Merhaba kizlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Iki ay once fecebooktan arkdas olduk. Lisede bana asik olan, ama benim o zamanlar kabul etmedigim biriydi. Ilk baslarda tanıyamadım. Konustukca hatirladim. Aslinda o zamanlar da hoslanmistim ama benden iki sinif kucuk oldugu icin kabul etmememistim. Cok guzel mesajlasmaya başladık whatsapptan. O kadar kafalarimiz uyuyordu ki bi mucizeyle karsilastigimi dusundum. Bir ay boyle surdu. Bu sure icicnde telefonla hic konusmadik buyu bozulmasin, gorustugumuzde surpriz olsun diye. Bir an once birbirimizi gormek istedik. Benim sartlarim (izin) o an daha uygun oldugu icin ben onun yasadigi sehre gittim. Ilk gun anlayamadim o heyecanla ama karsimda cok rahat duygusuz bi insanla karsilastim. Bana hep sarildi, gezdirdi ama benim mesajlarda tahmin ettigim o romantik adam yoktu. Bunu soyledim ama sasirdi. sana nasil hissettiremedim diye. Sevgiliyiz artik biz birlikteyiz dedi. Iki gun kaldim son gunumuz cok guzeldi. Dondukten sonra eskisi kadar sık olmasa da mslasmalar aramalar devam etti. Fakat sadece bir iliski yurutmek icin. O kadar rahat ki. Surpriz bi aramasi, mesaji ne bileyim beni gercekten istedigini belli edecek bi hareketini goremedim hissedemedim. Iki kere soyledim ilgisizligini. Ama konusurken cok iyi soguk degil. Ikisinde de ben yeteri kadar yapıyorum ama daha cok istiyorsan dikkat ederim hayatim dedi. Bekledim iki gun duzeldi sonra yine ayni. O uyurken aramis oluyorum. Uyaniyor ve bana cok sonra donuyor. Bir gun tmm bu adamin huyu boyle beni seviyor diyorum, bi gun ilgisizliginden icim daraliyor. Artik dayanamadim ve daha fazla uyari yapmamak icin ben bu iliskyi bitirmek istiyorum yazdim. Gun boyu bir kere konusmustuk onu da ben aramistim. O da bana tamam nasil istersen yazmis. Sormak yok, arkasini aramak yok
simdi sizce ben dogru mu yaptim yanlis mi? beklesemiydim. Iki gun oldu. Ayrilmasaydim bugun yanima gelecekti. Ama ben onun gelmesini beklemeden bitirdim pat dıye. Korktum sebeplerini soylemeye. O da sormadi zaten. Ne dusunmeliyim bu durumda? Beni umursamadi mi ? Ben dogru mu yaptim lutfen bana yol gosterin