Doğuma Hazırlık Dogru nemlendirici

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

katnis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5
0
86
Hatay
Sizce en iyi nemlendirici markası nedir?kırışıklık için ve göz çevresi için etkili bişey istiyorum.tabi çok pahali olmayacak şekilde:110:

Zanylife bende aldim ama kararsız kaldim market nemlendiricisi diyorlar.iyi degilmis.bu arada yalnis yerde paylasmisim açtığım konuyuÖzür acemilik işte

Zanylife bende aldim ama kararsız kaldim market nemlendiricisi diyorlar.iyi degilmis.bu arada yalnis yerde paylasmisim açtığım konuyuÖzür acemilik işte
Olsun canım olur öyle şeyler :) Nivea olmazsa loreal gündüz ve gece kremleri var onlar da harika

Sizce en iyi nemlendirici markası nedir?kırışıklık için ve göz çevresi için etkili bişey istiyorum.tabi çok pahali olmayacak şekilde:110:
Yves Rocher..
Senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Içerisinde paraben ve kimyasal da yok.

Nuxenin creme fraiche de beaute kullaniyorum oldukca memnunum ama Uriagenin cilt tipine gore kırışiklik karsiti nemlendiricisi var acayip merak ediyorum ben onu cunku kirisiklik karsiti urunlerde genellikle cilt tipi olmaz...sonraki nemlendiricim bu olcak:)

Back
X