- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Herkese merhaba, bir süredir beraberlik yasadigim biri var. Gecen kavga ettik kavganin konusunu söyleyim. Ben ona bir arkadasim ve esi arasinda gecen tartismanin konusunu söyledim sen ne düsünüyorsun diye. O da bence adam kadin sevmiyor zaten kadin yaslandi gibi bir laf etti. Ben de bu senin kendi hislerin galiba falan dedim neyse o bir sey dedi ben bir sey baya tartistik sonra. Sana cok kirildim cünkü senle acik acik konusamiyorum her seyi yanlis anliyorsun dedi. Aramizda öyle bir kirginlik oldu. Ben de belkide cok görüstügümüz icin cok kavga ediyoruzdur dedim. O da o zaman bu haftasonu görüsmeyelim dedi. Ben de gururumdan tamam sen nasil istersen dedim. Bugün bana mesaj yazmis normalde bugün görüscektik bugün görüsüyoruz degil mi yazmis ve haftasonunu ayri geciriyoruz degil mi yazmis(normalde her hafta sonu görüsüyoruz) ben de buna bozuldum. Bugünde görüsmeyelim yazdim, sonra aradi beni neden dedi bende gecen kavgada cok kirildim biraz düsünmek istiyorum dedim. O da peki dedi sadece. Yakinda görüsürüz dedik ve kapattik. O da bozuldu ben de. Simdi bir belirsizlik olustu aramizda ben düsüncem dedigim icin ve bu beni cok üzüyor ama lafimida yemek istemiyorum. Yani aslinda ona demeliydim ki bana haftasonu görüsmeyelim demek yerine o zaman birbirimizi kirmayalim kavga etmeyelim demeliydin ama sanki onla görüsmeye can atiyormusum gibi olmasin diye tamam görüsmeyelim dedim. Sizce ne yapmaliyim?