Doğru mu yaptım, yardım edin kızlar.

yani bunu yazmak istemiyorum...
gercekten istemiyorum ama esiniz flort doneminde de evliliginizin ilk aylarinda da aldatmis.
gorusuyorlarmis cunku...
iyi yaptiniz ya da kotu yaptiniz diyemem cunku ortada daha dogmamis bir bebek varmis bu sekilde karar vermek durumunda kalmis olabilirsiniz.
esinizinin bu durumuna gelecekte neler olur bilinmez insanoglu o kadar karmasik ki...
umarim boyle devam edersiniz ve umarim esinizin gecmisteki yanlislarini burnundan getirmissinizdir. insallah hatasini anlamistir ve bu durumu tekrarlamaz.

Son düzenleme:
bebek aldırılamayacak duruma gelince söyledim hamileliğimi.eşimde bunun farkında. çünkü herşee rağmen seviyordum onu. aslında bir şekilde evliliğimi kurtarmak için yaptım. çocuk evliliği kuratrır derler ya. şimdilik öyle. hiç bir sorunumuz yok. ama ben tabi herşeyden emin değilim. yani kafamda hep soru işaretleri var. bu hayata sadece seninle ve bebeğimle devam etmek istiyorum deyince güvendim. inşallah böyle gider.

Benim asla yapmayacağım birşeyi yapmışsınız...
Ben de eşime tapıyorum adeta ama başkasını unutamıyorsa yolu açık olsun...
Hiç bunun için bir de çocuk yapıp hayatımı cehenneme çevirmem...
Umarım eşiniz şuanki gibi size karşı iyi olmaya devam eder...
Bana göre kızı unuttuğundan değil bebek için vazgeçmiş kararından...

Hayatınızda oynanabilecek en büyük kumarı oynamışssınız ve kazanmış gibi de gözüküyorsunuz.
İleri de ne olacak diye endişelenmektense madem herşey yolunda ve mutlusunuz, bırakın gelecekte ne olacağını yaşadığınız günün kıymetini bilerek yaşayın.
İyi veya kötü ileride ne olacağını yaşayarak zaten göreceksiniz.

Hmm bu arada başlıkta doğrumu yaptım demişsiniz.
Bence kesinlikle çok büyük bir hata yapmışsınız ama Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki tam tersi bi durumda kalmamışsınız.
Tam tersini şöyle bi düşünün bakalım o zaman ayrılığı kaldırabilecekmiydiniz.
O size çocuk doğur eşini kendine bağla diyenlerin hangisi yanınızda olacaktı acaba.

merhabalar. forumu epeydir takip ediyorum. bende içimi dökeyim istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 2 senelik bir flöörtten sonra evlendik. bu sırada herşeyi paylaştık diyebilirim. evliliğimizin daha ilk aylarında eşim eski sevgilisini unutamadığını bana açık açık söyledi. hatta görüşüyorlardı bile. ayrılmaya karar verdik.bu arada hamile kaldım.eşimden sakladım bu durumu. 2.5 aylıkken söyledim.eşim benimle ilgilenmeye başladı. artık hayatını sadece benimle devam ettirmek istediğini söyledi. doğurdum bebeğimi. şimdilik bir sorun yok. eşimde sanırım unuttu eski aşkını. doğrumu yaptım sizce. bu böyle devam edermi..:

olan olmuş biten bitmiş artık mutlu olmaya ve mutlu etmeye bakın...

bi süre böle devam et.bundan sonraki davrranışları sana olan hareketleri belirler cnm..
belkide evliliğin ilk zamanlarında alışamamış olabilir ve böle bi düşünceye kapılmış olabilir.. zaman gerekecek biraz.

merhabalar. forumu epeydir takip ediyorum. bende içimi dökeyim istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 2 senelik bir flöörtten sonra evlendik. bu sırada herşeyi paylaştık diyebilirim. evliliğimizin daha ilk aylarında eşim eski sevgilisini unutamadığını bana açık açık söyledi. hatta görüşüyorlardı bile. ayrılmaya karar verdik.bu arada hamile kaldım.eşimden sakladım bu durumu. 2.5 aylıkken söyledim.eşim benimle ilgilenmeye başladı. artık hayatını sadece benimle devam ettirmek istediğini söyledi. doğurdum bebeğimi. şimdilik bir sorun yok. eşimde sanırım unuttu eski aşkını. doğrumu yaptım sizce. bu böyle devam edermi..:

bu nasıl iş. Allah'ım sen koru!!! bu karakterdeki erkeğe nasıl güveneceksin ki? zaten çok mutlu olsan konu açmazdın. olmazsa bi çocuk daha yapar iyice bağlarsın. yazık değil mi o çocuğa?

Doğrumu yaptım diye sormakta biraz geç kalmışsın arkadaşım.

Ben bu riske girmezdim zavallı bir bebeği buna alet etmezdim sanırım.

Ama olan olmuş ve şuan mutluyum diyosun ALLAH dahada mutlu etsin birdaha o günleri yaşatmasın inşallah .

Ama şu bir gerçekki aynı şeyler tekrarlanırsa bunda seninde suçun olacak.

hayir bize ne soruluyo onu anlamadim cocuk dogmus bitmis muneccim gibi ileride nolacagini mi tahmin edelim yani tovbe tovbe ya

bence doğru yapmamışsın ama artık geç..ilerde ne olacağını düşünüp durma huzurunu bozma anı yaşa bence artık...

Esiniz bebegi duyunca size dönmüs,aradan zaman gecmis cocuk dogmus ama sizin kafanizda hala soru isaretleri var siz bile hala emin olamiyorsunuz.Arada baska bir kadinin varligi konu simdilik kapanmis olsada aklinizdan hic cikmiycak ,esinizin her uzaklasmasinda acabami? diye kendinizi yiyceksiniz,sürekli diken üstünde olcaksiniz aci ama gercek bu sizde bunlari bilerek göze alarak cocuk yapmissiniz.

Cocuk evliligi kurtarmaz yazikki esler arasindaki soruna kücücük bedeniyle ortak olur,Cocuk ancak güzel giden bir evliligi taclandirir... simdi mutluyuz diyosunuz umarim mutlulugunuz devam eder ama bile bile lades dediyseniz kuruntularla yasamayida ögrenceksiniz:68:

arkadaşlar belkide olumlu şeyler duyarak kendimi rahatlatmak istiyorum. tabiki ileride ne olacağı bilinemez. bir derdim var diyerek sizlerle paylaştım.

böyle bir şeyi yaşayan sadece kendim sanırdım. şanslısınız herşey yoluna girmiş. şükredin ve tadını çıkarın. allah ağzınızın tadını bozmasın.

böyle bir şeyi yaşayan sadece kendim sanırdım. şanslısınız herşey yoluna girmiş. şükredin ve tadını çıkarın. allah ağzınızın tadını bozmasın.

allah kimseye yaşatmasın. bebeğim bana güç veriyor. her ne kadar eşim artık sadece sen ve kızımız benim için önemlisiniz desede, kadınlık duygularrı zaman zaman beni rahatsız ediyor.

Doğru yapıp yapmadığınızı sorgulamaktan vazgeçin ve evliliğinize dört elle sarılın bence. Çünkü, eşiniz de geçmişi bırakarak size ve bebeğinize sahip çıkmış.

Size duygusal anlamda bu tarz birşey hissettirmiyorsa eşiniz,
geriye dönüp dönüp bakmanın anlamı yok bence.
Bir eksiklik mi hissediyorsunuz?
Herşey yolundaysa yaşamaya bakın, çok sorgulanacak bir durum yok bence.

Back
X