- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.561
- 113
- Konu Sahibi incirzeytin
Merhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce doğru olmaya çalışmak lazımMerhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Bilmiyorum karambole geldi benimkiMerhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Ne yalan söyliyim ben dedim. Kesin bunla evlenirim yav dedim. Çünkü neden evlenmiyim dedim.İlk gördüğüm anda işte evleneceğim adam bu dedim, kalbim çarptı, mantığım devre dışı kaldı...
Desem de inanmayın
Doğru kişi ne demek, biz doğru kişi miyiz, siz doğru kişi misiniz?
Bu şey dedikleri:
Evleneceğiniz insanı hissediyorsunuz. "Budur" diyorsunuz. Ama doğru mu değil mi tartışılır. Herşey doğru olsaydı boşanma oranı bu kadar yüksek olmazdı.
Misal ben bin defa dünyaya gelsem eşimden başkasıyla evlenmek istemem, his olarak doğru insanı bulmuşum ama mantığım devreye girerse bir daha dünyaya geldiğimde gördüğüm anda yolumu değiştiririm![]()
Deneyerek :)Merhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Merhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Bi ben dememişim heraldeNe yalan söyliyim ben dedim. Kesin bunla evlenirim yav dedim. Çünkü neden evlenmiyim dedim.O iki takılırım diye bakmış, çok pis ketempereye getirdin beni diyo. Ulan ben naptım deli dedim. Uğraşan, çabalayan, bekleyen sensin?
Duygular değişebilir, bitebilir. Hiç bir evlilik ömür boyu garanti belgesi vermez. Bu karşımızdaki insanı ya da bizi kötü biri yapmaz.Aslında kimse bilerek yanlış bir kişiye tutulmaz..
Bu nedenle Doğru kişi yoktur ; sonradan foyasi ortaya çıkan,bastırdığı kişiliğini serbest bırakan yalancılar vardır.
evlilikler de bu yuzden biter.
Doğru kişi ile kasit : İlk tanıştığınız anda nasıl tanimissaniz geri kalan hayatı boyunca da bu duzen dahilinde devam etmesidir.
Doğru kişi budur.Durust,sevecen,yıllar geçse bile karısına aynı duygularla bakabilen.
Kendimi nasıl hazır hissetmişim ya, çok şaşırıyom kendime.Bi ben dememişim heraldeadam evlenme teklif ettiğinde “ben evlenilemem” demiştim. Evlenilemem neyse artık
![]()
Aynen öyleBu şey dedikleri:
Koca dediğini görmeyince özleyesin, görünce öldüresin gelir mfkfkck
Eşimle ilk buluşmamızda ayaklarımın yerden kesildiğini hissetmiştim ve eve gidince anneme ben bu adamla evleneceğim demiştim.Doğru ya da yanlış,evlendik işteMerhaba doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anladınız, hiç kafanızda tereddütler var mıydı?
Birbirimizi tanıyalım dedik ailelere söyledikay içmeye çağırdı annem annesini çay içme oldu isteme haftaya da parmağımızda yüzük vardıBi ben dememişim heraldeadam evlenme teklif ettiğinde “ben evlenilemem” demiştim. Evlenilemem neyse artık
![]()