Doğru mu yanlış mı

Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Dipnot : adımı biliyor. Ben tepki gösterince anlamadığım bir şekilde böyle bir yalan söyledi

Sanal flört mü yaşıyorsunuz ? Adamla hiç yüz yüze görüşüp, konuşmuş muydunuz ?

İşin garibi tekrar sosyal medyadan mesaj attı yine aynı yalan 😂😂neyse engelledim ahahahshshshs neden ben nedennn
Bence isim sorması bir anlık kızı görüp heyecanlanmasından dolayı olabilir. O an bir tabir vardır ya "fazla yükselmek" diye. O şekilde olmuştur. Pat diye sormuştur. Sonra engel yiyince mecburen gönül alması lazım. Eee "senin adını sormayacaktım kusura bakma" derse yaptığı iğrençliği kabul etmiş olacak. Sizi kaybetmemek içinde mecburen aynı yalandan devam edip, sağdan girip soldan çıkıp bir şekilde gönül almaya çalışacaktı. Hem hata kabul etmeyen hem gözü fıldır fıldır biri. Yani bence ucuz kurtulmuşsunuz. Flörtken rengini belli etmiş. Bence neden bu kadar şanslısınız nedeenn :D

Herkese hayırlı bayramlar. kız arkadaşlarımla fotoğraf attigimda erkek arkadaşlarım hemen bu kızlarla bizî tanıştırsana diyorlar .bu durum sinirimi bozuyor.cünkü hoş değil tanımadıkları insanların özel bilgilerini istemek.dün bardağı taşıran son damla ise flörtümün en yakın kız arkadaşımla fotoğrafımın altına bu kızın adı ne demesi.normalde kıskanç değilim ama hoş değildi yaptığı. Zaten flörtten sevgili olsak kız arkadaşımı tanıştırırım. Engelledim flörtü. Bu arada tepkimi koyunca yalan söyledi ben senin ismini merak edip sana övgü edecektim dedi.sizce iyi yapmış mıyım?
Dipnot : adımı biliyor. Ben tepki gösterince anlamadığım bir şekilde böyle bir yalan söyledi
İyi yapmışsın şimdiden böyleyse sevgili olunca baş edilmezdi..

Yani bu kadar salak olabilir mi bi insan bilemedim. Espiri anlamında yazmış olabilir mi oo kimmiş bu kız çok güzelmiş anlamında. Hani sana yürüyormuş gibi. Çok mu iyi niyetliyim.

Yani bu kadar salak olabilir mi bi insan bilemedim. Espiri anlamında yazmış olabilir mi oo kimmiş bu kız çok güzelmiş anlamında. Hani sana yürüyormuş gibi. Çok mu iyi niyetliyim.
Yok yok bir de gece yarısı bu mesajı attı azgınlık başına vurmuş

Bu erkekler azınca beynini mi kaybediyor anlamadım ki. Flörtüne başka kız sormak nedir abi? iyi kurtulmuşsun. çok şanslısın.

Back
X