doğru mu yaptım , keşke mi ?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Bugün iş için bir kuruma cv bırakmaya gittim . Tam da müdürle karşılaştık . Başvuru için geldim dedim . CV verdim .İnceledi . Aynı okuldan mezun olduğumuzu belirtti.
Yani o şekilde kısa konuşma geçti .
Değerlendirmeye alacağız dedi.

En son çay ister misin? diye sordu . Ben kibarca teşekkür ederim işim var dedim . Gerçekten de vardı da .
Biraz da çekindim açıkçası ...

Aslında çay içmek kendimi tanıtmak açısından bir fırsat olabililirmiydi ki ...pişman oldum gibi ..
Bilmiyorum böyle olması gerekiyormuş ..
Artık hevesim kalmadı bir şeye .. üzerine düştükçe olmuyor sanki Ne kadar dikkat etsem olmuyor sanki ..
Hele en son ki hayal kırıklığından sonra hevesim kalmadı sanki ..
Ama bazen diyorum biraz da rahat olabilsem daha girişken.. Sonra keşkeler .. Kaçırılan fırsatlar ...

Bugün iş için bir kuruma cv bırakmaya gittim . Tam da müdürle karşılaştık . Başvuru için geldim dedim . CV verdim .İnceledi . Aynı okuldan mezun olduğumuzu belirtti.
Yani o şekilde kısa konuşma geçti .
Değerlendirmeye alacağız dedi.

En son çay ister misin? diye sordu . Ben kibarca teşekkür ederim işim var dedim . Gerçekten de vardı da .
Biraz da çekindim açıkçası ...

Aslında çay içmek kendimi tanıtmak açısından bir fırsat olabililirmiydi ki ...pişman oldum gibi ..
Bilmiyorum böyle olması gerekiyormuş ..
Artık hevesim kalmadı bir şeye .. üzerine düştükçe olmuyor sanki Ne kadar dikkat etsem olmuyor sanki ..
Hele en son ki hayal kırıklığından sonra hevesim kalmadı sanki ..
Ama bazen diyorum biraz da rahat olabilsem daha girişken.. Sonra keşkeler .. Kaçırılan fırsatlar ...

cnm sıkma canını, nasibinde varsa yel getirir, sel getirir, el getirir,
nasibinde yoksa yel götürür, sel götürür, el götürür
hakkında hayırlı ise olur inşallah =)

Back