Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya cok dobra geldın bana cok severım dobra ınsanları ondan sordum oyle meraktan
bebek aldırılamayacak duruma gelince söyledim hamileliğimi.eşimde bunun farkında. çünkü herşee rağmen seviyordum onu. aslında bir şekilde evliliğimi kurtarmak için yaptım. çocuk evliliği kuratrır derler ya. şimdilik öyle. hiç bir sorunumuz yok. ama ben tabi herşeyden emin değilim. yani kafamda hep soru işaretleri var. bu hayata sadece seninle ve bebeğimle devam etmek istiyorum deyince güvendim. inşallah böyle gider.
merhabalar. forumu epeydir takip ediyorum. bende içimi dökeyim istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 2 senelik bir flöörtten sonra evlendik. bu sırada herşeyi paylaştık diyebilirim. evliliğimizin daha ilk aylarında eşim eski sevgilisini unutamadığını bana açık açık söyledi. hatta görüşüyorlardı bile. ayrılmaya karar verdik.bu arada hamile kaldım.eşimden sakladım bu durumu. 2.5 aylıkken söyledim.eşim benimle ilgilenmeye başladı. artık hayatını sadece benimle devam ettirmek istediğini söyledi. doğurdum bebeğimi. şimdilik bir sorun yok. eşimde sanırım unuttu eski aşkını. doğrumu yaptım sizce. bu böyle devam edermi..:
merhabalar. forumu epeydir takip ediyorum. bende içimi dökeyim istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. 2 senelik bir flöörtten sonra evlendik. bu sırada herşeyi paylaştık diyebilirim. evliliğimizin daha ilk aylarında eşim eski sevgilisini unutamadığını bana açık açık söyledi. hatta görüşüyorlardı bile. ayrılmaya karar verdik.bu arada hamile kaldım.eşimden sakladım bu durumu. 2.5 aylıkken söyledim.eşim benimle ilgilenmeye başladı. artık hayatını sadece benimle devam ettirmek istediğini söyledi. doğurdum bebeğimi. şimdilik bir sorun yok. eşimde sanırım unuttu eski aşkını. doğrumu yaptım sizce. bu böyle devam edermi..:
hayir bize ne soruluyo onu anlamadim cocuk dogmus bitmis muneccim gibi ileride nolacagini mi tahmin edelim yani tovbe tovbe ya
böyle bir şeyi yaşayan sadece kendim sanırdım. şanslısınız herşey yoluna girmiş. şükredin ve tadını çıkarın. allah ağzınızın tadını bozmasın.