Dogru olmasa da kendimi eksik, bereriksiz hissediyorum bu konuda...

Internette öylesine gezerken Kate Middleton ikinci cocugunu dogurmus iste görüyorum. Normal bir dogum. Diyorum yapi olarak zaten incecik normal dogurabilmis ama diyorum. Sonra dertleniyorum.

Ben neden beceremedim, benim tipim ondan daha kolay dogurabilen bir tip hem de diyorum. Neden yapamadim. Cevreme bakiyorum tabi ki normal dogum örnekleri var. Neden be diyorum her seferinde :110:

Tamam elimden geleni yaptim, ebeyle beraber bebegimi dogurtana kadar ugrastik kafasi giremedi iste dogum kanalina koca bebegimin :KK43: Yine de normal neden olamadi diye her seferinde üzülüyorum. Niye niyeee, annem beni normal dogurmus; diyordu kestiler bictiler beni diye ama diyorum beni de keseylerdi biceylerdi asagidan da doguraydim. Üstelik sezeryan bünyeme cok agir geldi cok zor ve gec toparlandim, o ayri konu.

Normal dogumdan sonra problem olmadigi sürece üc dort cocuk dogur bünye birsey demiyor. Ama sezeryanda belli bir sayi var. Ben de cok cocuk yapmak isterdim. Bu da benim kaderim tabiki kabullenmem lazim ama üzülüyorum hanimlar.

Bakamiycam daha fazla bu haberlere, nasil da üzüldüm kendime.
Neden benim canim bu kadar kirilgan. Yine de isyan etmek istemem beterin beteri var, coook sükür halime.
Fakat hüzünlendim arkadaslar bu gece.
Hüzünlendim, icerledim. Hatta göz yasi dayandi göz pinarimin ucuna.

Bir kadin olarak normal doguramadim iste. Ama konusacak destek alacak kimsem de olmadigi icin buraya yaziyorum. KK nin sevkatli hanimlari belki yüregime su serper, iki lafiyla gönlümü alir dedim.
Ben bu kadar gereksiz bir üzüntü duymadım. Bu yetersizlik mi yahu daha neler çocuğum sağ salim doğdu demiyorda

Sezeryanla isteyerek doğum yaptım bir daha seçme şansım olsa yine sezeryanla doğururdum.
Hiçbir zaman da eksiklik diye düşünmedim açıkcası.
Ben zaten en fazla 3 çocuk yaparım sanırım. Sezeryanla 5 tane doğuranlar da var eğer daha fazla istiyorduysanız da nasip yani 1 tane çocuğu olmayanlar bile varken daha fazlasını istemek nankörlük bence.

Neden nankörlük olsun anlamiyorum. Olursa olur, olmaz ise zaten olmaz. Cok sükür onu verene. az demedim zaten, gönül isterki cok olsun, ama zaten sartlar bile uygun degil. Hepsini iyi standatta yetistirmek de var ucunda.

Ben bu kadar gereksiz bir üzüntü duymadım. Bu yetersizlik mi yahu daha neler çocuğum sağ salim doğdu demiyorda
Hamile kalıp anne olabilmeyi o kadar çok isteyen var ki bunu ne demek olduğunu bilmeyince böyle sacmaliyor insan demekki. Biz tüp bebek dahi çok zor bi ihtimal dendi diye havalara uçuyoruz en azından zorda olsa bir ihtimal diyoruz millet neyi dert ediyor tövbe yarabbi

Sagolun yok doktor neyi onerdiyse uyguladik ama herkesin tabi benim gibi degil daha kolay olansa var annem dort cocugunu normal olmasina ragmen benim durumum onu cok etkilwdi odanin onunde cunku o bile simdi sezaryan ol diyo hayirlisi bakalim

Allah sabir versin. Zor bir durum. Buna care de yok, taktiri Ilahi demekten baska birsey kalmiyor. Meleklerin var artik. ama varlar, inaniyorsaniz ahirette onlara kavusacaksiniz. Günahsiz melekler, ben de duygusalim su an dayanamiyorum böyle seylere gercekten
5 ay oldu gozyasi dokmedigim gun yok inanki..Rabbim ahirette kavusturur bu dunyada saglikli bir evlat verir insaAllah.

Hamile kalıp anne olabilmeyi o kadar çok isteyen var ki bunu ne demek olduğunu bilmeyince böyle sacmaliyor insan demekki. Biz tüp bebek dahi çok zor bi ihtimal dendi diye havalara uçuyoruz en azından zorda olsa bir ihtimal diyoruz millet neyi dert ediyor tövbe yarabbi

tamam da sizin konunuz baska yerde tartisilir baglantili olsa da ne alaka bunlar yani, gidin baska yerde anlayissizlik yapin. Bu da bir psikolojik durumdur. Isiniz gücünüz karsilastirmak ya, de hadi

tamam da sizin konunuz baska yerde tartisilir baglantili olsa da ne alaka bunlar yani, gidin baska yerde anlayissizlik yapin. Bu da bir psikolojik durumdur. Isiniz gücünüz karsilastirmak ya, de hadi
Amann ne anlatsam bos anlamak istediğiniz kadar anlarsınız zaten.

5 ay oldu gozyasi dokmedigim gun yok inanki..Rabbim ahirette kavusturur bu dunyada saglikli bir evlat verir insaAllah.

Kendinizi bu kadar üzmeyin 5 ay olmus. Tabiki de yüreginizde kalacak. Kolay mi unutmasi. Ama gelecekte dogacak cocuklarinizi düsünün. Bari bir nebze olsun yüreginiz hafifler. Hic kolay degil. Rabbim sabrini da versin. Güclü olmaya calisin, meleklerinizin ruhu hic kaybolmadi ki, annelerini bekliyorlar. Ama siz güclü olun, dogacak cocuklariniz icin moralinizi yüksek tutun. Zamanla daha hafifler yüreginizin acisi. Daha cok kisa zaman gecmis =(

Neden nankörlük olsun anlamiyorum. Olursa olur, olmaz ise zaten olmaz. Cok sükür onu verene. az demedim zaten, gönül isterki cok olsun, ama zaten sartlar bile uygun degil. Hepsini iyi standatta yetistirmek de var ucunda.
Demek istediğim şu sen normali denemişsin sonra doğumun sezeryanla olmuş şimdi diyorsun ki çok çocuk istiyorum keşke sezeryan olmasaydı da çok fazla doğurabilseydim sen sezeryanla 4 tane doğurabilirsin ama neden 5 doğuramıyorum diye ağlarsan nankörlüktür.
Kalk yüzünü yıka kendine gel insanlar bir bebek için yıllarca uğraşıyorlar da sezeryanla mı doğursam normal mi diye akıllarının ucuna bile gelmiyor.
Sen bir kere sezeryan olmuşsun kötü geçti diye çok kafaya takıyorsun diğer konularından da biliyorum ama yapma her sezeryan kötü olacak diye birşey yok belki üç çocuk daha doğuracaksın ve hepsi çok rahat geçecek.
Her doğum sezeryan bile olsa aynı değildir.
Toparla kendini 4e kadar yolun var işte, çok üzülüyorsan doktorunla konuş şu kadar çocuk istiyorum de ama sağsalim bir evladın varken sırf bu yüzden oturup ağlayıp kendini harap etmene değer mi?
Benim annemin halası 9 kere doğum yapmış o zamanlar tabi sezeryan yok ve biliyor musun hiç biri yaşamamış en son 10. çocuğu yaşamış ve bir daha çocuğu olmamış.
Sen sezeryanla doğum yaptın ama şükret ki bebeğin sağlam.
Bu kadar takma artık.

Demek istediğim şu sen normali denemişsin sonra doğumun sezeryanla olmuş şimdi diyorsun ki çok çocuk istiyorum keşke sezeryan olmasaydı da çok fazla doğurabilseydim sen sezeryanla 4 tane doğurabilirsin ama neden 5 doğuramıyorum diye ağlarsan nankörlüktür.
Kalk yüzünü yıka kendine gel insanlar bir bebek için yıllarca uğraşıyorlar da sezeryanla mı doğursam normal mi diye akıllarının ucuna bile gelmiyor.
Sen bir kere sezeryan olmuşsun kötü geçti diye çok kafaya takıyorsun diğer konularından da biliyorum ama yapma her sezeryan kötü olacak diye birşey yok belki üç çocuk daha doğuracaksın ve hepsi çok rahat geçecek.
Her doğum sezeryan bile olsa aynı değildir.
Toparla kendini 4e kadar yolun var işte, çok üzülüyorsan doktorunla konuş şu kadar çocuk istiyorum de ama sağsalim bir evladın varken sırf bu yüzden oturup ağlayıp kendini harap etmene değer mi?
Benim annemin halası 9 kere doğum yapmış o zamanlar tabi sezeryan yok ve biliyor musun hiç biri yaşamamış en son 10. çocuğu yaşamış ve bir daha çocuğu olmamış.
Sen sezeryanla doğum yaptın ama şükret ki bebeğin sağlam.
Bu kadar takma artık.
Zaten hüzünlenmisim, ortada ne bir isyan var ne de sükürsüzlük. Yasadiklarim arada böyle hüzünlendiriyor, bazen de korkutuyor paylasacak kimsem yok burada icimi döküyorum. Dertlesmek bu, cözümü olan birsey degil. cözüm aramiyorum sadece dertlesmek istedim

Ben normal doğum yaptım. Kolay doğum olmasına ve dikişlerimin az olmasına rağmen oturamiyordum. Zor iyilestim. Normal doğumdan sonra zink diye ayağı kalkilir diye bir şey yok. Ben bu normal dogurmanin ve emzirmenin kadınlar üzerinde psikolojik baskı oluşturulduğunu düşünüyorum. Kadınlar arasında bir üstünlük taslama yarışı var bu konularda. Sırf bu yüzden ben emzirmekten sogudum

Ben normal doğum yaptım,gerçek anayım ben ana diye dolanan kadınların eseri olmalısınız siz.

Benim oğlum da girmedi doğum kanalına ve sezeryan yaptım normal doğum yapanlardan daha mı az anneyim?

Böyle bir şey için insanın gözleri dolar mı Allah aşkına?

Ben neyi dert ettiniz anlamadım?
7-8 çocuk istiyordunuz 3 ile sınırlı kalacak diye mi :KK45:
Eğer sorun buysa haklısınız, kısmet işte ama değilse ben ':KK57:'

Çok çocuk yapmak? 2 çocuk neyinize yetmiyor, maşallah zenginsiniz herhalde..
Hem normal doğumun beceriyle ne ilgisi var ilk defa duyuyorum. Takılmayın böyle şeylere. He, ben yüce Türk ırkına bolca katkıda bulunmak istiyordum diyorsanız o başka :KK53:

Back
X