ayni durumda kalmisiz, ama diyorum ki normal olsa en azindan daha az zorlanirdim. Zaten refakatli almiyorlar bir gece bir bebek nasil agliyor. Gözyaslarim yanaklarimi yakti artik bütün kolidor sesle yankilaniyor benim bebegimmis. Bebegim diye agliyorum. susturamadim diye üzerime atmisti resmen hemsire beni yine dogrultmadan. Bu da gercekten koyuyor insana. Benim cok sükür sütün gelmisti bebegim kilo alarak cikti hastaneden ama ben cok cetim. Icimde bir litre idrar kalmis son anda ultrasonra gördüler agri kesiciyle gecistiriyordu hemsireler yine. Size de cok gecmisler olsun.
En azindan beni daha iyi anliyorsunuz yorum yaparken burada
evet oyle meymenetsizler var malesef.
bizdeki sistem bebek dogduktan 2 saat sonra odana getiriyorlar sezeryanliysan yarim gun kadar bakiyorlar bebege sonra getiriyorlar koyuyorlar yanina,refakatci de yok sizinki gibi.
unutun o gunleri,gecmis gitmis olsun.
bin sukur bebeginiz saglikla gelmis dunyaya.
arkadasimda normal dogum cok istedi,ben hep hayirlisi dedim..Allahim hayirlisini ver ama o cok istiyordu normal dogum.
bazi sebeplerden dolayi sezeryana aldilar ve cocugun boynuna 3 tur kordon dolanmis meger,hani normal dogum olsa zaten cocuk nefessiz kalabilirmis cikamazmis oyle bi durumda.
benim oglumda da bi tur kordon varmis,cikamadi bi sure,son anda atti kordonu,makatta sIkisti filan..
hatta benim suyum geldi beni 3 gun hastanede beklettiler,neymis kendi sancim gelcekmis..
dedim bizde irsi,sanci gelmiyor siz bana suni sanci verin..yok beklemek zorundayiz..
neyi bekliyorlar anlamadim..
suyum sakir sakir akiyor tam tamina 3 gun akti ya..yetiskinler icin olan bezlerle gezdim..
en sonunda suni sanci verdiler ve gerisi cok sukur geldi.
ama gelmeyebilirdi de,inanin dogum zaten mucize isi.
o yavrum olumlerden dondu..
suan icim inanin kinle doldu o gunleri hatirladikca..
yavrularimiza bakip sukredelim,uzulmeyelim olur mu..
Allah neylerse guzel eyler..
biliyorum anliyorum da sizi normal olsa guzel olurdu ama cok sukur saglikla almissiniz kucaginiza,boyle dusunun uzulmeyin artik