- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
Ben 29 yasindayim ,calisiyorum.Turizm tur,otel satis falan.5yildir.Erkekler yonunden baya sanssizim.Ofisimiz cadde uzerinde dolayisiyla gelenimiz gidenimiz cok oluyor.isim baya stresli ve yorucu.Gecen gun ofiste tek basinaydim.2tane beyefendi iceri girdi biri 60 yaslarinda digeri 35-37 yaslarinda iste bu genc olani acikcasi cok begendim.60 yaslarinda olana ucak bileti kestim .Digeri surekli laf acip konusmaya calisiyodu.Ornegin Bodruma bilet kesiyordum(.Sahte adimMelis olsun) surekli ordan bahsetmeye basladi''Melis hic Bodrum'u sevmiyor sanirim ''falan.Sonra bana otel sordu .BIzim patron telefon parasini borcundan kesildikten sonra oder,interneti de en ucuzundan alir.Dolasiyla o beyefendi sorunca cevap verediminternet calismiyordu''.Siz telefonuzu verin ben sizi ararim''dedim.O an simsek cakti beynimde:) hazir telefon kesikken kendi cebimden aradim.O kisi de degerlendirip bana geri donecegini soyledi.Ismimle hitap ediyordu.Bana 2gun sonra yazdi.Yani dun aks
am biraz kendimi geri cekip konustum.SIze sorum iyi mi yapmisim yanlis mi yapmisim arayarak?
am biraz kendimi geri cekip konustum.SIze sorum iyi mi yapmisim yanlis mi yapmisim arayarak?