Bulamıyorum çünkü kimseyi küçük ilçeye atandım kimse yok çevremde bekar kalmadı tüm arkadaşlarım evleniyor haliyle yalnızlık duygusu oluştuYaşın erken yalnız kalmazsın neden kalasın
bu devirde doğru erkeklerle nereden tanışılır nerden bulunur 25 yaşına kadar okul iş derken olmadı şimdi derin yalnızlık duygularında boğulurken buradaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum yada ömür boyu yalnız olma fikrine alışmalı mıyım çalıştığım yer küçük ilçe erkeklerin hepsi evli
Hiç sevilmedim ben bi çiçek almadımYani 33 yaşındayım hala bulamadım
25 te beceremeyen sonra daha beter olmaz mıSürekli birini bulayim diye dusunuyorsaniz ondan denk gelmiyordur, nasipte varsa cikar karsiniza, akışına bırakabilirsiniz daha yaşınız 25mis ya...
O iyi insanlar güzel atlara binip çekip gittiler.bu devirde doğru erkeklerle nereden tanışılır nerden bulunur 25 yaşına kadar okul iş derken olmadı şimdi derin yalnızlık duygularında boğulurken buradaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum yada ömür boyu yalnız olma fikrine alışmalı mıyım çalıştığım yer küçük ilçe erkeklerin hepsi evli
Bulan buldu Bizede seyretmesi kaldıO iyi insanlar güzel atlara binip çekip gittiler.
Demirin tuncuna insanın piçine kaldık
Ordan yazanlar Abaza erkekler oluyor genelde banasosyal medyadan ekleyen yazan olmuyor mu? benim şimdiki nişanlım bana zamanında LinkedInden yazmıştıbiraz da aramak lazım sanırım.
Aşk öyle araninca bulunan bir şey değil nasip olunca o seni bulur. Ne demişler kismet olunca gelir hint'ten, yemen'den kısmet olmayınca ne gelir elden.Bulan buldu Bizede seyretmesi kaldı
Bu kadar bulan arayan nasıl yapıyorAşk öyle araninca bulunan bir şey değil nasip olunca o seni bulur. Ne demişler kismet olunca gelir hint'ten, yemen'den kısmet olmayınca ne gelir elden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?