Doğru kişiler nerde

Masmavi85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
434
216
103
44
bu devirde doğru erkeklerle nereden tanışılır nerden bulunur 25 yaşına kadar okul iş derken olmadı şimdi derin yalnızlık duygularında boğulurken buradaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum yada ömür boyu yalnız olma fikrine alışmalı mıyım çalıştığım yer küçük ilçe erkeklerin hepsi evli

Abartma Allah aşkına. Yaşında ne var?
Erkeklere karşıda böyle dramatiksen tabi kaçarlar

Doğru herkes için tek değil ki.
Mesela fazla bağlanan ve terk edilme korkuları olan biri narsistik özellikleri olan erkekleri doğru kabul edebilir. Gece hayatına bayılan biri yine kendi gibi birini doğru görebilir.
Elektriğinizin uyduğu ve karşılıklı ilgi duyduğunuz kişi o anın doğrusudur. İlerisini zaten kimse bilemez. Çevreniz darsa o konuda ne yapılır bilmiyorum. Gezilere falan katılın diyeceğim de zor yani. Küçük ilçedeyseniz kadınlarla arkadaşlık kurun onların eşlerinin arkadaşları falan vardır tanıştırırlar biriyle.

O iyi insanlar güzel atlara binip çekip gittiler.
Demirin tuncuna insanın piçine kaldık

Yani genelde millet lisede üniversitede buluyor
Bi de küçük ilçeye yeni atanınca oraya önceden gelen memur polis öğretmen falan talip oluyor
Yok mu sizin ilçede?

Her arayan bulmaz ama bulanlar arayanlardır diye bir söz var. 32 den bildiriyorum ben de daha bulmadım. Umarım gerçekten doğru kişiyi bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…