dogru mu yaptim yanlis mi :(( cok uzgunum

vufu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
37
2
13
Balıkesir
Merhaba kizlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Iki ay once fecebooktan arkdas olduk. Lisede bana asik olan, ama benim o zamanlar kabul etmedigim biriydi. Ilk baslarda tanıyamadım. Konustukca hatirladim. Aslinda o zamanlar da hoslanmistim ama benden iki sinif kucuk oldugu icin kabul etmememistim. Cok guzel mesajlasmaya başladık whatsapptan. O kadar kafalarimiz uyuyordu ki bi mucizeyle karsilastigimi dusundum. Bir ay boyle surdu. Bu sure icicnde telefonla hic konusmadik buyu bozulmasin, gorustugumuzde surpriz olsun diye. Bir an once birbirimizi gormek istedik. Benim sartlarim (izin) o an daha uygun oldugu icin ben onun yasadigi sehre gittim. Ilk gun anlayamadim o heyecanla ama karsimda cok rahat duygusuz bi insanla karsilastim. Bana hep sarildi, gezdirdi ama benim mesajlarda tahmin ettigim o romantik adam yoktu. Bunu soyledim ama sasirdi. sana nasil hissettiremedim diye. Sevgiliyiz artik biz birlikteyiz dedi. Iki gun kaldim son gunumuz cok guzeldi. Dondukten sonra eskisi kadar sık olmasa da mslasmalar aramalar devam etti. Fakat sadece bir iliski yurutmek icin. O kadar rahat ki. Surpriz bi aramasi, mesaji ne bileyim beni gercekten istedigini belli edecek bi hareketini goremedim hissedemedim. Iki kere soyledim ilgisizligini. Ama konusurken cok iyi soguk degil. Ikisinde de ben yeteri kadar yapıyorum ama daha cok istiyorsan dikkat ederim hayatim dedi. Bekledim iki gun duzeldi sonra yine ayni. O uyurken aramis oluyorum. Uyaniyor ve bana cok sonra donuyor. Bir gun tmm bu adamin huyu boyle beni seviyor diyorum, bi gun ilgisizliginden icim daraliyor. Artik dayanamadim ve daha fazla uyari yapmamak icin ben bu iliskyi bitirmek istiyorum yazdim. Gun boyu bir kere konusmustuk onu da ben aramistim. O da bana tamam nasil istersen yazmis. Sormak yok, arkasini aramak yok :( simdi sizce ben dogru mu yaptim yanlis mi? beklesemiydim. Iki gun oldu. Ayrilmasaydim bugun yanima gelecekti. Ama ben onun gelmesini beklemeden bitirdim pat dıye. Korktum sebeplerini soylemeye. O da sormadi zaten. Ne dusunmeliyim bu durumda? Beni umursamadi mi ? Ben dogru mu yaptim lutfen bana yol gosterin :(

Üzme kendini, doğru olanı yapmışsın. Eğer isterse o koşsun peşinden sen elinden geleni yapmşsın sonuçta.

Bence dogru olanı yapmıssın boswer yol ver gitsin ...

Merhaba kizlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Iki ay once fecebooktan arkdas olduk. Lisede bana asik olan, ama benim o zamanlar kabul etmedigim biriydi. Ilk baslarda tanıyamadım. Konustukca hatirladim. Aslinda o zamanlar da hoslanmistim ama benden iki sinif kucuk oldugu icin kabul etmememistim. Cok guzel mesajlasmaya başladık whatsapptan. O kadar kafalarimiz uyuyordu ki bi mucizeyle karsilastigimi dusundum. Bir ay boyle surdu. Bu sure icicnde telefonla hic konusmadik buyu bozulmasin, gorustugumuzde surpriz olsun diye. Bir an once birbirimizi gormek istedik. Benim sartlarim (izin) o an daha uygun oldugu icin ben onun yasadigi sehre gittim. Ilk gun anlayamadim o heyecanla ama karsimda cok rahat duygusuz bi insanla karsilastim. Bana hep sarildi, gezdirdi ama benim mesajlarda tahmin ettigim o romantik adam yoktu. Bunu soyledim ama sasirdi. sana nasil hissettiremedim diye. Sevgiliyiz artik biz birlikteyiz dedi. Iki gun kaldim son gunumuz cok guzeldi. Dondukten sonra eskisi kadar sık olmasa da mslasmalar aramalar devam etti. Fakat sadece bir iliski yurutmek icin. O kadar rahat ki. Surpriz bi aramasi, mesaji ne bileyim beni gercekten istedigini belli edecek bi hareketini goremedim hissedemedim. Iki kere soyledim ilgisizligini. Ama konusurken cok iyi soguk degil. Ikisinde de ben yeteri kadar yapıyorum ama daha cok istiyorsan dikkat ederim hayatim dedi. Bekledim iki gun duzeldi sonra yine ayni. O uyurken aramis oluyorum. Uyaniyor ve bana cok sonra donuyor. Bir gun tmm bu adamin huyu boyle beni seviyor diyorum, bi gun ilgisizliginden icim daraliyor. Artik dayanamadim ve daha fazla uyari yapmamak icin ben bu iliskyi bitirmek istiyorum yazdim. Gun boyu bir kere konusmustuk onu da ben aramistim. O da bana tamam nasil istersen yazmis. Sormak yok, arkasini aramak yok :KK43: simdi sizce ben dogru mu yaptim yanlis mi? beklesemiydim. Iki gun oldu. Ayrilmasaydim bugun yanima gelecekti. Ama ben onun gelmesini beklemeden bitirdim pat dıye. Korktum sebeplerini soylemeye. O da sormadi zaten. Ne dusunmeliyim bu durumda? Beni umursamadi mi ? Ben dogru mu yaptim lutfen bana yol gosterin :KK43:
doğru olanı yapmışsın..

Merhaba kizlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Iki ay once fecebooktan arkdas olduk. Lisede bana asik olan, ama benim o zamanlar kabul etmedigim biriydi. Ilk baslarda tanıyamadım. Konustukca hatirladim. Aslinda o zamanlar da hoslanmistim ama benden iki sinif kucuk oldugu icin kabul etmememistim. Cok guzel mesajlasmaya başladık whatsapptan. O kadar kafalarimiz uyuyordu ki bi mucizeyle karsilastigimi dusundum. Bir ay boyle surdu. Bu sure icicnde telefonla hic konusmadik buyu bozulmasin, gorustugumuzde surpriz olsun diye. Bir an once birbirimizi gormek istedik. Benim sartlarim (izin) o an daha uygun oldugu icin ben onun yasadigi sehre gittim. Ilk gun anlayamadim o heyecanla ama karsimda cok rahat duygusuz bi insanla karsilastim. Bana hep sarildi, gezdirdi ama benim mesajlarda tahmin ettigim o romantik adam yoktu. Bunu soyledim ama sasirdi. sana nasil hissettiremedim diye. Sevgiliyiz artik biz birlikteyiz dedi. Iki gun kaldim son gunumuz cok guzeldi. Dondukten sonra eskisi kadar sık olmasa da mslasmalar aramalar devam etti. Fakat sadece bir iliski yurutmek icin. O kadar rahat ki. Surpriz bi aramasi, mesaji ne bileyim beni gercekten istedigini belli edecek bi hareketini goremedim hissedemedim. Iki kere soyledim ilgisizligini. Ama konusurken cok iyi soguk degil. Ikisinde de ben yeteri kadar yapıyorum ama daha cok istiyorsan dikkat ederim hayatim dedi. Bekledim iki gun duzeldi sonra yine ayni. O uyurken aramis oluyorum. Uyaniyor ve bana cok sonra donuyor. Bir gun tmm bu adamin huyu boyle beni seviyor diyorum, bi gun ilgisizliginden icim daraliyor. Artik dayanamadim ve daha fazla uyari yapmamak icin ben bu iliskyi bitirmek istiyorum yazdim. Gun boyu bir kere konusmustuk onu da ben aramistim. O da bana tamam nasil istersen yazmis. Sormak yok, arkasini aramak yok :KK43: simdi sizce ben dogru mu yaptim yanlis mi? beklesemiydim. Iki gun oldu. Ayrilmasaydim bugun yanima gelecekti. Ama ben onun gelmesini beklemeden bitirdim pat dıye. Korktum sebeplerini soylemeye. O da sormadi zaten. Ne dusunmeliyim bu durumda? Beni umursamadi mi ? Ben dogru mu yaptim lutfen bana yol gosterin :KK43:

seninle ilgilenseydi ayrılmayı kabul etmezdi. bunu söylediğim için üzgünüm ama ben şuna inanıyorum bir erkek arayıp sormuyorsa ilgilenmiyordur. erkeklerin avcı güdüleri var. ilgilenen erkek elinden kaçırmamak için üzerine düşer. tabi sevgili olduktan sonra bir miktar rahatlar ama ben bitirmek istiyorum dediğinde bu kadar rahat kabul etmesi normal değil.

kesinlikle ayrılmayı isteyerek doğru olanı yapmışsın.

Her saniye tabiri caizse " yalakalik " yapan erkekleri hic sevmem.
Yani bunada gerek yok bence , cocuk icinden nasil geliyorsa oyle davraniyor belki huyu oyledir ..

Bende baslarda asla oyle fazla ilgi gosteremem , ki kaldiki sizin iliskide daha yeni hemde cok yeni ..
Beklentilerin cok fazla olmus , bence yanlis yapmissin.
Ama bitirdikten sonra aramadigi icin acaba diyosun.
Aramis olsa ustune dusse yine bitirecektin.

en isabetli karar olmayacak işmiş
ilgisiz erkek normal değildr

Iliskinin ilk zamanlarindada bu kadar ilgisizlik olmaz bence sen eskiden kabul etmediin icin seni gozunde cok buyuttu ve simdide elde edince caziben kalmadi bu yuzden sana zaten bence sevgiyle deil elde etme cabasiyla yaklasiyordu

Seni önemseseydi , en azından nedenini sorardı..
Gayet açık olduğumu düşünüyorum..

Bir erkeğe sürekli benimle ilgilenmiyorsun denmez. Beni daha çok ara baskısı yapılmaz. Burda yapıyorsunuz hatayı bence kızlar. Sesini duymak istiyorsan ararsın, mesaj atmak istiyorsan ararsın. Ama telefonun başında bugün 5 mesaj attı benimle ilgilenmiyo, bugün 3 kez aradı beni seviyooo diye çetele tutulmaz.

Sizin zaten ilişkiniz başlayamamış pek ama sizin konunuz üzerinden yazayım dedim bunları.

Iliskinin ilk zamanlarindada bu kadar ilgisizlik olmaz bence sen eskiden kabul etmediin icin seni gozunde cok buyuttu ve simdide elde edince caziben kalmadi bu yuzden sana zaten bence sevgiyle deil elde etme cabasiyla yaklasiyordu
Sanirim evet haklısıniz tesekkur ederim yorumunuz icin

Bazı insanlar devamlı konuşmayı sevmez.
Ben de devamlı mesajlaşmayı, çok sık aranmayı sevmem mesela. Yapmam da. Yapı meselesi, bu yapıda olan birine devamlı ilgilenmiyorsun, aramıyorsun derseniz bıktırırsınız kendinizden. Ben benimle ilgilenen (ve benim de hoşlandığım) adamın telefonlarını kasıtlı açmadığımı bilirim günde beş kere arayınca.

Bir erkeğe sürekli benimle ilgilenmiyorsun denmez. Beni daha çok ara baskısı yapılmaz. Burda yapıyorsunuz hatayı bence kızlar. Sesini duymak istiyorsan ararsın, mesaj atmak istiyorsan ararsın. Ama telefonun başında bugün 5 mesaj attı benimle ilgilenmiyo, bugün 3 kez aradı beni seviyooo diye çetele tutulmaz.

Sizin zaten ilişkiniz başlayamamış pek ama sizin konunuz üzerinden yazayım dedim bunları.

Sen yanlışı başta yapmışsın. Onun yanına gidipte 2 gün kalmak nedir?
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Arkanı dönüp bakma.

Ben surekli arayip sitem etmedim ki tam tersi. Bir iliskide neler yapilmasi gerekliyse onu yaptim. Aramaksa aramak mesaj sa mesaj ama onda ayni ilgiyi goremedim. Pek cok kadinin yapamadigini yaptim ve sesizce bitirdim

bence doğru karar vermişsin, yürüceğini sanmıyorum bu yazdıklarından

Back
X