırım diye bakmış, çok pis ketempereye getirdin beni diyo. Ulan ben naptım deli dedim. Uğraşan, çabalayan, bekleyen sensin?

Evleneceğiniz insanı hissediyorsunuz. "Budur" diyorsunuz. Ama doğru mu değil mi tartışılır. Herşey doğru olsaydı boşanma oranı bu kadar yüksek olmazdı.

Misal ben bin defa dünyaya gelsem eşimden başkasıyla evlenmek istemem, his olarak doğru insanı bulmuşum ama mantığım devreye girerse bir daha dünyaya geldiğimde gördüğüm anda yolumu değiştiririm 😀

Evleneceğiniz insanı hissediyorsunuz. "Budur" diyorsunuz. Ama doğru mu değil mi tartışılır. Herşey doğru olsaydı boşanma oranı bu kadar yüksek olmazdı.

Misal ben bin defa dünyaya gelsem eşimden başkasıyla evlenmek istemem, his olarak doğru insanı bulmuşum ama mantığım devreye girerse bir daha dünyaya geldiğimde gördüğüm anda yolumu değiştiririm 😀
Bu şey dedikleri:
Koca dediğini görmeyince özleyesin, görünce öldüresin gelir mfkfkck

Deneyerek :)
Zeki yetenekli ve yakışıklı kombinasyonundan çok ümitliydim mesela. Çok emek verdim, sevgi bir yere kadar emekmiş dedim.
Sonra Zeki sorumluluk sahibi ve ahlaklı kombinasyonunu denedim. Çok ilgi gördüm kısıtlandığımı hissettim. Sevgi kısıtlanmak değildir dedim.
Son olarak karakterli, sorumluluk sahibi ve çalışkan seçeneğini denedim. Aha dedim bu güzelmiş.
Ekleme: aslında ne istediğinize göre değil de ne istemediğinize göre buluyorsunuz ruh eşinizi.

Ben bugün evleneceğiz dediğim sevgilimden ayrıldım. Doğru kişi diyordum ama tereddütler vardı. Evlenince hep şimdiki durumdan daha kötü olursa diye düşündüm ve mutsuz oldum.

Çünkü şu an sevgiliyken, ayrılma durumu varken böyle davranıyorsa evlenirsek beni cepte görüp daha da rahat davranır dedim. Neler oldu da ayrılmadım bi anda pat diye bıçak gibi kestim bugün.

Bana kalsa doğru adam mı diye? iyi birisiydi şuydu buydu diye evet derdim ama şimdi düşünüyorum ki değilmiş...

evlenip mutsuz olmaktansa hiç evlenmem hayatımı yaşarım daha iyi. bana göre artık anlaşabilmek ve saygı varsa doğru insanı buldun demektir.

Aslında kimse bilerek yanlış bir kişiye tutulmaz..
Bu nedenle Doğru kişi yoktur ; sonradan foyasi ortaya çıkan,bastırdığı kişiliğini serbest bırakan yalancılar vardır.
evlilikler de bu yuzden biter.
Doğru kişi ile kasit : İlk tanıştığınız anda nasıl tanimissaniz geri kalan hayatı boyunca da bu duzen dahilinde devam etmesidir.
Doğru kişi budur.Durust,sevecen,yıllar geçse bile karısına aynı duygularla bakabilen.

Ne yalan söyliyim ben dedim. Kesin bunla evlenirim yav dedim. Çünkü neden evlenmiyim dedim. 🤣 O iki takılırım diye bakmış, çok pis ketempereye getirdin beni diyo. Ulan ben naptım deli dedim. Uğraşan, çabalayan, bekleyen sensin?
Bi ben dememişim heralde 😂 adam evlenme teklif ettiğinde “ben evlenilemem” demiştim. Evlenilemem neyse artık 😂😂😂

Aslında kimse bilerek yanlış bir kişiye tutulmaz..
Bu nedenle Doğru kişi yoktur ; sonradan foyasi ortaya çıkan,bastırdığı kişiliğini serbest bırakan yalancılar vardır.
evlilikler de bu yuzden biter.
Doğru kişi ile kasit : İlk tanıştığınız anda nasıl tanimissaniz geri kalan hayatı boyunca da bu duzen dahilinde devam etmesidir.
Doğru kişi budur.Durust,sevecen,yıllar geçse bile karısına aynı duygularla bakabilen.
Duygular değişebilir, bitebilir. Hiç bir evlilik ömür boyu garanti belgesi vermez. Bu karşımızdaki insanı ya da bizi kötü biri yapmaz.

bir yere gittiğimizde veya onun yanındayken ailemle gibi hissettiğimde doğru kişiyi bulduğumu anladım. henüz sevgiliyiz ama benim kriterim buydu. çocuklarımın babası olduğunu hayal edebiliyorum.

Bi ben dememişim heralde 😂 adam evlenme teklif ettiğinde “ben evlenilemem” demiştim. Evlenilemem neyse artık 😂😂😂
Birbirimizi tanıyalım dedik ailelere söyledikay içmeye çağırdı annem annesini çay içme oldu isteme haftaya da parmağımızda yüzük vardı 🤣
bu dediğim 3.5 ayda oldu 🥲

Back
X