Merhabalar. Eski sevgiliyle hala arkadas gibi ayda yılda bir arayip mesaj atip konusulabilir mi? Benden bunu istiyor ve ben olmaz dedim ben kötü oldum simdide. insanlık icin aranirdi diyo. Dogru olan ne sizce kizlar ben tamamen bagimizi keselim dedim ve bu kişi benden ayrılmıştı ?
Merhabalar. Eski sevgiliyle hala arkadas gibi ayda yılda bir arayip mesaj atip konusulabilir mi? Benden bunu istiyor ve ben olmaz dedim ben kötü oldum simdide. insanlık icin aranirdi diyo. Dogru olan ne sizce kizlar ben tamamen bagimizi keselim dedim ve bu kişi benden ayrılmıştı ?
İkinizin de hayatında biri olmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama elbette hayatınıza başkaları girecek. O zaman bu büyük bi soruna dönüşebilir
Bence kesinlikle arama ve aramasina da musade etme. Suan yeni bir iliskin olmadigi icin sorun olmaz ama yeni bir ilskiye basladiginda da edindigi aliakanlik vesilesiyle seni aramaya devam ederse zor duruma dusersin. Onun icin hic kendini riske atma derim.
biz denedik olmadı dostum diyemezmişim sana anladım dedi...Merhabalar. Eski sevgiliyle hala arkadas gibi ayda yılda bir arayip mesaj atip konusulabilir mi? Benden bunu istiyor ve ben olmaz dedim ben kötü oldum simdide. insanlık icin aranirdi diyo. Dogru olan ne sizce kizlar ben tamamen bagimizi keselim dedim ve bu kişi benden ayrılmıştı ?
Bende bu görüştyim adam bana dusman olmayalim kötü bitmesin diyo. Ama iyi hatirlatcak bir gram birsey yok kalbimde. Bnde bu dusuncedeyim bittiyse hersey bitsin. Bna ihtiyacı olan adam yanimda olurdu. Insanliktan bahsediyo bana. Ölsede aramazmis artikeski sevgiliyle arkadas mi olunur Ya.... Ben tamamen kesmekten yanayim.. Sanki hic arkadasim yok mu da onunla arkadas kalayim bi iliski yasanmis ve bitmis o insani bi daha gormek duymak istemem Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?