Dogru mudur?

Rainyy benim yorumlara beğenmemeyi basacağına sanal hayata engeli basıp gerçek hayata adım atsan ne güzel olur kardeşim bir bilsen 😆

Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)

Eklentiler

• Screenshot_20220821-214509_WhatsMock.webp
    Screenshot_20220821-214509_WhatsMock.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20220821-215623_WhatsMock.webp
    Screenshot_20220821-215623_WhatsMock.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 62
Olası konuşma: (not: resimdeki kişi tutuklanmış bir sahte polismiş o yüzden resmini rahatlıkla kullandım)

Eki Görüntüle 3116976
Eki Görüntüle 3116977
Allah'ım tipine mi gülsem silahın resmini çekip atmasına mı gülsem orda mısın resim at demesine mi bilemedim hepsi birbirinden ilginç :KK70: Hayır başta belliymiş sahte olduğu artık şu sosyal medyanın sahte kişilerine kurban gitmek yerine uzak mı dursanız crazy girl? :KK70:

Allah'ım tipine mi gülsem silahın resmini çekip atmasına mı gülsem orda mısın resim at demesine mi bilemedim hepsi birbirinden ilginç :KK70: Hayır başta belliymiş sahte olduğu artık şu sosyal medyanın sahte kişilerine kurban gitmek yerine uzak mı dursanız crazy girl? :KK70:
Gerçek değil yahu ben rainyy'nin konuşmasının simülasyonunu yaptım hahahha

Erinmedin uğraştın mı birde 😂😂 bende diyorum kopukluk var ne alaka whatsapptan selam denmiş birbirleriyle ilk tanışma ordan olmuş gibi ama sonda instada gördün ya yazıyor 😂😂 çalış bacım biraz olmaz böyle 😁😁

Erinmedin uğraştın mı birde 😂😂 bende diyorum kopukluk var ne alaka whatsapptan selam denmiş birbirleriyle ilk tanışma ordan olmuş gibi ama sonda instada gördün ya yazıyor 😂😂 çalış bacım biraz olmaz böyle 😁😁
Rainyy instagram'dan konuşuyorum demişti ama benim elimde sahte whatsapp konuşması yapan app vardı o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya 😂

Back
X